دانلود كرك نهايي برنامه Alcohol 120
این کرک بر روی این نسخه تست شده است
Alcohol 120% 2.0.2.4713
دانلود كرك نهايي برنامه Alcohol 120
این کرک بر روی این نسخه تست شده است
Alcohol 120% 2.0.2.4713
با سلام من الکل رو که نصب میکنم ریستارت میخواد واسه ادامه نصب بعد از ریستارت دیگه ویندوز بالا نمی اد و همش صفحه ابی میاد و ریستارت میشه
با سلام.
از چه نسخه ای استفاده می کنید؟ آیا از آخرین نسخه استفاده می کنید یا نسخه شما قدیمی هست؟ از سایت های معتبر تهیه کردید؟ در صورت امکان نسخه ای دیگر بغیر از نسخه حال حاضر رو که برای شما مشکل دارد رو امتحان کنید. می تونه بدلیل عدم سازگاری درایوری که نصب می کنه باعث این اتفاق شده باشه. همچنین در صورت امکان یکبار از طریق safe mode اقدام به نصب اون کنید. ویندوزتون هم بگید.
سلام دوست عزیز
من یه نسخه برتون میزام البته ورژنش قدیمیه ولی موقع نصب نیازی به ریست کردن سیستم نداره
با سلام ویندوزم 8.1 است با تمام آپدیت ها تا به امروز فک کنم ویندوزم با فایل SPTDinst-v186-x64 مشکل داره چون وقتی نصبش می کنم بعد از ریستارت صفحه bsod میاد حتی ویندوز نمی تونه فایل dump بسازه بنظر شما راه حل چیست؟
یه نرم افزار جایگزین خیلی خوب معرفی کنید ممنون
@ and2 , با سلام . قبل از هر چیز شما بگید نیاز به چه امکاناتی را دارید , ساده ترین در نوع خودش مثلا برای فقط خواندن فایلهای ایمیج میتونید از Virtual Clone Drive , استفاده کنید . و برای رایت فایلهای ایمیج از Clone CD , و Ultra ISO , استفاده کنید . و در مورد رفع مشکلتون میتونید صفحات قبلی همین تایپیک را مطالعه کنید , ببینید راه حلی مشابه برای مشکلتون هست . همچنین منتظر سایر نظرات دوستان باشید . موفق باشید
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
با سلام تا جایی که من سرچ کردم خود الکل 120 مشکل نداره ولی مشکل با SPTDinst-v186-x64 است اگه دوستان راهی بلدند که بشه الکل رو بدون این برنامه نصب کرد بگید در ضمن این برنامه فقط واسه داریو مجازی الکل است یعنی یه جورای مثل daemon tools نصب SPTDinst-v186-x64 اختیاری باشه اگه کمک کنید ممنون میشم
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها