دوست عزیز شما میتونید از برنامه action استفاده کنید یه سرچ کنید تو گوگل با ریجسترشو پیدا کنید
خودم قبلا استفاده کردم بد نیست
نمایش امضاءچو ایران مباشد ......... تن من مباد
اینم لینک دانلود برای راحتی شما دوست عزیز
ویرایش توسط M-AUDIO : 03-01-2014 در ساعت 22:37 دلیل: لینک ویرایش شد.
نمایش امضاءچو ایران مباشد ......... تن من مباد
کار با این برنامه خیلی ساده هست و نیازی به آموزش نداره. ولی بخواید خود برنامه یه ویدئوی آموزشی داره که همون رو ببینید کلاً همه چی دستتون میاد.
این آموزش ویدئویی رو بلافاصله بعد از نصب کردن براتون پخش میکنه، ولی متاسفانه جاش یادم رفته که برای دفعات بعدی بشه ازش استفاده کرد.
برای همین فایل Project ـش رو براتون میذارم. دانلود و اجرا کنید. همونجا داخل Camtasia Studio میتونید ببینید یا اینکه ازش خروجی ویدئویی بگیرید. حجمش فقط 15 کیلوبایته، چون عناصر به کار رفته در محل نصب برنامه موجوده.
برای ویدئوهای آموزشی بیشتر برای این نرم افزار میتونید به این آدرس مراجعه کنید.
پ.ن: در مورد سنگین بودنش حق با شماست، ولی به نظر من 200 مگابایت در مقابل دامنه وسیعی از کارها که میشه با این نرم افزار انجام داد چیزی نیست. این ویدئو رو خودم با همین برنامه ساختم. تیتراژ یه پروژه درسی هست. میتونید از اینجا دانلود کنید و ببینید.
سلام.
دومی درسته. کلا vfw مخفف video for windows هست. برخی کدک های دیگه هم نسخه vfw دارن مثلا XviD و ... تکنولوژی جدیدی نیست (با این وجود اکثر guiهای انکد، نسخه ی cli رو ترجیح می دن که حتما دلایلی داره). توضیحات بیشتر. تو نسخه مگا از k-lite هم هست البته. اینم بیلدش با پشتیبانی از سیستم preset و tune. (فکر کنم همونه که توی k-lite هم هست). عکس های تنظیماتشو پیوست کردم. avs video editor و camtasia هردو باید بتونن این فایل ضبط شده رو به راحتی باز کنن. همونطور که ffmpeg می تونه.
ویرایش توسط ghamari76 : 25-09-2016 در ساعت 19:17 دلیل: اپلود مجدد فایل های پیوست
نمایش امضاء:)
هردو رو دانلود و تست کردم (x264 vfw و Bandicam).
همونطور که انتظار میرفت نتیجه خیلی خوب بود و روش خیلی هوشمندانه و جالبیه.
اگر فقط فیلم برداری مد نظر باشه Bandicam عالیه، فقط مشکل اینجاست اغلب کاربرا به فکر استفاده از انکودر اکسترنال و به کار بردن همچین روش هایی نمیفتن.
فایل ضبط شده هم بدون مشکل تو Camtasia قابل ویرایشه.
بهترین برنامه به نظرم تو این زمینه فقط Snagit هستش که تو سایتم هستش :)
Sent from my C6602 using Tapatalk
SnagIt قابلیت فیلمبرداری داره، ولی در اصل برای تهیه و ویرایش Screenshot ساخته شده.
برای تهیه و ویرایش حرفه ای Screen Capture همین کمپانی (Techsmith) نرم افزار Camtasia Studio رو ارایه داده که امکاناتش خیلی بیشتره.
SnagIt چون همزمان با فیلمبرداری عمل انکود رو انجام میده در سیستم های ضعیف با مشکل frame drop روبرو میشید. ایراد دیگه که به فیلمبرداری SnagIt وارده تعداد فریم ریت خیلی پایین (9.792 fps) هست. درسته برای Screen Capture فریم ریت بالا نیاز نیست ولی اگه موضوعی که ازش فیلم میگیریم تحرکات بالا داشته باشه نتیجه چندان جالب نمیشه.
بوک مارک ها