چهار تا سؤال دارم:
1. با Nero 10 میشه با فرمت iso ایمیج گرفت؟
2. خود سایت سافت گذر با چه نرم افزاری ایمیج با فرمت iso در اختیار ما میذاره؟
3. بهترین نرم افزار واسه ایمیج گرفتن با فرمت iso چیه؟
4. واسه ایمیج گرفتن فرقی داره با چه فرمتی ایمیج بگیریم؟
چهار تا سؤال دارم:
1. با Nero 10 میشه با فرمت iso ایمیج گرفت؟
2. خود سایت سافت گذر با چه نرم افزاری ایمیج با فرمت iso در اختیار ما میذاره؟
3. بهترین نرم افزار واسه ایمیج گرفتن با فرمت iso چیه؟
4. واسه ایمیج گرفتن فرقی داره با چه فرمتی ایمیج بگیریم؟
سلام.
سوال 1 و 2 رو نمیدونم! منتظر باشید تا دیگر دوستان راهنمایی کنن.
3- UltraISO نرم افزاری فوق العاده در زمینه ایمیج گیری میباشد و حداقل یه مزیتی که نسبت به Alcohol 120 داره اینه که راحت کرک میشه!
4- خیر فرقی نداره اما رایج ترین و عمومی ترین نوع ایمیج همون iso هستش که تمام نرم افزارهای ایمیج گیری و رایت ساپورتش میکنن!(تا اونجایی که بنده میدونم!)
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
سلام.دوست عزیزمان ehy7 درست میفرمایند.
در ضمن دوست عزیز amirkia در مورد برنامه ی نرو باید بگم که بله میشه با فرمت iso ایمیج گرفت.در تمامی نسخه هاش که میدونم گرفته ولی خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم! چونکه ultraISO ترکونده! خیلی برنامه ی توپ و سبکی هست.
پسوندهای برنامه های مختلف با هم فرق میکنند ولی به طور معمول و استاندارد ISO رو همشون ساپورت میکنند چون که یک فرمت کاملا استاندارد و شناخته شده ی سازمانی و جهانیست! ببینید :
((ISO image (International Organization for Standardization) ولی مثلا شما میتونید با برنامه ی Clone DVD\CD با پسوند CCD و BIN ذخیره کنید ایمیجتون رو. و یا خود نرو که پسوند اصلی ایمیجش NRG هست . و یا پسوندهای MFD ,MSD که برای کارهای مختلف بکار میرند.
در مورد سافت گذر هم باید از خودشون بپرسید (فکر میکنم از بخش "ارتباط با ما" سایت) ولی سافت گذر هم برنامه ها و تمامی چیزایی که دانلود میکنه و یا معرفی میکنه میتونه آماده باشه از سایتای خارجی و یا سرورهای قدرتمند و FTTPها و ..
.
دوست عزیز به نظر من راحت ترین و سبک ترین نرم افزار در این زمینه که هم راحت کرک بشه و هم راحت اسفاده بشه همین ClonCD هستش و برای اجرا فایل های ISO شما احتیاج به نرم افزار Virtaul Clone CD دارید!
به حجم کم امکانات خوبی رو داره و محیطش هم ساده و سبک هست!
نمایش امضاءThe Best or nothing
بوک مارک ها