نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: مباحث Magic ISO Maker

1. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث Magic ISO Maker

Simple and Intelligent

MagicISO is a powerful CD/DVD image file creating/editing/extracting tool. It can open / create / edit /extract CD/DVD image files, and it can convert bin to iso and back. as well as make ISO file from DVD/CD-ROM or hard disk, and handle bootable information at meanwhile

Support all known CD image type

It can also convert BIN or any other format file created by CD burning software (Such as Nero-Burning ROM, Easy CD Create) or virtual DVD/CD-ROM driver software (such as Daemon-tools) to standard ISO format.

Directly edit CD/DVD image file(s)

MagicISO has ability to create ISO image file. You can directly add/delete/rename files or folder in CD image file(s) with MagicISO. MagicISO can handle up to 10G large sizes so that user can extract / edit / open DVD image files in ease.

Backup CD/DVD to your hard disk
    .

You can use MagicISO to make CD/DVD image from DVD/CD-ROM to hard disk in order to backup CD/DVD or use it with virtual CD or Virtual machine.

Make Bootable CD/DVD

MagicISO has ability to make bootable CD/DVD image file. With MagicISO, you can process the boot information for CD/DVD image file, as well as directly add/remove/extract boot image for the CD/DVD image file.

MagicISO can also make multiple bootable CD/DVD image file. Using this function, you can combine multiple OS installation CD into one CD/DVD image file in order to install multiple OS from one CD/DVD.

Windows Explorer Embed.

MagicISO embed Windows Explorer and use the double window unification user contact interface. Use the quick button and the mouse Drag & Drops files between Windows Explorer and MagicISO so that you can handle the CD/DVD image file easy but powerful enough.

دانلود Magic ISO Maker 5.5 Build 0281 Final با لینک مستقیم از سایت نرم افزار :

اطلاعات این نسخه برای حرفه ای ها :

MD5: B7830B3C60188D26E0AAD2BFD65ABC28

SHA-1: E1633AA3621FC4F500A8FF6C65D64D1A9B4566AF

توجه : سریال لازم برای کرک نرم افزار به پیوست می باشد.

or

Serials

Name: Temporary License

Key: tX__0PMV_CyqBQqT1BF61wIGk5o6AUfQAO0AVtVSW_TfgnyCMk 85YG_3Nzv
    PvcSQ&gjtnKCyUiQxp&R&WJZIeyVCnAiS0oyVmR4Jr2zcOJD2T byBeclPK_i2P6jmPDbe6W
    25kRKZIZYLmMfn7dvOLE9D1PkDxJ7fXvnYxLuSBE4
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط opera : 20-04-2012 در ساعت 19:45

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض آموزش تبدیل چند فایل iso به یک فایل iso

سلام
    به دلیل درخواست یکی از دوستان درباره اینکه چند فایل ایمیج از چند دی وی دی تهیه کردن که می خواهند تبدیلش کنند به یک فایل این آموزش به صورت ساده مختصر قرار میدم
    خب
    اولین قدم: اینکه برنامه MagicISO رو دانلود نصب کنید
    دومین قدم: اینکه حتما باید برنامه daemon tools رو دانلود نصب کنید
    سومین قدم :اینکه شما فایل iso اول یا همون دی وی دی اولی که ازش ایمیج گرفتید رو با برنامه MagicISO باز کنید
    چهارمین قدم
    : اینکه شما پارت دوم یا همون فایل iso دوم رو با برنامه daemon tools تو درایو مجازی Mount کنید
    پنجمین قدم
    : شما تمام فایل ها و پوشه های از داخل درایو مجازی که ساختید رو داخل برنامه مجیک ایزو درگ کنید (این میشه که شما تمام فایل ها و پوشه های iso دوم رو میکشید و در برنامه MagicISO که iso اول باهاش باز کرد ول میکنید یه جورای کپی میکنید)
    اگر شما فایل iso سومی دارید یا حتی بیشتر مرحله چهارم و پنجم رو هم در مورد اون فایل ها اجرا میکنید و بعد از تمام شدن کارتون شما فایل اولی که باز کردید تمام پارت های دیگه داخل درگ شدن سیو میکنید (باز زدن دکمه سیو در برنامه میتونید اینکار انجام بدید)
    الان تمام
    شما چند ایمیجی که داشتید در داخل یک فایل قرار دادید
    فکر نکنم از این راحت تر کسی بتونه توضیح بده

کپی از این مطلب با ذکر نام انجمن سافتگذر آزاده

موفق و پیروز باشید

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت uptodate95 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام.
    ولی نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست.تو خود نرم افزار
    MagicISO یک قسمت واسه افزایش تعداد درایوهای مجازی هست.
    اسکیرین شات
    Untitled.jpg

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط uptodate95
    سلام.
    ولی نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست.تو خود نرم افزار
    MagicISO یک قسمت واسه افزایش تعداد درایوهای مجازی هست.
    اسکیرین شات
    Untitled.jpg
    دوست من! فکر می‌کنم منظور دوستمون ادغام جندتا فایل ایمیج بوده و نه ساخت درایو‌های مجازی متعدد!

به نظرم برای ادغام فایل‌های ایمیج می‌تونید از UltruISO نیز استفاده کنید! البته به شرط اینکه حداکثر یکی از ایمیج‌ها Bootable باشه!
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت uptodate95 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Mo.Re.Za
    دوست من! فکر می‌کنم منظور دوستمون ادغام جندتا فایل ایمیج بوده و نه ساخت درایو‌های مجازی متعدد!

به نظرم برای ادغام فایل‌های ایمیج می‌تونید از UltruISO نیز استفاده کنید! البته به شرط اینکه حداکثر یکی از ایمیج‌ها Bootable باشه!
    سلام.بله درسته دوست عزیز ولی چرا واسهMount کردن ایمیج های دیگه از همین نرم افزار استفاده نکنیم؟؟؟و نرم افزار اضافه نصب کنیم.!!!

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط uptodate95
    سلام.بله درسته دوست عزیز ولی چرا واسهMount کردن ایمیج های دیگه از همین نرم افزار استفاده نکنیم؟؟؟و نرم افزار اضافه نصب کنیم.!!!
    دوست عزیز من این آموزش رو از خودم در نیاوردم سایت خود برنامه magic iso تاکید کردن اینطوری کار ادغام انجام بدید
    موفق باشید

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت uptodate95 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Mahdinim
    دوست عزیز من این آموزش رو از خودم در نیاوردم سایت خود برنامه magic iso تاکید کردن اینطوری کار ادغام انجام بدید
    موفق باشید
    بله بله متوجه هستم.ولی چرا؟؟بالاخره ی دلیل داشته که تاکید کردن که ازdaemon tools استفاده بشه!!!

14. نمایش تشکر

15. نمایش اطلاعات

سلام دوستان
    من یه بازی گرفتم وقتی از زیپ بیرون میارم بصورت ایمیج نیست ،میخاستم همه رو ایمیج کنم بصورتی که وقتی تو درایومجازی لود میشه عکس بازیه باشه و وقتی دو بار کلیک کنم فایل setup یا autorun اجرا بشه.
    متشکرم.......................

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)