صفحه 3 از 3 اولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 27 از مجموع 27

موضوع: چند پرسش در مورد انکود فیلم

1. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nabipoor
    سلام
    بازم مثل همیشه عالی بود . ممنون واقعا لذت می برم از این همه دانایی . پایدار باشید .

یک در خواستم دارم اگر صلاح دیدید و اگر برنامه قابلی هست آموزش برنامه StaxRip را هم بگذارید . بازم ممنون .
    خواهش میکنم.

همونطور که همیشه تو تاپیک های مالتی مدیا اشاره کردیم تا وقتی که انکودر یکسانه فرقی نمیکنه از کدوم GUI استفاده کنید. ولی چشم، اگر فرصت شد برای StaxRip هم آموزش آماده میکنم.

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلامی گرم به wasted و m-audio
    عزیزان آیا نخسه های پچ شده ی x264 دارای gui های خاصی هستند؟

4. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohamad_hosein2013
    سلامی گرم به wasted و m-audio
    عزیزان آیا نخسه های پچ شده ی x264 دارای gui های خاصی هستند؟
    با سلام خدمت محمدحسین گرامی

نسخه پچ شده (modded build) یا همون نسخه هایی که پچ های غیر رسمی بهشون اضافه شده (و احتمالا برخی libraryهای دیگه) الزاما نباید GUI خاصی داشته باشن تا بشه از امکانات پچ موردنظر استفاده کرد. میشه مثلا یکی از بیلد های پچ شده (مثلا komisar (بیلدهای Kmod)) رو جایگزین بیلد پیش فرض GUI موردنظر کرد (اگر اجازه بده) و در قسمت extra commandline (اگر داشته باشه) خیلی راحت سوئیچ های پچ موردنظر رو استفاده کرد و بقیه سوئیچ ها هم که در خود کنترل های GUI هستن از قبل. با staxrip می تونم توضیح بدم اگر کسی خواست. بدون GUI و بصورت کنسولی و فایل batch هم که راحت هست.
    و یک نکته جالب هم بگم، خیلی از سوئیچ های x264 یروزی بعنوان پچ جداگانه ارائه شدن. بعد بهبود پیدا کردن و به بیلد های رسمی (official یا همونطور که خیلی جاها نامیده شده بیلد های vanilla) اضافه شدن. مثلا همین mbtree یا aq یا psy-rd و غیره. قسمت جالب اینجاست که برخی پچ ها تقریبا همزمان عرضه شدن. مثلا پچ FGO (یا همون film grain optimization) تقریبا قبل از پچ psy-rd (یا همون psychovisual rate distortion optimization) ارائه شد. اما همونطور که می بینیم FGO هنوزم که هنوزه فقط توی بیلدهای پچ شده هست اما psy-rd به بیلد های vanilla اضافه شده. دلیلش هم قابل حدس زدن هست.
    و بازی هم که باختیم و جام جهانی ماهم تموم شد:O(

5. نمایش تشکر

6. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    اون دون دون هارو بهشون grain میگن که معمولاً artifact به حساب میاد، ولی بعضی وقت ها به عنوان نوعی جلوه هنری/بصری ازش استفاده میکنن.
    سلام.
    البته شاهین جان grain و noise تنها وقتی artifact حساب میشن که بصورت ناخواسته پدیدار بشن. مثلا فیلم برداری با دوربین نامناسب و با نوردهی نامناسب. که این اتفاقات قطعا توی فیلم های سینمایی و سریال ها نمی افته. پس اگه در اونها noise و grain دیده میشه قطعا به خواست تولید کننده فیلم بوده و یک دلیلش همون جلوه های بصری هست که اشاره کردید و دلیل دیگه اون می تونه نویزی باشه که در فرایند dithering (فرایندی که برای جلوگیری از banding انجام میشه) اضافه شده.

درکل برای خیلی ها که دوست دارن یک فیلم کامل رو در یک فلاپی جا بدن:)) نویز نقش یک مزاحم رو بازی می کنه و حذفش می کنند. اما برای بعضی از جمله خودم نبود یک حداقل نویز باعث می شه فکر کنم تصویری که می بینم کارکترهاش همگی پلاستیکی هستن. حالا در مورد اون دوعکسی که نبی پور گرامی قرار داده بودند یکیشون که تصویرش مات تر بود اگر همونی باشه که رزولوشنش کمتر هست (یعنی HD720) خب این خودش می تونه دلیل باشه یعنی اگه از روی همون سورس 1080 یک نسخه 720 هم تهیه کرده باشن. تغییر سایز از HD1080 به HD720=>از دست رفتن جزئیات=>مات شدن. همچنین چون نسخه HD720 رو بیت ریت کمتری بهش می دن در نتیجه فشرده سازی بیشتر=>از دست رفتن بیشتر جزئیات=>مات شدن.
    و این آقای نبی پور عزیز ما هنوز هم که هنوزه 1080 و اینها رو با واژه "کیفیت" خطاب می کنند:)))

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت M@h3eN آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام و عرض ادب
    خسته نباشید

دوستان بنده یه سوال داشتم subme در انکود به چه معناست واسه بعضی در mediainfo که چک میکنم 8 هست واسه بعضی ها 9 واسه بعضی ها 10...
    یه توضیح مختصر ممنون میشم بدید
    تشکر فراوان
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت M@h3eN آواتار ها
    نمایش اطلاعات

up
    نمایش امضاء

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M@h3eN
    up
    درود .
    دوست عزیز مطمئن باشید اگه کسی جواب را بدونه حتما قرار میده , دوستی که در این خصوص تجربه دارند اخیرا به دلیل مشکلات کاری شون کمتر انلاین میشن ,پس شکیبا باشید .
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

صفحه 3 از 3 اولین 123

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •