صفحه 2 از 6 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 51

موضوع: فیلم گرفتن از دسکتاپ؟؟؟

1. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    سلام.

یکی از عالی ترین برنامه ها برای این کار Techsmith Camtasia Studio هست.

کیفیت فیلمبرداری عالی، میتونه تا 30fps با رزولوشن های HD و Full HD و به احتمال بالا 4K هم فیلمبرداری کنه. قابلیت ویرایش پیشرفته فیلم داره. (تایم لاین نامحدود، Callout و فلش و زوم و پن و ...)

موقع سیو به تنظیمات اولیه کدک دسترسی دارید و میتونید خروجی با حجم کم بگیرید. اما اگر بخواید خیلی فشرده کنید، پیشنهاد میکنم این آموزش هارو بخونید:

این نرم افزاری که جناب wasted فرمودن نرم افزار خوبیه،ولی حجمش زیاده.بعد ممکنه همین نرم افزار رو آموزشش رو هم قرار بدید.ممنون.

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز samangoodboy آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز شما میتونید از برنامه action استفاده کنید یه سرچ کنید تو گوگل با ریجسترشو پیدا کنید
    خودم قبلا استفاده کردم بد نیست
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز samangoodboy آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اینم لینک دانلود برای راحتی شما دوست عزیز

عنوان: دانلود Mirillis Action
    مشاهده صفحه
    ویرایش توسط M-AUDIO : 03-01-2014 در ساعت 22:37 دلیل: لینک ویرایش شد.
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط clever
    این نرم افزاری که جناب wasted فرمودن نرم افزار خوبیه،ولی حجمش زیاده.بعد ممکنه همین نرم افزار رو آموزشش رو هم قرار بدید.ممنون.
    کار با این برنامه خیلی ساده هست و نیازی به آموزش نداره. ولی بخواید خود برنامه یه ویدئوی آموزشی داره که همون رو ببینید کلاً همه چی دستتون میاد.

این آموزش ویدئویی رو بلافاصله بعد از نصب کردن براتون پخش میکنه، ولی متاسفانه جاش یادم رفته که برای دفعات بعدی بشه ازش استفاده کرد.

برای همین فایل Project ـش رو براتون میذارم. دانلود و اجرا کنید. همونجا داخل Camtasia Studio میتونید ببینید یا اینکه ازش خروجی ویدئویی بگیرید. حجمش فقط 15 کیلوبایته، چون عناصر به کار رفته در محل نصب برنامه موجوده.

عنوان: دانلود پروژه آموزشی Camtasia Studio قابل اجرا داخل خود برنامه

برای ویدئوهای آموزشی بیشتر برای این نرم افزار میتونید به این آدرس مراجعه کنید.

پ.ن: در مورد سنگین بودنش حق با شماست، ولی به نظر من 200 مگابایت در مقابل دامنه وسیعی از کارها که میشه با این نرم افزار انجام داد چیزی نیست. این ویدئو رو خودم با همین برنامه ساختم. تیتراژ یه پروژه درسی هست. میتونید از اینجا دانلود کنید و ببینید.
    فایل های پیوست شده

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    @ wasted

یکی از خوبی هایی که bandicam داره اینه که می تونه از کدک های vfw هم استفاده کنه. مثل capture solution.
    میشد x264 vfw رو دانلود و نصب کرد. پریست رو گذاشت روی ultrafast و مدش هم گذاشت روی lossless. بعد تو لیست کدک های bandicam انتخابش کرد و با بهترین performance فیلم برداری کرد. یعنی نه هارد رو بخاطر حجم بسیار زیاد خروجیش overload می کرد و نه cpu رو بخاطر پردازش سنگینش. یعنی حداقل frame drop در زمان فیلم برداری و حداقل مزاحمت برای موضوعی که داریم ازش فیلم تهیه می کنیم. مناسب سیستم های ضعیف و معمولی (البته سیستم شما قوی هست). بعد انکدش کرد و فشردش کرد.
    البته camtasia برتریش در قسمت ویرایشگرش هست. مثل avs video editor تقریبا.
    بسیار عالی.

این VFW چیه؟ انکودر مستقل برای H.264 یا بیلدهای خاصی از x264؟

Camtasia هم چون عمل انکود رو اول انجام نمیده کاراییش موقع فیلمبرداری عالیه (حتی رو سیستم های ضعیف). اما اگه مدت فیلم گرفته شده زیاد بشه ممکنه Overload کنه و فضا کم بیاد.

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    این VFW چیه؟ انکودر مستقل برای H.264 یا بیلدهای خاصی از x264؟
    سلام.
    دومی درسته. کلا vfw مخفف video for windows هست. برخی کدک های دیگه هم نسخه vfw دارن مثلا XviD و ... تکنولوژی جدیدی نیست (با این وجود اکثر guiهای انکد، نسخه ی cli رو ترجیح می دن که حتما دلایلی داره). توضیحات بیشتر. تو نسخه مگا از k-lite هم هست البته. اینم بیلدش با پشتیبانی از سیستم preset و tune. (فکر کنم همونه که توی k-lite هم هست). عکس های تنظیماتشو پیوست کردم. avs video editor و camtasia هردو باید بتونن این فایل ضبط شده رو به راحتی باز کنن. همونطور که ffmpeg می تونه.

ویرایش توسط ghamari76 : 25-09-2016 در ساعت 19:17 دلیل: اپلود مجدد فایل های پیوست
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    سلام.
    دومی درسته. کلا vfw مخفف video for windows هست. برخی کدک های دیگه هم نسخه vfw دارن مثلا XviD و ... تکنولوژی جدیدی نیست (با این وجود اکثر guiهای انکد، نسخه ی cli رو ترجیح می دن که حتما دلایلی داره). توضیحات بیشتر. تو نسخه مگا از k-lite هم هست البته. اینم بیلدش با پشتیبانی از سیستم preset و tune. (فکر کنم همونه که توی k-lite هم هست). عکس های تنظیماتشو پیوست کردم. avs video editor و camtasia هردو باید بتونن این فایل ضبط شده رو به راحتی باز کنن. همونطور که ffmpeg می تونه.
    هردو رو دانلود و تست کردم (x264 vfw و Bandicam).

همونطور که انتظار میرفت نتیجه خیلی خوب بود و روش خیلی هوشمندانه و جالبیه.

اگر فقط فیلم برداری مد نظر باشه Bandicam عالیه، فقط مشکل اینجاست اغلب کاربرا به فکر استفاده از انکودر اکسترنال و به کار بردن همچین روش هایی نمیفتن.

فایل ضبط شده هم بدون مشکل تو Camtasia قابل ویرایشه.

14. نمایش تشکر

15. The Raven آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بهترین برنامه به نظرم تو این زمینه فقط Snagit هستش که تو سایتم هستش :)

Sent from my C6602 using Tapatalk

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط The Raven
    بهترین برنامه به نظرم تو این زمینه فقط Snagit هستش که تو سایتم هستش :)

SnagIt قابلیت فیلمبرداری داره، ولی در اصل برای تهیه و ویرایش Screenshot ساخته شده.

برای تهیه و ویرایش حرفه ای Screen Capture همین کمپانی (Techsmith) نرم افزار Camtasia Studio رو ارایه داده که امکاناتش خیلی بیشتره.

SnagIt چون همزمان با فیلمبرداری عمل انکود رو انجام میده در سیستم های ضعیف با مشکل frame drop روبرو میشید. ایراد دیگه که به فیلمبرداری SnagIt وارده تعداد فریم ریت خیلی پایین (9.792 fps) هست. درسته برای Screen Capture فریم ریت بالا نیاز نیست ولی اگه موضوعی که ازش فیلم میگیریم تحرکات بالا داشته باشه نتیجه چندان جالب نمیشه.

18. نمایش تشکر

19. The Raven آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    SnagIt قابلیت فیلمبرداری داره، ولی در اصل برای تهیه و ویرایش Screenshot ساخته شده.

برای تهیه و ویرایش حرفه ای Screen Capture همین کمپانی (Techsmith) نرم افزار Camtasia Studio رو ارایه داده که امکاناتش خیلی بیشتره.

SnagIt چون همزمان با فیلمبرداری عمل انکود رو انجام میده در سیستم های ضعیف با مشکل frame drop روبرو میشید. ایراد دیگه که به فیلمبرداری SnagIt وارده تعداد فریم ریت خیلی پایین (9.792 fps) هست. درسته برای Screen Capture فریم ریت بالا نیاز نیست ولی اگه موضوعی که ازش فیلم میگیریم تحرکات بالا داشته باشه نتیجه چندان جالب نمیشه.
    مرسی بابت معرفی این نرم افزار الان دارم دانلودش میکنم در مورد فریم بده Snagit باهات موافقم :thumbup:

20. نمایش تشکر

صفحه 2 از 6 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •