صفحه 3 از 12 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 116

موضوع: مباحث UltraISO Premium Edition

1. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان.

موقع رایت یه ایمیج،فرق این دو موردی که در عکس با کادر قرمز مشخص کردم چیه؟

ممنون.
    تصاویر پیوست شده
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ehy7
    سلام دوستان.

موقع رایت یه ایمیج،فرق این دو موردی که در عکس با کادر قرمز مشخص کردم چیه؟

ممنون.
    دوست عزیز

اینجانب از اینترنت اطلاعات زیر رو پیدا کردم :

تفاوت بين disc-at-once و Track-at-Once در چيست؟

دو روش اساسي براي Write كردن يك CD-R وجود دارد.(DAO ) Disc-At-Once ، كل CD را در يك مرحله و احتمالا تراك هاي چندگانه را Write مي كند. تمام سوزاندن بايد بدون وقفه كامل شود و امكان اضافه كردن اطلاعات بيشتر وجود ندارد. Track-At-Once ( TAO ) موجب مي شود تا Write كردن در جند مرحله صورت بگيرد. براي هر ديسك، يك حداقل طول تراك 300 بلاك و يك حداكثر 99 تراك و همچنين كمي سربار اضافي در رابطه با توقف و آغاز ليزر وجود دارد. از آنجايي كه براي هر تراك ليزر خاموش و روشن مي شود، reader چند بلاك به نام بلاك هاي run-out و run-in در بين تراك ها باقي مي گذارد اگر كار به درستي صورت بگيرد، بلاك ها خاموش و معمولا غيرقابل توجه خواهند بود. CD ها و تراك هايي كه با يكديگر اجرا مي شوند ” توقف”‌قابل توجهي را خواهند داشت. برخي از تركيبات نرم افزار و سخت افزار ممكن است در اين فاصله چيزهاي زائدي را بر جاي بگذارند، كه موجب كليك آزار دهنده در بين تراك ها مي گردد. برخي درايوها و يا بسته هاي نرم افزاري ممكن است به شما اجازه ندهد تا اندازه فاصله بين تراك هاي صوتي را هنگام ضبط كردن در مد Track-At-Once كنترل كنيد، بنابراين 2 ثانيه فاصله براي شما برجاي مي گذارد. برخي از recorder ها همچون philips CDD 2000 ، ضبط ” Session-at-once ” را مي پذيرند. اين امر كنترل disc-at-once بر روي فاصله هاي بين تراك ها را براي شما فراهم مي سازد و اجازه Write كردن در بيش از يك Session را به شما مي دهد. و اين در زماني كه ديسك هاي CD Extra را Write مي كنيد، مي تواند مفيد واقع شود. مواردي وجود دارد كه ضبط disc-at-once ضروري است. براي مثال، گاهي اوقات ممكن است بدون استفاده از مد disc-at-once ، ساختن كپي هاي پشتيبان يكسان از برخي از ديسك ها، مشكل يا غير ممكن باشد. همچنين برخي از دستگاه هاي master كننده CD ممكن است ديسك هايي كه در مد Track-at-once ضبط شده اند، را نپذيرد، زيرا فاصله بين تراك ها به صورت خطا به نمايش در خواهند آمد.
    ضبط disc-at-once كنترل بيشتري را بر روي ايجاد ديسك، بخصوص CD هاي صوتي دارد، اما هميشه مناسب يا ضروري نيست. ايده خوبي است كه recorder اي بگيريد كه هم از ضبط disc-at-once هم از ضبط Track-at-once پشتيباني كند.

منبع :

توجه : البته اینجانب یادم هست که در یک از شماره های قدیمی مجله دانش و کامپیوتر فرق این دو مورد را توضیح داده بود و مشخص کرده بود که برای هر کدام از اطلاعات کدام یک بهتر است اما پیدا کردن آن کمی سخت می باشد باید صبرکنید تا پیدا کنم که البته مدتی طول خواهد کشید.

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام می خواستم ببینم چطور بدون نرم افزار یک فایل Iso رو Edit کنم
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

اینجانب از اینترنت اطلاعات زیر رو پیدا کردم :

تفاوت بين disc-at-once و track-at-once در چيست؟

دو روش اساسي براي write كردن يك cd-r وجود دارد.(dao ) disc-at-once ، كل cd را در يك مرحله و احتمالا تراك هاي چندگانه را write مي كند. تمام سوزاندن بايد بدون وقفه كامل شود و امكان اضافه كردن اطلاعات بيشتر وجود ندارد. Track-at-once ( tao ) موجب مي شود تا write كردن در جند مرحله صورت بگيرد. براي هر ديسك، يك حداقل طول تراك 300 بلاك و يك حداكثر 99 تراك و همچنين كمي سربار اضافي در رابطه با توقف و آغاز ليزر وجود دارد. از آنجايي كه براي هر تراك ليزر خاموش و روشن مي شود، reader چند بلاك به نام بلاك هاي run-out و run-in در بين تراك ها باقي مي گذارد اگر كار به درستي صورت بگيرد، بلاك ها خاموش و معمولا غيرقابل توجه خواهند بود. Cd ها و تراك هايي كه با يكديگر اجرا مي شوند ” توقف”‌قابل توجهي را خواهند داشت. برخي از تركيبات نرم افزار و سخت افزار ممكن است در اين فاصله چيزهاي زائدي را بر جاي بگذارند، كه موجب كليك آزار دهنده در بين تراك ها مي گردد. برخي درايوها و يا بسته هاي نرم افزاري ممكن است به شما اجازه ندهد تا اندازه فاصله بين تراك هاي صوتي را هنگام ضبط كردن در مد track-at-once كنترل كنيد، بنابراين 2 ثانيه فاصله براي شما برجاي مي گذارد. برخي از recorder ها همچون philips cdd 2000 ، ضبط ” session-at-once ” را مي پذيرند. اين امر كنترل disc-at-once بر روي فاصله هاي بين تراك ها را براي شما فراهم مي سازد و اجازه write كردن در بيش از يك session را به شما مي دهد. و اين در زماني كه ديسك هاي cd extra را write مي كنيد، مي تواند مفيد واقع شود. مواردي وجود دارد كه ضبط disc-at-once ضروري است. براي مثال، گاهي اوقات ممكن است بدون استفاده از مد disc-at-once ، ساختن كپي هاي پشتيبان يكسان از برخي از ديسك ها، مشكل يا غير ممكن باشد. همچنين برخي از دستگاه هاي master كننده cd ممكن است ديسك هايي كه در مد track-at-once ضبط شده اند، را نپذيرد، زيرا فاصله بين تراك ها به صورت خطا به نمايش در خواهند آمد.
    ضبط disc-at-once كنترل بيشتري را بر روي ايجاد ديسك، بخصوص cd هاي صوتي دارد، اما هميشه مناسب يا ضروري نيست. ايده خوبي است كه recorder اي بگيريد كه هم از ضبط disc-at-once هم از ضبط track-at-once پشتيباني كند.

منبع :

توجه : البته اینجانب یادم هست که در یک از شماره های قدیمی مجله دانش و کامپیوتر فرق این دو مورد را توضیح داده بود و مشخص کرده بود که برای هر کدام از اطلاعات کدام یک بهتر است اما پیدا کردن آن کمی سخت می باشد باید صبرکنید تا پیدا کنم که البته مدتی طول خواهد کشید.
    خیلی ممنون که زحمت کشیدید.
    راسیتش از این مطلب خیلی سر در نیاوردم؛اگه میشه لطف کنید و یه مطلب بهتر پیدا کنید؛البته خودمم یه جستجویی میکنم.

با این حال خیلی ممنون.
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اصلا بدون برنامه میشه یه فایل iso رو ویرایش کرد یعنی بعضی فایلاش رو خذف کرد یا بعضی ها رو اضافه کرد و ....
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hsp
    اصلا بدون برنامه میشه یه فایل iso رو ویرایش کرد یعنی بعضی فایلاش رو خذف کرد یا بعضی ها رو اضافه کرد و ....
    فعلا (یعنی تو ویندوز 7 ) همچین قابلیتی نیست که بشه فایل های iso رو بدون برنامه ویرایش کرد و تنها کاری که الان با ویندوز 7 کرد رایت فایل های iso است ، اگه واقعا میخواین با فایل های iso کار کنید ، من alcohol 120% و Desmond tools رو پیشنهاد میکنم که الکل همه امکانت رو داره و به اندازه کافی قویه ، ولی اگه دنبال نرم افزار رایت فایل های iso هستید ، همون تر که دوستان گفتن ultra iso قوی تره، و میتونید از اون استفاده کنید .

12. نمایش تشکر

13. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ehy7
    خیلی ممنون که زحمت کشیدید.
    راسیتش از این مطلب خیلی سر در نیاوردم؛اگه میشه لطف کنید و یه مطلب بهتر پیدا کنید؛البته خودمم یه جستجویی میکنم.

با این حال خیلی ممنون.

دوست عزیز

در ادامه توضیح ارایه شده در مجله دانش و کامپیوتر را قرار می دهم :

سوال : در اکثر نرم افزار های رایت CD و DVD دو گزینه Disc-at-once و Trac-at-once برای انجام رایت وجود دارد. می خواستم ببینم که تفاوت این دو در چیست ؟

جواب : لازم به ذکر است ، دو روش اساسی برای write کردن یک دیسک وجود دارد که عبارتند از :

Disc-at-once (DAO) ، که کل CD را در یک مرحله write می کند. در این روش همه مراحل سوزاندن (رایت کردن) باید بدون وقفه کامل شود و امکان اضافه کردن اطلاعات بیش تر وجود ندارد.

Trac-at-once (TAO) ، که موجب می شود تا write کردن در چند مرحله صورت بگیرد.

گذشته از موارد فنی و تخصصی ، مواردی وجود دارد که ضبط Disc-at-once ضروری است. برای مثال ، گاهی اوقات ممکن است بدون استفاده از مد Disc-at-once ، ساختن کپی های پشتیبان یکسان از برخی از دیسک ها ، مشکل یا غیر ممکن باشد.

همچنین برخی از دستگاه های Master کننده CD ممکن است دیسک هایی را که در وضعیت و استاندارد Trac-at-once ضبط شده اند ، نپذیرند، زیرا فاصله بین تراک ها به صورت خطا به نمایش در خواهند آمد. این در حالیست که ضبط در استاندارد Disc-at-once ، کنترل بیش تری را بر روی ایجاد دیسک ، به خصوص CD های صوتی دارد ، اما همیشه مناسب یا ضروری نیست.

در عین حال استفاده از حالت Disc-at-once برای رایت دیسک های دیتا (مانند مجموعه نرم افزار های کامپیوتری و... ) نیز توصیه می شود و در عوض وضعیت Trac-at-once برای مواقعی همچون رایت Image و یا وضعیت های سفارشی شده خاص ، توصیه می شود.

منبع : (مجله دانش و کامپیوتر ، اسفند 87 ، شماره 81 ، ص 50)

توجه : در صورتی که مفهوم موارد گفته شده را نفهمیدید متن بالا را چند بار و با دقت بخوانید چرا که متن کمی پیچیده می باشد.
    ویرایش توسط opera : 29-07-2012 در ساعت 10:04

14. نمایش تشکر

15. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط the king
    فعلا (یعنی تو ویندوز 7 ) همچین قابلیتی نیست که بشه فایل های iso رو بدون برنامه ویرایش کرد و تنها کاری که الان با ویندوز 7 کرد رایت فایل های iso است ، اگه واقعا میخواین با فایل های iso کار کنید ، من alcohol 120% و Desmond tools رو پیشنهاد میکنم که الکل همه امکانت رو داره و به اندازه کافی قویه ، ولی اگه دنبال نرم افزار رایت فایل های iso هستید ، همون تر که دوستان گفتن ultra iso قوی تره، و میتونید از اون استفاده کنید .
    با نرم افزار Clone CD همچین امکاناتی فراهم نیست؟
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hsp
    با سلام می خواستم ببینم چطور بدون نرم افزار یک فایل Iso رو Edit کنم
    edit مي خواي بكني فايل هاي محتويات داخلشو مي خواي بكني ؟

18. نمایش تشکر

19. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124
    edit مي خواي بكني فايل هاي محتويات داخلشو مي خواي بكني ؟
    بله یه سری چیزا بهش اضافه کنم
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 3 از 12 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)