درود دوست عزیز میتونی از این نرم افزار( Virtual Clone Drive ) هم استفاده کنید یه مقدار سبکتر و راحتر است و فقط مخصوص باز کردن یا Mount کردن فایلهای ایمیج است .کافی است روی فایل ایمیج راست کلیک کنید و انرا Mount کنید .
clone.jpg
درود دوست عزیز میتونی از این نرم افزار( Virtual Clone Drive ) هم استفاده کنید یه مقدار سبکتر و راحتر است و فقط مخصوص باز کردن یا Mount کردن فایلهای ایمیج است .کافی است روی فایل ایمیج راست کلیک کنید و انرا Mount کنید .
clone.jpg
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
من فایل iso ندارم
فقط 4 تا فایل rar دارم که اونها را توی یک پوشه extract کردم ولی الان آتوران اجرا نمیشه ولی من بهش نیاز دارم
سلام، سال نو مبارک
من تقریبا هیچی از برنامه نویسی نمیدونم ولی یه سوال داشتم:
میدونید که هر نرم افزار مراحل نصب متفاوتی داره و باید به صورت جدا نصب بشه... من قبلا در محیط CMD فایلی ساختم که خودش نرم افزار هایی را که میخواستم به ترتیب (اول فایل نصب و بعد کپی کرک یا اجرای آن) برام اجرا کنه ولی این فقط برای اجرا و کپی کرک و امثال اینها بود.
ولی الان میخواستم بپرسم آیا میتونم فایل CMD یا نرم افزاری درست کنم که مراحل نصب برنامه ها را هم به طوری که من میخواهم برایم نصب کنه؟؟؟
نمایش امضاءآموزش اضافه کردن تقویم شمسی 1393 به تقویم ویندوز 8 و ویندوز 8.1
آموزش حذف هیستوری Run
روش بستن کامل برنامه ها (Apps) های ویندوز 8 و 8.1
نحوه لوگین شدن به ویندوز 8 & 8.1 بدون نیاز به وارد کردن پسورد
طریقه صحیح فعال سازی Microsoft .Net Framework 3.5 در ویندوز 8 و 8.1 به صورت آفلاین.
فیلم آموزش نصب صحیح زبان فارسی در ویندوز XP-Vista-7-8
گلپسر رسول ، اگه منظورت اجرای پی در پی نرم افزار هه ، میتونی از اتوران طلوع 6 استفاده کنی (ینی نرم افزار مورد نظر لود شه بعد پچ یا کرکش و بعد نرم افزارهای بعدی به همین منوال)
اگه منظورت نصب نرم افزارها بصورت اتوماتیک هه (همون طوری که خودت میخای ، نصب شه) ، باید از نرم افزار Emco MSI Package Builder استفاده کنی که آموزشش تو همون تاپیک طلوع 6 هست
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها