سلام. من نرم افزار PowerISO v6.0 Full Retail را از سافت گذر دانلود، نصب و کرک کردم ولی هر دفعه با پیام زیر مواجه میشم:
Capture.JPG
میشه کمک کنید؟ چون کارای بالای 300 مگ را انجام نمیده.
نمایش امضاءآموزش اضافه کردن تقویم شمسی 1393 به تقویم ویندوز 8 و ویندوز 8.1
آموزش حذف هیستوری Run
روش بستن کامل برنامه ها (Apps) های ویندوز 8 و 8.1
نحوه لوگین شدن به ویندوز 8 & 8.1 بدون نیاز به وارد کردن پسورد
طریقه صحیح فعال سازی Microsoft .Net Framework 3.5 در ویندوز 8 و 8.1 به صورت آفلاین.
فیلم آموزش نصب صحیح زبان فارسی در ویندوز XP-Vista-7-8
سلام.
بعد از نصب نرم افزار یک بار ریستارت کنید تا نصب درایو مجازی تکمیل بشه.
بعد کاملاً نرم افزار رو ببندید. (از Tray و Task Manager چک کنید که PowerISO مشغول نباشه، و همینطور تو درایو مجازی چیزی Mount نکردین.)
بعد یک Patch کنار نرم افزاره که آیکونش یه گربه هست.اونو اجرا کنید، روی Patch کلیک کنید، پایین که نوشت PATCHING DONE تمومه.
![]()
سلام
Ibnalrasool1379 گرامی،ظاهرا شما هرچیز رو حوصله ندارید سرچ کنید در تالار نرم افزارهای گوناگون مطرح می کنید و زحمتش رو می اندازید گردن ما.
می شه الان کلمه PowerISO رو در کادر جست و جو انجمن که بالای تمام صفحات انجمن هست جست و جو کنید و بگید تاپیک مخصوص این نرم افزار رو میبینید یا نه.
لطفا رعایت کنید. موضوع بزودی ادغام خواهد شد. تشکر.
ببخشید داخل پوشه ی کرکی که من از سافت گذر دانلود کردم فقط یه کیجن بود و پچی درکار نیست!!! میشه پچ را برام آپلود کنید؟ من آخرین ورژنشو دارم.
نمایش امضاءآموزش اضافه کردن تقویم شمسی 1393 به تقویم ویندوز 8 و ویندوز 8.1
آموزش حذف هیستوری Run
روش بستن کامل برنامه ها (Apps) های ویندوز 8 و 8.1
نحوه لوگین شدن به ویندوز 8 & 8.1 بدون نیاز به وارد کردن پسورد
طریقه صحیح فعال سازی Microsoft .Net Framework 3.5 در ویندوز 8 و 8.1 به صورت آفلاین.
فیلم آموزش نصب صحیح زبان فارسی در ویندوز XP-Vista-7-8
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
باسلام
نمیدونم چرا Power iso تازگیا قاطی کرده،موقع باز کردن ایمیج میگه "بعضی از کامپوننتها ازدست رفته"! نرم افزار رو دوباره اینستال کردم ولی مشکل حل نشد،دوستان راه حل مناسبی به ذهنشون می رسه؟اگه حل نشدنیه برم سراغ Ultra
نمایش امضاء
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
نمایش امضاء
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها