صفحه 3 از 4 اولین 1234 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 31

موضوع: ایمیج با پسوند iso

1. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    چهار تا سؤال دارم:
    4. واسه ایمیج گرفتن فرقی داره با چه فرمتی ایمیج بگیریم؟
    خدمتتون عرض کنم بله فرق داره اگر دیسک شما قفل دار باشه باید از پسوندهای اینکریپت شده استفاده کنید اینجا فرمت iso جواب نمیده ولی اگه برای کار معمولی باشه بهتره از ایزو استفاده کنید چون استاندارد هست و اکثر برنامهها ایمیج اون را ساپورت میکنه

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    من بعضی بازی ها را از اینترنت می گیرم و همشون iso هستند . جالبه بدانید اگر داخل فایل ایمیج iso کرکی باشد که مثلا ویروسی باشد به راحتی ویروس کش آن را پاک می کند ولی اگر اون فایل iso را به nrg تبدیل کنید اصلا و ابدا ویروس کشی آن را نه میابد و نه پاکش می کند .

و اما مشکل من من حدود دو سال پیش فایل بازیی با فرمت .iso از اینترنت دان و اجراء کردم و اون موقع درست بود ولی امروز که رفتم دوباره نصبش کنم دیدم باز نمیشه و ارور می دهد .
    1. چرا ایمیج ها خراب می شن ؟ برای جلوگیری از خرابیشون باید چه کرد ؟ ( البته من دارم با برنامه UltraISO تمام فایلهام را تبدیل به .nrg می کنم )
    2 . برای نجات این فایلی که خوانده نمیشه باید چه کرد ؟
    اینم عکس ارورها :
    ممنون میشم راهنماییم کنید . بازم ممنون ، راستی عیدتان هم مبارک .
    تصاویر پیوست شده
    • 1.JPG (63.5 کیلو بایت, 7 نمایش)
    • 2.JPG (49.4 کیلو بایت, 3 نمایش)

4. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nabipoor
    سلام
    من بعضی بازی ها را از اینترنت می گیرم و همشون iso هستند . جالبه بدانید اگر داخل فایل ایمیج iso کرکی باشد که مثلا ویروسی باشد به راحتی ویروس کش آن را پاک می کند ولی اگر اون فایل iso را به nrg تبدیل کنید اصلا و ابدا ویروس کشی آن را نه میابد و نه پاکش می کند .

و اما مشکل من من حدود دو سال پیش فایل بازیی با فرمت .iso از اینترنت دان و اجراء کردم و اون موقع درست بود ولی امروز که رفتم دوباره نصبش کنم دیدم باز نمیشه و ارور می دهد .
    1. چرا ایمیج ها خراب می شن ؟ برای جلوگیری از خرابیشون باید چه کرد ؟ ( البته من دارم با برنامه UltraISO تمام فایلهام را تبدیل به .nrg می کنم )
    2 . برای نجات این فایلی که خوانده نمیشه باید چه کرد ؟
    اینم عکس ارورها :
    ممنون میشم راهنماییم کنید . بازم ممنون ، راستی عیدتان هم مبارک .

سلام.

این موارد رو چک کنید:

1-در مسیر فایل iso آیا اسم پوشه ای به فارسی تایپ نشده؟

2- آیا فایل iso رو تا حالا نقل و انتقال کردید؟ منظورم کپی کردن از جایی به جای دیگه(مثلا از درایوی به درایو دیگه یا از هاردی به هارد دیگه؟)

3- نرم افزار UltraISO رو پاک کنید و از PowerISO استفاده کنید ببینید آیا بازم مشکلی هست؟
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز و گلم اولا شب بخیر و ممنونم بابت وقتی که گذاشتی . ببین نشد این پیغام را می دهد . میشه بگی علتش چیه ؟ و دارم با برنامه UltraISO تمام فایلهام را تبدیل به .nrg می کنم آیا خوبه ؟ اگر نه چه کاری را پیشنهاد می دهی ؟
    تصاویر پیوست شده
    • 3.JPG (53.6 کیلو بایت, 2 نمایش)

7. نمایش تشکر

8. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nabipoor
    دوست عزیز و گلم اولا شب بخیر و ممنونم بابت وقتی که گذاشتی . ببین نشد این پیغام را می دهد . میشه بگی علتش چیه ؟ و دارم با برنامه UltraISO تمام فایلهام را تبدیل به .nrg می کنم آیا خوبه ؟ اگر نه چه کاری را پیشنهاد می دهی ؟
    دوست عزیز

مطمئن نیستم اما معمولا طولانی بودن مسیر فایل هم منجر به چنین مشکلاتی می شود. شما یک بار مسیر رو کوتاه کرده و دوباره تلاش کنید (نام فایل ها و پوشه ها رو از اول تا رسیدن به فایل iso تبدیل به عدد 1 نمایید.) نتیجه را گزارش دهید.

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نه نشد . ببینید .
    تصاویر پیوست شده
    • 4.JPG (43.7 کیلو بایت, 2 نمایش)

11. نمایش تشکر

12. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nabipoor
    نه نشد . ببینید .
    دوست عزیز

اگر فایل iso شما سالم باشد باید بتوانید با استفاده از نرم افزار 7zip باز کرده و با استفاده از گزینه test از سالم بودن و ارور نداشتن آن مطمئن شوید.

تست نموده و نتیجه را اعلام نمایید. با تشکر

موفق باشید.

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

خوب انجام شد و مشکل پیدا کرده . خوب برام مهمه بفهمم که :
    چرا اینگونه شده تا برای بقیه فایلهام پیش گیری کنم ؟ و بگین خوبه با برنامه UltraISO تمام فایلهام را تبدیل به .nrg کنم ؟ اگر نه چه کاری را پیشنهاد می دهی تا دیگر این چور مشکلات رخ ندهد ؟
    تصاویر پیوست شده
    • 1.JPG (51.3 کیلو بایت, 2 نمایش)

15. نمایش تشکر

16. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nabipoor
    خوب انجام شد و مشکل پیدا کرده . خوب برام مهمه بفهمم که :
    چرا اینگونه شده تا برای بقیه فایلهام پیش گیری کنم ؟ و بگین خوبه با برنامه UltraISO تمام فایلهام را تبدیل به .nrg کنم ؟ اگر نه چه کاری را پیشنهاد می دهی تا دیگر این چور مشکلات رخ ندهد ؟
    دوست عزیز

در حالت عادی یک فایل iso که در هارد کپی شده باشد هیچ مشکلی پیدا نمی کند. اما علت های احتمالی خراب شدن فایل های iso در سیستم شما :

1- ممکن است ویندوز شما دچار مشکل شده است برای همین توصیه می شود یکی از آن ها را به یک فلش مموری (ترجیحا هارد اکسترنال) کپی کرده و در سیستم دیگری تست نمایید.

2- ویروس فایل های iso رو تخریب کرده است که به ندرت ویروسی با این ویژگی پیدا می شود اما چون پسوند iso نسبت به بقیه پسوند ها معروف تر است احتمال این که توسط ویروس ها مورد حمله قرار گیرد زیادتر است.

3- شاید فایل های iso شما از همان اول مشکل داشته است.

4- در صورتی که هارد یا رم شما مشکل داشته باشد هم چنین مشکلاتی ایجاد می شود.

اما در مورد تبدیل به فرمت nrg :

فکر کنم این پسوند اختصاصی نرم افزار کلون سی دی یا نرو می باشد خوب ببینید اکثر آنتی ویروس های امروزی طوری بهینه شده اند که بتوانند داخل فایل های فشرده شده و همچین داخل فایل های iso رو هم اسکن و ویروس یابی نمایند. اما برای سایر پسوند ها مانند nrg و غیره این عمل صورت نگرفته است چرا که این پسوند ها استاندارد نبوده و اختصاصی هر نرم افزار می باشد.

پسوند nrg یا پسوند های مشابه یک مزیت عمده دارند این که آنتی ویروس ها نمی توانند داخل آن ها را اسکن نمایند به همین جهت در حین کپی این فایل ها سرعت کپی پایین نمی آید چرا که آنتی ویروس آن فایل رو به صورت یک فایل ایزوله اسکن می نماید و همچنین زمانی که که شما کل یک سیستم رو اسکن می نماید دیگر آنتی ویروس اقدام به اسکن محتویات این فایل ها نمی نماید بنابراین سرعت اسکن سیستم بالا می رود.

اما معایب : به دلیل این که یک پسوند استاندارد نیست در آینده ممکن است هیچ نرم افزاری به جز نرم افزار اختصاصی آن از این پسوند پشتیبانی نکند بنابراین این احتمال هم وجود دارد که با آمدن ویندوز های جدید و احتمال این که شرکت نرم افزار مورد نظر نسخه جدیدی هماهنگ با ویندوز های جدید ارایه ندهد و در نتیجه شما نتوانید به محتویات این فایل ها دسترسی داشته باشد هم وجود دارد. (البته این احتمال بسیار ضعیف است)

موفق باشید.

17. نمایش تشکر

18. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پس رفتم تبدیل کردن را ادامه بدم با این راهنمایی که کردین پشتم بدجوری قرص شد . ممنونم بابت وقتی که برای من گذاشتید .

19. نمایش تشکر

صفحه 3 از 4 اولین 1234 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •