با سلام
من یه تعداد فیلم ضبط شده دارم که وقتی با کم پلیر یا سایر نرم افزارهای پخش ویدئو بازشون میکنم به صورت زاویه مخالف جهت فیلم برداری شده نمایش داده می شن(قبلا این مشکلو نداشتم)،اگه میشه راه چرخش فیلم ها و حل این مشکل رو بهم بگین.
با تشکر
با سلام
من یه تعداد فیلم ضبط شده دارم که وقتی با کم پلیر یا سایر نرم افزارهای پخش ویدئو بازشون میکنم به صورت زاویه مخالف جهت فیلم برداری شده نمایش داده می شن(قبلا این مشکلو نداشتم)،اگه میشه راه چرخش فیلم ها و حل این مشکل رو بهم بگین.
با تشکر
سلام .
کلیه فایلهای ویدیویی تون بدین شکل نمایش داده میشوند یا فایلهایی مشخص بدین صورت پخش میشه ؟
به این تصاویر هم توجه کنید . کارت گرافیگ . پوت پلیر و کام پلیر , هر سه تصویر را براتون گذاشتم .
NVIDIA.jpg screen rotation.jpg screen . kam.jpg
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
- - - - - - - - - - - -
مسیر تصویر اول مربوط به کارت گرافیگ تون هست , در کنترل پنل باید گزینه ای به اسم کنترل پنل کارت گرافیگ تون باشه .
البته به احتمال زیاد در اون تصویر هم برای شما مشکلی نباشه و فقط به دلیل نوع تنظیمات گوشی تون هست در موقع فیلمبرداری . در زمان فیملبردای با گوشی تون توجه به تنظیمات روتیت داشته باشید .
گزینه چرخش صفحه را در گوشی تون غیرفعال کنید .
- - - - - - - - - - - -
بوک مارک ها