نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 از مجموع 9

موضوع: بهترین نرم افزار فیلم برداری از محیط بازی

1. عضو ثابت forzamilan1370 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض بهترین نرم افزار فیلم برداری از محیط بازی

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان سافت گذری
    بنده در حال حاظر از نرم افزار Farps برای فیلم برداری از محیط بازی و دسکتاپ استفاده می کنم،نرم افزار سبک و کم حجمیه ولی تو محیط بازی لگ می ندازه هنگام فیلم برداری،می خواستم ببینم بهترین نرم افزار برای اینکار چیه؟هم سبک باشه هم قابلیت های نه پیشرفته ولی قابل قبول و کار آمدی داشته باشه
    با تشکر فراوان
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط forzamilan1370
    سلام و خسته نباشید خدمت دوستان سافت گذری
    بنده در حال حاظر از نرم افزار Farps برای فیلم برداری از محیط بازی و دسکتاپ استفاده می کنم،نرم افزار سبک و کم حجمیه ولی تو محیط بازی لگ می ندازه هنگام فیلم برداری،می خواستم ببینم بهترین نرم افزار برای اینکار چیه؟هم سبک باشه هم قابلیت های نه پیشرفته ولی قابل قبول و کار آمدی داشته باشه
    با تشکر فراوان
    دوست عزیز سلام . بنده با Snagit کار کرده بودم و نرم افزار معروف و قابل قبول و سبکی هم هست در این زمینه . میتونید استفاده کنید ببینید. بنده باهاش کار کرده بودم و از محیطهای بازیای مختلف هم فیلم و هم شات گرفته بودم تنظیم کیفیت داره و .. که چیز خوبیه . یه قابلیتی هم داره که بصورت زمانبندی شده و اتوماتیک هم این کار ها رو انجام بده و مثلا خودش هر چند ثانیه چند تا و یا یه عکس بگیره.برنامه های دیگه هم بودند که چون دنبالش نبودم زیاد اسماشون رو نمیدونم و یادم هم نیستند ولی این اسنگ ایت چیز خوبو معروفیه.
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان لطفاً نرم افزاری رو معرفی کنید که بتونم ویدیوی بازی کردنم رو موقع بازی Capture کنم و سرعتم هم پایین نیاد. ترجیحاً ویدیوهای ضبط شده حجم زیادی هم اشغال نکنند.
    ویرایش توسط S!RUS : 17-07-2015 در ساعت 01:25
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. ناظم بخش
    نمایش اطلاعات

سلام اقا امیرکیا
    روزنون به خیر و طاعات و عباداتتون قبول
    برای فیلم برداری از بازی من شخصا bandicam رو پیشنهاد میکنم و با تنظیماتی که در این تاپیک موجود هست به صورتی که هم برای cpu و هارددیسک بهینه است .

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    دوستان لطفاً نرم افزاری رو معرفی کنید که بتونم ویدیوی بازی کردنم رو موقع بازی Capture کنم و سرعتم هم پایین نیاد. ترجیحاً ویدیوهای ضبط شده حجم زیادی هم اشغال نکنند.
    با سلام

البته بنده در هنگام بازی ان را تست نکرده ام ولی Snagit در این زمینه بسیار موفق است

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    سلام.

اگه Mirillis Action با کرک سالم پیدا کردین اونو پیشنهاد میکنم، در غیر این صورت Beepa Fraps گزینه خوبیه.

نکته مهم اینکه برای ضبط کردن ویدئو از محیط بازی، نرم افزار مورد نظر باید OpenGL و DirectX رو پشتیبانی بکنه. در غیر این صورت فقط صدا با تصویر سیاه ضبط میشه.

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    سلام.

اگه Mirillis Action با کرک سالم پیدا کردین اونو پیشنهاد میکنم،.در غیر این صورت Beepa Fraps گزینه خوبیه.

نکته مهم اینکه برای ضبط کردن ویدئو از محیط بازی، نرم افزار مورد نظر باید OpenGL و DirectX رو پشتیبانی بکنه. در غیر این صورت فقط صدا با تصویر سیاه ضبط میشه.
    ای کاش لینکم می گذاشتید!

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط honarmemar
    ای کاش لینکم می گذاشتید!
    بفرمایید:

Beepa Fraps 3.5.99 دانلود رایگان نرم افزار - SoftGozar.com - سافت گذر

Fraps Download - Softpedia

(لینک اول از سافت گذر، لینک دوم از سافت پدیا)

متاسفانه Mirillis Action با کرک سالم نتونستم جایی پیدا کنم.

16. نمایش تشکر

17. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض دانلود Mirillis Action! 1.25.4

نوشته اصلی توسط honarmemar
    ای کاش لینکم می گذاشتید!
    دوست عزیز

آخرین نسخه نرم افزار مورد نظر رو (Mirillis Action! 1.25.4 ) از سایت رسمی آن دانلود نمایید: لینک زیر :

http://download.mirillis.com/files/a...25_4_setup.exe

MD5 : AD6C55C7E7DF914D882876EF0E4A8223

SHA-1 : 292AC668A34DB8CC5A25499428D78BD7FFB72B4C

و برای کرک کردن از کرک پیوست شده در همین پست استفاده نمایید.

در ضمن از طریق لینک های زیر که از سایت های اشتراک گذاری می باشد می توانید نرم افزار رو همراه با کرک یک جا دانلود نمایید :

Скачать файл Mirillis Action 1.25.4.rar. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

or

Mirillis_Action_1.25.4.rar download for free on file share letitbit.net

or

Hitfile.net – your free unlimited file storage

توجه : کرک پیوست شده در نسخه قبلی (Mirillis Action! 1.25.3) نیز قابل استفاده است.
    فایل های پیوست شده
    • crack.rar (1.64 مگابایت, 8 نمایش)

18. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •