دوست شما آخرین ورژن از ashampoo رو از سافت گذر دانلود کن نصب کن.بعد از قسمت setting برو روی language بعدش زبان فارسی رو یکم دقت کنی پیدا میکنی
بفرمایدد اینم اسکرین شات هاش
2006-01-01 10-04-55 ق-ظ.png2006-01-01 10-06-24 ق-ظ.png
دوست شما آخرین ورژن از ashampoo رو از سافت گذر دانلود کن نصب کن.بعد از قسمت setting برو روی language بعدش زبان فارسی رو یکم دقت کنی پیدا میکنی
بفرمایدد اینم اسکرین شات هاش
2006-01-01 10-04-55 ق-ظ.png2006-01-01 10-06-24 ق-ظ.png
نمایش امضاءکاش گل هاتو می سوزوندم
کاش می رفتم نمی موندم
اما موندم ...
کاش یکم بارون بگیره
کاش فراموشت کنم من
اما دیره ...
منم نسخه 12 رو دارم ولی فارسی نداره...
و برنامه به این آسونی نیاز به فارسی کردن نداره![]()
عجب پس ورژن 12 فارسی نداره!!!!!!!!!!
اینو نمیدونستم.خیلی عجیبه!!!من ورژن 11 رو دارم.فارسی هم داره
بله راحته.اما خب این دوستمون تا حالا رایت انجام نداده براش مشکله یه خورده
سمینار عزیز اشکالی نداره
خب همونطور که گفتین بنده رایت آهنگ رو کامل براتون توضیح میدم ایشالا که کمکتون کنه و دیگه خودتون بتونین انجام بدین
البته امیدوارم که نسخه ی 11 منوش فرقی با 12 نکرده باشه.در اینصورت اگر مشکلی بود از بپرسید تا Mr king عزیز و دوستانی که نسخه ی 12 دارن راهنمایی کنن
خب اول از همه برای رایت آهنگ در قسمت چپ صفحه ی اصلی نرم افزار برید روی گزینه ی سوم(Burn or rip music)
بعدش 4 گزینه داری که اولی CD AUDIO هستش که به طور معمول آهنگ ها رو رایت می کنه و بیشتر برای پخش کننده های صوتی هستش.این گزینه برای استفاده سی دی یا دی وی دی در پخش کننده های صوتی به کار می ره!!!
گزینه ی دوم فقط برای فایلهای MP3 و WMA به کار می ره و روی پخش کننده هایی که از این فرمت ها پشتیبانی می کنند کاربرد داره
گزینه ی سوم موزیک رو فقط برای پخش در کامپیوتر رایت میکنه و اون دیسک فقط در PC قابل پخش خواهد بود
گزینه ی آخر هم برای RIP کردن سی دی هایی هستش که به سبک گزینه ی اول رایت شدن.یک ویژگی سی دی هایی که به سبک گزینه ی اول رایت شده اند این هستش که امکان کپی مستقیم موزیک اونا روی هارد از سی دی یا دی وی دی امکان پذیر نیست و باید اونا رو RIP کرد.اینکار رو میشه با گزینه ی 4 انجام داد
به هر حال ما گزینه ی دوم رو انتخاب می کنیم
در صفحه ی بعد از انتخاب گزینه فرمت خروجی و سرعت رایت رو باید تنظیم کنید.یک گزینه هم در قسمت پاییت وجود داره(.........Normalize the volume) که برای یکسان سازی صداها هستش.یعنی تموم آهنگ ها بعد از رایت از یک قدرت صوتی برخوردارن که پیشنهاد می کنم استفاده نکنید چون من یبار استفاده کردم کیفیت آهنگ ها رو بهم زد
بعد از تنظیمات می رین مرحله ی بعد
با استفاده از دکمه ی add آهنگاتون رو اضافه کنید.فقط توجه به نوار پایین صفحه هم داشتخ باشید.حجم قایل رایت برای CD هفتصد مگابایت و برای دی وی دی 4.7 گیگابایت هستش.به این نکته توجه کنید.بعد از اضاقه کردن روی NEXT کلیک کنید
صبر کنید تا فرمت آهنگ ها به MP3 یا WMA تبدیل شه.بعدش سی دی رو داخل دستگاه بزارید.درقسمت پایین یه گزینه به اسم change option وجود داره که تنظیمات رایت رو تغییر میده.می تونید از تنظیمات پیش فرض استفاده کنید.حالا با کلیک بر روی write سی دی یا دی وی دی شما رایت میشه
این یه توضیح کلی بود.اگر مشکل جزیی داشتین بگین تا دوستان راهنمایی کنن
موفق باشید![]()
نمایش امضاءکاش گل هاتو می سوزوندم
کاش می رفتم نمی موندم
اما موندم ...
کاش یکم بارون بگیره
کاش فراموشت کنم من
اما دیره ...
سلام واسه لب تاپ چی خوبه
یه زمانی نرو 6 خوب بود ولی خیلی قدیمی شده
Ashampoo Burning خیلی سنگینه
دوستان کدوم نرم افزار را پیشنهاد میدان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه فقط واسه رایت کردن میخواهید استفاده کنید این نسخه نرو سبکترین اش هست , Nero-8.3.20.0_english_micro بیلد 20.2.1 .
لینک برنامه فوق و ضمنا این تاپیک را هم مطالعه کنید
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
نمایش امضاءآموزش اضافه کردن تقویم شمسی 1393 به تقویم ویندوز 8 و ویندوز 8.1
آموزش حذف هیستوری Run
روش بستن کامل برنامه ها (Apps) های ویندوز 8 و 8.1
نحوه لوگین شدن به ویندوز 8 & 8.1 بدون نیاز به وارد کردن پسورد
طریقه صحیح فعال سازی Microsoft .Net Framework 3.5 در ویندوز 8 و 8.1 به صورت آفلاین.
فیلم آموزش نصب صحیح زبان فارسی در ویندوز XP-Vista-7-8
سلام
من بک مینی لپ تاپ دارم که رایتر نداره و رایتر اکسترنال هم ندارم
میخواستم از ویندوزش بک آپ بگیرم میگه باید رایت کنم به دی وی دی
آیا نرم افزاری هست که بشه مثلا درایو مجازی بشه بعنوان رایتر و لپ تاپ فکر کنه رایتر و دی وی دی توشه و ایمیج بفرسته اون قسمت تا من اون اطلاعات رو کپی کنم به هارد اکسترنالم تا چنانچه لازم شد بزنم به دی وی دی از طریق اون ایمیج بزنم
* و یا اینکه رایتر اینترنال پی سی دارم اون رو وصل کنم به مینی لپ تاپ ؟
بوک مارک ها