سلام دوستان دنبال درایور گرافیک n5010 برای ونیدوز 10 میگشتم هیچی گیرم نیومد کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
سلام دوستان دنبال درایور گرافیک n5010 برای ونیدوز 10 میگشتم هیچی گیرم نیومد کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
سلام
از طریق خود سایت دل ( بعد از شناسایی مدل دقیق لپ تاپ تون ) تست کردید که درایور گرافیک سازگار هست یا نه ؟
البته در خود سایت دل برای ویندوز 7 هست , اما گاها مشاهده شده که درایور پیشنهادی سازگار با سایر ویندوزها هم هست .
نهایتا , ناچارا میتونید از درایور پک ها استفاده کنید .
ویرایش توسط S!RUS : 09-11-2020 در ساعت 01:28
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
والا درایور پک ک حواب نداد اصلا
خیلی سرچ کردم نهایت به این فایل رسیدم این درایور روی ویندوز 10 هم برای این لبتاب جواب میده و کاملا اوکی هست به سختی پیدا کردم میذارم بقیه هم استفاده کنن سایت سازنده اش هم کلا پشتیبانیش نمیکرد برای ویندوز 10
این فایل درایور رو اپلود میکنم بقیه دوستان هم استفاده کنن
لینک درایور ک تو سایت خارجی قرار گرفته
لینک کمکی
![]()
البته میتونستید واسه ویندوز 10 , از دیوایس منیجر هم یه تست اپدیت درایور گرافیک رو بزنید .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها