صفحه 6 از 6 اولین ... 456
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 57 از مجموع 57

موضوع: مباحث Alcohol 120%

1. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دانلود كرك نهايي برنامه Alcohol 120

این کرک بر روی این نسخه تست شده است
    Alcohol 120% 2.0.2.4713
    فایل های پیوست شده

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام من الکل رو که نصب میکنم ریستارت میخواد واسه ادامه نصب بعد از ریستارت دیگه ویندوز بالا نمی اد و همش صفحه ابی میاد و ریستارت میشه

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط and2
    با سلام من الکل رو که نصب میکنم ریستارت میخواد واسه ادامه نصب بعد از ریستارت دیگه ویندوز بالا نمی اد و همش صفحه ابی میاد و ریستارت میشه
    با سلام.
    از چه نسخه ای استفاده می کنید؟ آیا از آخرین نسخه استفاده می کنید یا نسخه شما قدیمی هست؟ از سایت های معتبر تهیه کردید؟ در صورت امکان نسخه ای دیگر بغیر از نسخه حال حاضر رو که برای شما مشکل دارد رو امتحان کنید. می تونه بدلیل عدم سازگاری درایوری که نصب می کنه باعث این اتفاق شده باشه. همچنین در صورت امکان یکبار از طریق safe mode اقدام به نصب اون کنید. ویندوزتون هم بگید.

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط and2
    سلام دوست عزیز
    من یه نسخه برتون میزام البته ورژنش قدیمیه ولی موقع نصب نیازی به ریست کردن سیستم نداره
    عنوان: Alcohol 120% 1.4.7
    دریافت کنید

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام ویندوزم 8.1 است با تمام آپدیت ها تا به امروز فک کنم ویندوزم با فایل SPTDinst-v186-x64 مشکل داره چون وقتی نصبش می کنم بعد از ریستارت صفحه bsod میاد حتی ویندوز نمی تونه فایل dump بسازه بنظر شما راه حل چیست؟
    یه نرم افزار جایگزین خیلی خوب معرفی کنید ممنون

10. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ and2 , با سلام . قبل از هر چیز شما بگید نیاز به چه امکاناتی را دارید , ساده ترین در نوع خودش مثلا برای فقط خواندن فایلهای ایمیج میتونید از Virtual Clone Drive , استفاده کنید . و برای رایت فایلهای ایمیج از Clone CD , و Ultra ISO , استفاده کنید . و در مورد رفع مشکلتون میتونید صفحات قبلی همین تایپیک را مطالعه کنید , ببینید راه حلی مشابه برای مشکلتون هست . همچنین منتظر سایر نظرات دوستان باشید . موفق باشید
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام تا جایی که من سرچ کردم خود الکل 120 مشکل نداره ولی مشکل با SPTDinst-v186-x64 است اگه دوستان راهی بلدند که بشه الکل رو بدون این برنامه نصب کرد بگید در ضمن این برنامه فقط واسه داریو مجازی الکل است یعنی یه جورای مثل daemon tools نصب SPTDinst-v186-x64 اختیاری باشه اگه کمک کنید ممنون میشم

صفحه 6 از 6 اولین ... 456

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)