صفحه 3 از 6 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 51

موضوع: فیلم گرفتن از دسکتاپ؟؟؟

1. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    فقط مشکل اینجاست اغلب کاربرا به فکر استفاده از انکودر اکسترنال و به کار بردن همچین روش هایی نمیفتن.
    کاربران عادی و کلا کاربرایی که بدنبال واژه "بهترین" و "کاملترین" و "1Click Solution" و اینها می گردن و به تجربیات گوش نمی کنن همیشه ضرر می کنن

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام مجدد.
    الان به یک نکته جالب پی بردم. x264vfw از لیست کدک های bandicam من ناپدید شده بود و من کمی گوگل کردم تا آخرش با این صفحه مواجه شدم. همونطور که مشاهده میفرمائید خودشون هم این گونه روش هارو پیشنهاد دادن اون هم با آموزش کامل. البته مشکل من که حل نشد و مهم هم نبود چون به هرحال از این ابزار استفاده دائم نمی کردم:) هرکسی علاقه داشت یک نگاهی بندازه. لازم به ذکره که من او زمانی که با این نرم افزار آشنا هم نبودم این روش رو روی Capture Solution پیاده می کردم.

بهر حال،
    یکی از دوستان خصوصی از من پرسیده بودن خودت الان از چه روشی استفاده می کنی که من هم به ایشون گفتم که بنده از این روش استفاده می کنم فقط بخاطر اینکه تماما رایگانه و بهترین Performance رو داره از نظر من و دیگه این که اصلا بدرد کاربرای عادی نمی خوره و هیچ امکانات جذابی هم نداره. موفق باشید ;-)

پست های پرتابل camtasia studio جداسازی شد و به تاپیک جدید در انجمن مرتبط منتقل گردید.
    ویرایش توسط M-AUDIO : 17-03-2014 در ساعت 01:37
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوست عزیزمن نرم افزار BB FlashBackرا معرفی میکنم من خودم برای ساختن چند نرم افزار آموزشی از این برنامه استفاده کردم خیلی عالی هست

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Question درخواست نرم افزار فیلمبرداری از ویندوز با کیفیت عالی و حجم کم

سلام
    یه نرم افزار میخوام برای فیلمبرداری از تمام محیط ویندوز که هنگام خروجی دادن هم کیفیتش عالی باشه و هم حجمش کم باشه
    خودم از BB FlashBack Pro 4 Recorder استفاده میکنم ولی کیفیت فرمت های خروجیش کمه تنها فرمت خروجی با کیفیتش فرمت exe هست که اونم حجمش زیاد میشه
    ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید
    ضمنا نرم افزار Snagit رو هم تست کردم کیفیتش کمه خوشم نمیاد
    میخوام مثل فایل پیوستی این تایپیک باشه که هم حجمش کمه و هم فرمتش mkv هست

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

چن تا فرمت داره .
    k-lite رو نصب کن
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط یا معین الضعفاء
    سلام
    یه نرم افزار میخوام برای فیلمبرداری از تمام محیط ویندوز که هنگام خروجی دادن هم کیفیتش عالی باشه و هم حجمش کم باشه
    خودم از BB FlashBack Pro 4 Recorder استفاده میکنم ولی کیفیت فرمت های خروجیش کمه تنها فرمت خروجی با کیفیتش فرمت exe هست که اونم حجمش زیاد میشه
    ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید
    ضمنا نرم افزار Snagit رو هم تست کردم کیفیتش کمه خوشم نمیاد
    میخوام مثل فایل پیوستی این تایپیک باشه که هم حجمش کمه و هم فرمتش mkv هست
    از برنامه ocam استفاده کنید.
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ یا معین الضعفاء ,

FastStone Capture
    این برنامه را هم تست کنید البته خروجیش , WMV هست علاوه بر فیلم برداری واسه گرفتن تصویر هم عالی هست .
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوستان چند نرم افزار دیگه معرفی کنید اینایی که معرفی کردید حجم خروجیشون زیاده

16. نمایش اطلاعات

سلام
    نرم افزار Ashampoo.Snap.v7.0.1 رو دانلود کن که برای فیلم برداری و عکس گرفتن از دسکتاپ است و فیلم با کیفیت خیلی عالی wmv با حجم کم میگیره

17. نمایش تشکر

18. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط m.b
    سلام
    نرم افزار Ashampoo.Snap.v7.0.1 رو دانلود کن که برای فیلم برداری و عکس گرفتن از دسکتاپ است و فیلم با کیفیت خیلی عالی wmv با حجم کم میگیره
    سلام
    خیلی ممنون

این
    نرم افزار Ashampoo.Snap.v7.0.1 که گفتید خیلی به دردم خورد
    فقط یه سوال دارم اون دایره زرد و قرمز رنگ که در فیلمبرداری با نرم افزار Ashampoo.Snap.v7.0.1 همراه فلش موس میاد به دور موس رو چطوری حذف کنم؟

اگه اون دایره زرد و قرمز کنار موس نیاد کیفیتش عالیه اون دایره مقداری کیفیتشو بد میکنه اگه بگید چطور حذفش کنم ممنون میشم

19. نمایش تشکر

صفحه 3 از 6 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •