سلام مجدد.
الان به یک نکته جالب پی بردم. x264vfw از لیست کدک های bandicam من ناپدید شده بود و من کمی گوگل کردم تا آخرش با این صفحه مواجه شدم. همونطور که مشاهده میفرمائید خودشون هم این گونه روش هارو پیشنهاد دادن اون هم با آموزش کامل. البته مشکل من که حل نشد و مهم هم نبود چون به هرحال از این ابزار استفاده دائم نمی کردم:) هرکسی علاقه داشت یک نگاهی بندازه. لازم به ذکره که من او زمانی که با این نرم افزار آشنا هم نبودم این روش رو روی Capture Solution پیاده می کردم.
بهر حال،
یکی از دوستان خصوصی از من پرسیده بودن خودت الان از چه روشی استفاده می کنی که من هم به ایشون گفتم که بنده از این روش استفاده می کنم فقط بخاطر اینکه تماما رایگانه و بهترین Performance رو داره از نظر من و دیگه این که اصلا بدرد کاربرای عادی نمی خوره و هیچ امکانات جذابی هم نداره. موفق باشید ;-)
پست های پرتابل camtasia studio جداسازی شد و به تاپیک جدید در انجمن مرتبط منتقل گردید.
ویرایش توسط M-AUDIO : 17-03-2014 در ساعت 01:37
نمایش امضاء:)
سلام دوست عزیزمن نرم افزار BB FlashBackرا معرفی میکنم من خودم برای ساختن چند نرم افزار آموزشی از این برنامه استفاده کردم خیلی عالی هست
سلام
یه نرم افزار میخوام برای فیلمبرداری از تمام محیط ویندوز که هنگام خروجی دادن هم کیفیتش عالی باشه و هم حجمش کم باشه
خودم از BB FlashBack Pro 4 Recorder استفاده میکنم ولی کیفیت فرمت های خروجیش کمه تنها فرمت خروجی با کیفیتش فرمت exe هست که اونم حجمش زیاد میشه
ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید
ضمنا نرم افزار Snagit رو هم تست کردم کیفیتش کمه خوشم نمیاد
میخوام مثل فایل پیوستی این تایپیک باشه که هم حجمش کمه و هم فرمتش mkv هست
چن تا فرمت داره .
k-lite رو نصب کن
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
@ یا معین الضعفاء ,
FastStone Capture این برنامه را هم تست کنید البته خروجیش , WMV هست علاوه بر فیلم برداری واسه گرفتن تصویر هم عالی هست .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام
نرم افزار Ashampoo.Snap.v7.0.1 رو دانلود کن که برای فیلم برداری و عکس گرفتن از دسکتاپ است و فیلم با کیفیت خیلی عالی wmv با حجم کم میگیره
سلام
خیلی ممنون
ایننرم افزار Ashampoo.Snap.v7.0.1 که گفتید خیلی به دردم خورد
فقط یه سوال دارم اون دایره زرد و قرمز رنگ که در فیلمبرداری با نرم افزار Ashampoo.Snap.v7.0.1 همراه فلش موس میاد به دور موس رو چطوری حذف کنم؟
اگه اون دایره زرد و قرمز کنار موس نیاد کیفیتش عالیه اون دایره مقداری کیفیتشو بد میکنه اگه بگید چطور حذفش کنم ممنون میشم
بوک مارک ها