صفحه 2 از 4 اولین 1234 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 31

موضوع: ایمیج با پسوند iso

1. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation

نوشته اصلی توسط the king
    من به شما پیشنها میکنم برای گرفتن ایمیج به هیچ وجه سراغ ultra iso نرید ، خیلی سرعت گرفتن ایمیجش پایینه !!!(خیلیییییی ) بهترین گزینه همین الکل 120 است ، شخصا قدرت این برنامه رو با چشمام دیدم.

محیط برنامه :

محیط گرفتن ایمیج :

محیط رایت ایمیج :

(واقعا نرم افزار علی است )
    آقا اینم از قسمت Image Making Wizard که میخوام از یه دی وی دی فرمت بگیرم اصلاً فرمت iso رو جزء انتخابا نذاشته و فقط فرمت mds موجوده!

2. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirkia
    میشه بگید در نرو چطوری میشه با این فرمت ایمیج گرفت؟ من توی Nero StartSmart 10 و Nero Burning ROM 10 نتونستم به غیر از فرمت nrg با فرمت دیگه ای ایمیج بگیرم.
    من تا حالا از نرو استفاده نکردم و نخواهم کرد ، ولی دیدم که یکی از دوستانم با نرو با فرمت iso ایمیج گرفت.

3. نمایش تشکر

4. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirkia
    آقا اینم از قسمت Image Making Wizard که میخوام از یه دی وی دی فرمت بگیرم اصلاً فرمت iso رو جزء انتخابا نذاشته و فقط فرمت mds موجوده!
    داره ، شما توجه نکردید(موقع انتخاب ایمیج خودش iso رو هم میخونه ):

5. نمایش تشکر

6. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط the king
    داره ، شما توجه نکردید(موقع انتخاب ایمیج خودش iso رو هم میخونه ):

بله الان که دی وی دی گذاشتم تونستم با iso ایمیج بگیرم توی قسمت Image Making Wizard ، مرسی

7. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با Clone Cd کسی موافق نیست؟
    ویرایش توسط Architect : 09-08-2012 در ساعت 09:55
    نمایش امضاء

8. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirkia
    میشه بگید در نرو چطوری میشه با این فرمت ایمیج گرفت؟ من توی Nero StartSmart 10 و Nero Burning ROM 10 نتونستم به غیر از فرمت nrg با فرمت دیگه ای ایمیج بگیرم.
    به لینک زیر سر بزنید . فیلم آموزشی گذاشتم

9. نمایش تشکر

10. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hsp
    با clone cd کسی موافق نیست؟
    من کلا clone رو قبول ندارم ، و تازه محیطش یک کم زیاد از حد ساده !
    ویرایش توسط The king : 09-08-2012 در ساعت 10:41
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hsp
    با Clone Cd کسی موافق نیست؟
    چرا دوست عزیز بنده کاملا موافقم .خیلی برنامه ی سبک و توپیه! قدیم الایام بنده با این نرم افزار و نرو فقط کار میکردم و واقعا هم ازشون راضی هستم و سرعت فوقالعاده ای هم داشت محصولات CLONE .ولی دیگه چند سالی میشه که با اومدن برنامه های مختلف و قوی و کاربرپسند روی اوردم به این برنامه های جدیدتر.

نوشته اصلی توسط amirkia
    بله CloneCD خیلی کم حجمه و خوبه، مشکل من اجرای ISO نیست. هرچند که این برنامه نمیتونه با این فرمت ایمیج بگیره.
    بله دوست عزیز فرمت استاندارد و اورجینال این برنامه CCD و BIN هست.

نوشته اصلی توسط the king
    من کلا clone رو قبول ندارم ، و تازه محیطش یک کم زیاد از حد ساده !
    درسته محیطش ساده هست ولی دوست بد نیست بدونید این برنامه قوی ترین و سبک ترین و کم حجم ترین نرم افزاری بود در زمینه ی رایت و ایمیج گیری که در اون زمان یعنی چندین سال پیش حرف اول رو میزد! تمام cdها و dvdهای قفل دار رو با این نرم افزار ایمیج می گرفتند و رایت میکردند.تازه بافرینگ بالایی هم داشت و خیلی خوب خودش رو با DVD\CD Writer & ROM متچ میکرد و از سوختن cd وdvd جلوگیری میکرد. یکی از با سابقه ترین و سبک ترین نرم افزارهای تو این زمینه بود.
    فقط از اکالاتش این بود که بکی با پسوندهای مختلف نمیتونست ایمیج بکیره! و یکی هم باهاش نمیشد غیر از ایمیج رو رایت کرد! مثل مثلا نرو که اطلاعات رو میریزی و add میکنی و رایت میکنی جداگانه.
    نمایش امضاء

13. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hsp
    با clone cd کسی موافق نیست؟
    این نرم افزار قدیما واسه سی دی های قفل دار خیلی رایج بود که معمولاً رایت میکرد! اما کمم اذیت نمیکرد آدمو!

14. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

برنامه clone CD برنامه قوي هسيت تو زمينه سي دي هاي قفل دار يك سري مكمل ها هستن برنامه clone cd نصب مي شود وقتي اجرا مي كني با دستور چند تا شماره و موقع ايميج گرفتن دي وي دي هاي قفل دار هم قفلشو مي شكونه

صفحه 2 از 4 اولین 1234 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •