صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 27

موضوع: چند پرسش در مورد انکود فیلم

1. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

Post چند پرسش در مورد انکود فیلم

سلام.

اول میخواستم برای زدن این تاپیک بسیار مفید (خلاصه ای از مبانی Encoding ویدئو) و زحماتی که براش کشیدی صمیمانه ازت تشکر کنم.

من چندتا سوال داشتم. با اجازت شروع میکنم :

Resize کردن با Aspect Ratio اوریجینال ویدئو، ولی با رزولوشن بزرگتر از رزولوشن ویدئوی اصلی آیا منطقی هست ؟

مثلاً بنده مدت ها پیش یک کنسرت روی DVD9 داشتم که رزولوشنش 1024x576 بود و به Crop هم احتیاج نداشت.

من اینو همینجوری بدون دلیل خاصی آوردم و با رزولوشن 1280x720 انکود کردم.

توی مبحث رزولوشن اشاره شد که Resize یک عملیات Lossy هست یعنی با افت کیفیت همراه هست.

چیزی که میخوام بدونم اینه که آیا Resize با حفظ DAR، چه بزرگتر و چه کوچکتر از رزولوشن اصلی باعث افت کیفیت میشه ؟

===========================================

وقتی ما مثلاً برای رسیدن به رزولوشن mod16 به جای Crop کردن، ویدئو رو مقداری Resize میکنیم، Pixel Aspect ratio از نسبت 1:1 خارج میشه ؟ از کجا میشه PAR ویدئوی خروجی رو فهمید ؟ بعد پلیرها و دستگاه های پخش خانگی پیکسل های مستطیلی رو مگر پشتیبانی میکنن ؟

این اسکرین شات مال Tipard هست. اینجا همونطور که میبینی AR رزولوشن 4:3 هست، ولی اونجا AR رو 16:9 انتخاب کردم. حالا موقع پخش فایل میبینیم پلیر ویدئو رو با رزولوشن 1024x576 پخش میکنه. ضمناً در Media Info هم رزولوشن 768x576 با AR = 16:9 ثبت شده. الان این موضوع چطور توجیه میشه؟ یعنی Aspect Ratio مستقل از رزولوشن عمل میکنه و کلاً این دوتا ربطی به هم ندارن؟

ویدئوهای داخل دیسک های DVD و Blu-ray و همچنین فایل های TS ضبط شده از گیرنده های دیجیتالی که Uncompressed محسوب نمیشن ؟

من هنوز با برنامه های Muxer کار نکردم. میخواستم بدونم میشه در Remux کردن فاصله پخش Stream های صدا و زیرنویس رو جابجا کرد ؟ مثلاً میخوایم اختلاف صدا و تصویر یا صدا و زیرنویس رو جبران و فایل نهایی که از هر نظر درست هست رو ذخیره کنیم. همچین کاری امکان پذیر هست ؟

یک سوال دیگه هم دارم. در این نرم افزارهای مبدل داریم که فریم ریت واسه ویدئو تعیین میکنیم. الان مثلاً یک ویدئو با فریم ریت 25fps داریم، وقتی میایم با 30fps یا 24fps اینو تبدیل میکنیم، دقیقاً چه اتفاقی میفته؟ وقتی کاهش فریم داریم، اون تعداد فریم بر چه اساسی کم میشه و وقتی افزایش تعداد فریم داریم، اون فریم های اضافی چطور و از کجا نولید میشن ؟

سوال آخرم اینکه آیا فرایند Re-encode کردن / تغییر دادن فرمت ویدئو در کاهش کیفیت موثر هست ؟ مثلاً ویدئویی با فرمت XviD داریم، میخوایم با H264 انکود کنیم.

شرمنده زیاد شد. البته سوال بازم هست، دیگه فعلاً نمیخوام بیشتر از این وقتتو بگیرم. بعداً سر فرصت دوباره مزاحمت میشم.

یه خواهشی هم داشتم. اگر بتونی یک تاپیک برای مباحث ویدئوهای 3D و تنظیماتش بزنی عالی میشه.

بازم ازت تشکر میکنم. خیلی از این تاپیک استفاده کردم واقعاً.
    ویرایش توسط M-AUDIO : 05-08-2013 در ساعت 11:56

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام .

:)))
    از دوستان و بازدید کنندگان عزیز (چه عضو و چه مهمان) اگر کسی شماره ی تماسی ، ایمیلی چیزی از مسئولین کتاب گینس در اختیار داره لطفا پست بالا رو بهشون گزارش بده . نزدیک 10 تا سوال در یک پست فکر می کنم رکورد بوده باشه :)))

================================
    خوشحالم که برای شما مفید بوده .

با عرض پوزش باید یک مقدار به این تاپیک سروسامان بدهم و چند ویرایش تازه هم در برخی قسمت های مقاله انجام بدهم . پست شما و دیگر دوستان رو هم جدا کنم تا مقاله به یکپارچگی خودش برگرده چون هنوز تمام نشده .

پس یک کمی باید صبور باشی wasted عزیز تا به اون سوال هاییت که جوابشون رو می دونم پاسخ بدم .

موفق باشید .

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    این نکته هم برای کاربران تازه وارد خالی از لطف نیست که اگر از فیلتر deinterlace برای سورس های progressive استفاده کنید کیفیت رو خراب کرده اید چون سورس progressive به deinterlace احتیاج ندارد .
    سلام.

بنده یک ویدئو دانلود کرده بودم، Scan Type ـش به صورت Progressive بود ولی باز موقع پخش به شدت Interlaced نشون میداد.

یکبار بدون اعمال هیچ فیلتری خروجی گرفتم دیدم بازم Artifact مذکور هست و تغییری نکرده. دفعه بعد، با همون تنظیمات فیلتر Deinterlace رو گذاشتم رو حالت Strong و Artifact کاملاً برطرف شد.

همچنین چندتا ویدئو با اسکن تایپ Interlaced دارم، اما چنین Artifact ـی توشون دیده نمیشه.

فکر کنم کلاً فیلتر Deinterlace فقط برای برطرف کردن این Artifact هست و لزوماً به نوع اسکن مربوط نمیشه.
    ویرایش توسط M-AUDIO : 15-09-2013 در ساعت 22:52

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    سلام.
    سلام .
    واقعا ازتون پوزش می خوام بخاطر عقب افتادن پاسخ ها بخصصوص شما آقا شاهین . میام یک مدت دیگه درست و حسابی .

نوشته اصلی توسط wasted
    فکر کنم کلاً فیلتر Deinterlace لزوماً به نوع اسکن مربوط نمیشه.
    1-
    Interlace دقیقا یک نوع اسکن هست چطور Deinterlace به نوع اسکن مربوط نمیشه :((())) البته چشمم به اون کلمه ی "لزوما" که بکار بردید هست که درسته و در شرایطی که در ادامه می گم صدق می کنه .

نوشته اصلی توسط wasted
    بنده یک ویدئو دانلود کرده بودم، Scan Type ـش به صورت Progressive بود ولی باز موقع پخش به شدت Interlaced نشون میداد.

یکبار بدون اعمال هیچ فیلتری خروجی گرفتم دیدم بازم Artifact مذکور هست و تغییری نکرده. دفعه بعد، با همون تنظیمات فیلتر Deinterlace رو گذاشتم رو حالت Strong و Artifact کاملاً برطرف شد.
    بله دیگه . داستان اون ویدئویی که دانلود کردید این بوده که از اول Interlaced Scan بوده . بعد اون بابایی که ریپش کرده اون رو بصورت Progressive ریپ کرده و به هر دلیلی از فیلتر Deinterlace استفاده نکرده . حالا اون Artifact بوجود اومده و طرف همون رو مستقیما گزاشته جایی که شما دانلودش کردید ;) . مثل همین اول که آقای محمدحسین؟ راجب این موضوع خطوط سوال کردند . فکر کن همون ویدئوشونو که خطخطی بود مستقیم میزاشتن توی اینترنت .

و بله . با فیلتر Deinterlace می شه ویدئوهایی که اینطوری خراب شدند و حالا Progressive هستند رو درست کرد .

نوشته اصلی توسط wasted

همچنین چندتا ویدئو با اسکن تایپ Interlaced دارم، اما چنین Artifact ـی توشون دیده نمیشه.
    احتمالا به این دلیله که شما اون هارو دارید پخش می کنید و هنگام پخش اون موضوع رو نمیبینید (نه بعد از تبدیل بدون استفاده ازDeinterlace (و Decomb توی HandBrake)) . چون اکثر پلیر ها مثل Pot و KMP و Lav Video Decoder و ... دارای Deinterlacer موقع پخش هستند که بصورت خودکار نوع Scan Type رو تشخیص می دن و فیلتر رو اعمال می کنن . بعضی از پلیر ها هم مستقیما توسط خود کارت گرافیک اقدام به Deinterlace در زمان پخش می کنن . بعدا یک چرخی توشون بزنید .

همچنین بعضی فرمت ها مثلا h264 توانایی تنظیم Fake interlaced رو دارند . یعنی سورس Progressive هست اما با یک Flag اون رو Interlaced میشناسونند . تا اونجا که من متوجه شدم برای امر Compatibility بعضی از دستگاه ها مثل Blu-Ray کاربرد داره . دیگه بقیش رو می تونی خودت تحقیق کنی :))

نوشته اصلی توسط wasted
    فکر کنم کلاً فیلتر Deinterlace فقط برای برطرف کردن این Artifact هست .

1+
    درسته و فکر کن که ویدئو همچین مشکلی نداشته باشه و بعد از فیلتر Deinterlace استفاده کنی . اون موقع هست که کیفیت رو خراب کردی . می تونی امتحان کنی :)))

اطلاعات بیشتر در حد یک آشنایی نسبی راجب Interlace و Deinterlace توی تاپیک """خلاصه ای از مبانی Encoding ویدئو""" موجود هست .

-------------------

.
    ویرایش توسط M-AUDIO : 15-09-2013 در ساعت 22:52
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    سلام.
    اول میخواستم برای زدن این تاپیک بسیار مفید (خلاصه ای از مبانی Encoding ویدئو) و زحماتی که براش کشیدی صمیمانه ازت تشکر کنم.
    با سلام و ادب خدمت شاهین عزیز و پوزش بابت این تاخیر.
    فکر می کنم تاحالا توی تاپیک های دیگه جواب خیلی هاشو گرفته باشی اما یک مرور کوچولویی می کنیم باهم.
    البته با علم به اینکه من یک فرد حرفه ای و یک Compressionist نیستم فقط یک فرد تازه کار هستم.
    نوشته اصلی توسط wasted
    Resize کردن با Aspect Ratio اوریجینال ویدئو، ولی با رزولوشن بزرگتر از رزولوشن ویدئوی اصلی آیا منطقی هست ؟
    از نظر خیلی از بزرگان خیر، منطقی نیست. ویدئو در هرصورتی و با هر ابعادی که باشد باز در هنگام پخش بصورت تمام صفحه توسط پلیر و خود کارت گرافیک تغییر سایز داده می شود.
    همچنین همونطور که می دونی سایز فریم بزرگتر احتیاج به بیت ریت بیشتر نیز دارد. تغییر سایز یک ویدئو به سایز بزرگتر از خودش بی هیچ دلیل خاصی کاری بیهوده است زیرا هم باعث هدر رفتن بیت ریت و فضای ذخیره سازی فایل مذکور می شود و هم اینکه تاثیری ندارد زیرا پلیرها و کارت های گرافیکی خودشان تغییر سایز باکیفیت تری هنگام پخش ویدئو بصورت تمام صفحه می دهند. در ادامه، تغییر سایز، به سایز بزرگتر از سایز اصلی کاری هست که تنها بهتر است در شرایط خاص که فرمت یا دستگاه هدف تعیین می کند انجام بشه.
    نوشته اصلی توسط wasted
    توی مبحث رزولوشن اشاره شد که Resize یک عملیات Lossy هست یعنی با افت کیفیت همراه هست.
    چیزی که میخوام بدونم اینه که آیا Resize با حفظ DAR، چه بزرگتر و چه کوچکتر از رزولوشن اصلی باعث افت کیفیت میشه ؟
    Resize قطعا یک عملیات Lossy هست. حفظ و یا عدم حفظ DAR هم تا اونجا که من می دونم به افت کیفیت ارتباطی ندارد. بلکه یک مبحث Pre-Processing هست و به زیبایی بصری بیشتر مربوط می شود و خب هیچ کس یک ویدئوی کش آمده را دوست ندارد.
    نوشته اصلی توسط wasted
    وقتی ما مثلاً برای رسیدن به رزولوشن mod16 به جای Crop کردن، ویدئو رو مقداری Resize میکنیم، Pixel Aspect ratio از نسبت 1:1 خارج میشه ؟ از کجا میشه PAR ویدئوی خروجی رو فهمید ؟ بعد پلیرها و دستگاه های پخش خانگی پیکسل های مستطیلی رو مگر پشتیبانی میکنن ؟
    بله پلیرهای خانگی مانند DVD Player ها و همه ی پلیرهایی که می توانند یک دی وی دی استاندارد ویدئویی رو پخش کنن قادر به پخش پیکسل های غیر مربع هم هستند.
    برای محاسبه ی PAR یک نرم افزار در قسمت Aspect Ratios در مقاله ی مبانی لینک کردم. همچنین یک توصیه هم می کنم که زیاد به PAR ذهنت رو مشغول نکن چون وقتی که بحث یک سیستم استاندارد مثل دیسک ویدئویی DVD و یا دیسک ویدئویی Blu-Ray و .. پیش می اد باید بهش توجه بشه در بقیه شرایط مشکلی پیش نمی اد.
    نوشته اصلی توسط wasted

این اسکرین شات مال Tipard هست. اینجا همونطور که میبینی AR رزولوشن 4:3 هست، ولی اونجا AR رو 16:9 انتخاب کردم. حالا موقع پخش فایل میبینیم پلیر ویدئو رو با رزولوشن 1024x576 پخش میکنه. ضمناً در Media Info هم رزولوشن 768x576 با AR = 16:9 ثبت شده. الان این موضوع چطور توجیه میشه؟ یعنی Aspect Ratio مستقل از رزولوشن عمل میکنه و کلاً این دوتا ربطی به هم ندارن؟
    بله در عین اینکه به هم مربوط هستند اما مستقل از هم هستند. قسمت Aspect Ratio رو مجددا بخون.
    در مورد اون تغییر هم خب شما با اون کار، خیلی هنر کردید و کاری کردید که ویدئو در هنگام پخش بصورت کش آمده و غیر طبیعی پخش بشود.

ادامه ی داستان در پست بعدی :)))

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    ویدئوهای داخل دیسک های DVD و Blu-ray و همچنین فایل های TS ضبط شده از گیرنده های دیجیتالی که Uncompressed محسوب نمیشن ؟
    بدون شک خیر.
    برای Lossy و Lossless بودن هم در اولین قدم برای تشخیص اینکه یک ویدئو Lossless هست یا نیست دقت به فرمت خود Bitsream هست. اگر یک فرمت Lossless بود می شه حدس زد که فایل Lossless هست و اگر فرمت Lossy بود قطعا Lossy هست. حالا چرا میشه حدس زد Lossless هست چون ممکنه فایل منبعش یک فایل Lossy بوده باشه و فقط برای گول زدن یا هر دلیل دیگه ای به یک فرمت Lossless تبدیل کرده باشنش که از کیفیت کار مشخص می شود.
    نوشته اصلی توسط wasted
    من هنوز با برنامه های Muxer کار نکردم. میخواستم بدونم میشه در Remux کردن فاصله پخش Stream های صدا و زیرنویس رو جابجا کرد ؟ مثلاً میخوایم اختلاف صدا و تصویر یا صدا و زیرنویس رو جبران و فایل نهایی که از هر نظر درست هست رو ذخیره کنیم. همچین کاری امکان پذیر هست ؟
    همونطور که قبلا متوجه شدی بله می شه. اکثرا یک پارامتر به اسم Delay و یا Offset توی Muxerها حضور داره برای همین منظور. توی ffmpeg هم یک دستور هست به اسم itsoffset- که مثل Delay یا Offset عمل می کنه و برای فاصله انداختن و یا تنظیم فاصله ی شروع بین استریم ها استفاده می شه.
    نوشته اصلی توسط wasted
    یک سوال دیگه هم دارم. در این نرم افزارهای مبدل داریم که فریم ریت واسه ویدئو تعیین میکنیم. الان مثلاً یک ویدئو با فریم ریت 25fps داریم، وقتی میایم با 30fps یا 24fps اینو تبدیل میکنیم، دقیقاً چه اتفاقی میفته؟ وقتی کاهش فریم داریم، اون تعداد فریم بر چه اساسی کم میشه و وقتی افزایش تعداد فریم داریم، اون فریم های اضافی چطور و از کجا نولید میشن ؟
    ببینید برای افزایش نرخ فریم ویدئو بصورت منطقی دوراه هست یکی SpeedUP و یکی هم PlullDown یا همون Telecine.
    برای کاهش نرخ فریم هم بصورت منطقی 2 راه هست. یکی Slowdown و دیگری هم Frame Drop.
    بغیر از اینها راه دیگر هم هست که می شه ازش بعنوان راه مجازی یاد کنم برای مثال تغییر نرخ فریم فقط داخل Container. که در اینصورت پلیر مربوطه ویدئو رو با نرخ فریم که داخل Container ثبت شده دیکد و پخش می کند(بجای نرخ فریم خود Bitsream).
    راه دیگر برای افزایش نرخ فریم Duplicate هست و نتیجه جالب نمی شود و خروجی بخاطر وجود فریم های تکراری حالت تیک دار پیدا می کند.
    خب حالا اینکه چه نرم افزاری از کدام یک از این روش ها استفاده یا پشتیبانی می کنه رو باید از سازنده ی اون نرم افزارها پرسید یا وقت گزاشت و امتحانشون کرد.
    نوشته اصلی توسط wasted
    سوال آخرم اینکه آیا فرایند Re-encode کردن / تغییر دادن فرمت ویدئو در کاهش کیفیت موثر هست ؟ مثلاً ویدئویی با فرمت XviD داریم، میخوایم با H264 انکود کنیم.
    قطعا موثر هست.
    تغییر فرمت بدون افت کیفیت دروغی هست که حداقل ما نباید باورش کنیم. یا Lossy داریم یا Lossless و صد البته اگر فرمت خروجی Lossy باشه (مثل همون MPEG4-ASP و H264 که شما بهشون اشاره کردی) ما افت کیفیت داریم حتی اگه با چشم های ما قابل مشاهده نباشه.
    اگر فرمت خروجی Lossless باشه (که به مراتب حجمش هم بالاتره) نه، افت کیفیت نداریم، مگر در شرایطی که مثلا Colospace مبدا و مقصد متفاوت باشه و یا اینکه تغییراتی از قبیل نرخ فریم و تغییر سایز و اینها صورت بگیره.
    XviD هم فرمت نیست بلکه یک کدک هست ;)

ادامه ی داستان در پست بعدی :)))

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    شرمنده زیاد شد. البته سوال بازم هست، دیگه فعلاً نمیخوام بیشتر از این وقتتو بگیرم. بعداً سر فرصت دوباره مزاحمت میشم.

یه خواهشی هم داشتم. اگر بتونی یک تاپیک برای مباحث ویدئوهای 3D و تنظیماتش بزنی عالی میشه.

بازم ازت تشکر میکنم. خیلی از این تاپیک استفاده کردم واقعاً.
    در مورد ویدئو های 3D من اطلاعی ندارم ببخشید. یه تاپیک اینجا هست شاید براتون مفید باشه.

و اما در مورد سوال ها.

خواهش می کنم و شما همیشه مراحم هستید.
    فرصت و دانشی باشه درخدمتیم.
    همچنین ویرایش دوم از مقاله، ویرایش سنگینی بود امیدوارم توضیحات، اصلاحات و حذفیات جدید رو از دست نداده باشی.

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نرخ فریم :
    نرخ فریم عالی برای فیلم برداری از محیط دسکتاپ 15fps است . چون Motionیی در کار نیست فقط Pointer است که دارد جابجا می شود . چه دلیلی دارد بخاطر اینکه Pointer روان تر جابجا بشود بیایم هم حجم فایل رو بالا ببریم هم زمان انکود شدن رو کند و کندتر کنیم واقعا . مثلا اگر موقع Capture کردن از 15 بگزاریم روی 30 حجم فایل از 1.5 الی 2 برابر می شود بعد از انکود . حال چرا ممکن است کمتر از 2 برابر بشود (باوجود اینکه تعداد کل فریم ها دوبرابر می شود) بر می گردد به مبحث Inter Frameها که بعدا توی تاپیک مبانی بهش می رسیم .
    سلام.

من یک ویدئوی Screen Capture باکیفیت رو (بیت ریت 3.5Mbps ، فریم ریت 30 با رزولوشن 720p) با فرمت H264 انکود کردم.

بار اول فریم ریت رو تغییر ندادم و گذاشتم رو همون 30fps و بار دوم با همون تنظیمات فقط فریم ریت رو به 15fps تغییر دادم. (هر دو بار Constant)

در آخر دیدم که حجم هر دو فایل تقریبا برابره! (30fps => 3.75 MB / 15fps => 3.72 MB)

اختلاف حجم بسیار ناچیز هست. قاعدتاً نباید اینطور میشد، درسته ؟

من انتظار داشتم حداقل یک سوم کاهش حجم داشته باشم اما این کاهش حجم کمتر از یک درصده!

اون 0.8% کاهش حجم هم برمیگرده به یک واحد کاهش از Overal Bitrate.

تنظیمات کامل انکود در هر دو حالت به این شکل بود :

Encoding settings : cabac=1 / ref=16 / deblock=1:-3:-3 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=10 / psy=1 / psy_rd=2.00:0.70 / mixed_ref=1 / me_range=24 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-4 / threads=12 / lookahead_threads=3 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=16 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=300 / keyint_min=30 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=250 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=160 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00

نکته : اینجا من به صورت 2pass ABR انکود کردم. عین همین کار رو در حالت Constant Quality هم انجام دادم، نتیجه همین بود.

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    ....
    بار اول فریم ریت رو تغییر ندادم و گذاشتم رو همون 30fps و بار دوم با همون تنظیمات فقط فریم ریت رو به 15fps تغییر دادم. (هر دو بار Constant)
    ....
    من انتظار داشتم حداقل یک سوم کاهش حجم داشته باشم اما این کاهش حجم کمتر از یک درصده!
    ....
    تنظیمات کامل انکود در هر دو حالت به این شکل بود :
    Encoding settings : .. / keyint_min=30 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=250 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=160 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0

سلام .
    شاهین جان
    you missed my point on that topic.
    چیزی که فراموش کردی اینه که متد ratecontrol برای Batch مربوط به Desktop Capture، جایی که من اون جمله رو گفتم، یک متد بغیر از Bitrate بود. یعنی CQP و این داستان دقیقا برای CRF هم مثل CQP هست.
    حالا برای اینکه قشنگ برات روشن بشه تمرینی رو که در انتهای آموزش قرار داده بودم یعنی اینجا انجام بده. لینک ویدئوی سورسش هم اینجاست. می تونی با هردوتا Batch اون تاپیک هم امتحان کنی.

18. نمایش تشکر

19. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    نکته : اینجا من به صورت 2pass ABR انکود کردم. عین همین کار رو در حالت Constant Quality هم انجام دادم، نتیجه همین بود.
    کاش پست جدید می زدی. شانسی دیدم.
    چیزی که توی پست قبلی گفتم صحیح هست. تمرین رو انجام بده.
    همونطور که توی تاپیک مبانی خوندی؟ (محدوده) Bitrate معین یعنی (محدوده) حجم خروجی معین حالا چه 60 فریم چه 30 فریم و چه 15 فریم.
    شما باید مطمئن بشی نرم افزاری که در حال استفاده از اون هستی برای کاهش نرخ فریم، Drop می کنه. و یا دیگه نهایتش جایی داشته باشه که خودت تعیین کنی که Drop کنه. کاری که ffmpeg بصورت پیشفرض می کنه.
    CLI is the only way you can fly!

;)

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •