سلام. خسته نباشین. من میخواستم چند تا دی وی دی فیلم رایت کنم. اما میخوام روشون قفل بذارم ک قابل کپی کردن نباشن. کسی میتونه تو این زمینه کمک کنه ک چطور میشه کاری کرد نه بشه ایمیج گرفت و نه کپی کرد فیلم ها رو روی سیستم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین![]()
سلام. خسته نباشین. من میخواستم چند تا دی وی دی فیلم رایت کنم. اما میخوام روشون قفل بذارم ک قابل کپی کردن نباشن. کسی میتونه تو این زمینه کمک کنه ک چطور میشه کاری کرد نه بشه ایمیج گرفت و نه کپی کرد فیلم ها رو روی سیستم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین![]()
درود .
این برنامه عالیه ! کم حجم و قدرتمند...
دانلود WTM Copy Protection 2.51 - دانلود بهترین ابزار برای برنامه نویسان جهت محافظت از نرم افزار خود در برابر کپی غیر مجاز - سافت گذر
وقت بخیر
خیلی ممنونم از معرفی نرم افزارwtm copy protection. فقط اینکه متاسفانه من هر چقدر تلاش کردم نتونستم با این نرم افزار کار کنم حتی دنبال اموزشش هم گشتم اما موفق نشدم.
ممنون میشم اگر بنده رو مرحله به مرحله راهنمایی بفرمایید که برای رایت یک سری فیلم بر روی دی وی دی برای اینکه غیر قابل کپی کردن و یا ایمیج گرفتن باشه چیکار باید بکنم
سلام برای بنده امکان تست این برنامه وجود نداره ، سه ویدیو اموزشی از یکی از سایتای خارجی پیدا کردم که لینکشو میزارم استفاده کنید
بوک مارک ها