نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: عدم چرخش فیلم

1. عضو ثابت sun girl آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض عدم چرخش فیلم

با سلام
    من یه تعداد فیلم ضبط شده دارم که وقتی با کم پلیر یا سایر نرم افزارهای پخش ویدئو بازشون میکنم به صورت زاویه مخالف جهت فیلم برداری شده نمایش داده می شن(قبلا این مشکلو نداشتم)،اگه میشه راه چرخش فیلم ها و حل این مشکل رو بهم بگین.
    با تشکر

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sun girl
    با سلام
    من یه تعداد فیلم ضبط شده دارم که وقتی با کم پلیر یا سایر نرم افزارهای پخش ویدئو بازشون میکنم به صورت زاویه مخالف جهت فیلم برداری شده نمایش داده می شن(قبلا این مشکلو نداشتم)،اگه میشه راه چرخش فیلم ها و حل این مشکل رو بهم بگین.
    با تشکر

سلام .
    کلیه فایلهای ویدیویی تون بدین شکل نمایش داده میشوند یا فایلهایی مشخص بدین صورت پخش میشه ؟
    به این تصاویر هم توجه کنید . کارت گرافیگ . پوت پلیر و کام پلیر , هر سه تصویر را براتون گذاشتم .

NVIDIA.jpg screen rotation.jpg screen . kam.jpg
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت sun girl آواتار ها
    نمایش اطلاعات

فقط اونایی که با موبایلم فیلمبرداری کردم اینجوری میشه

6. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sun girl
    فقط اونایی که با موبایلم فیلمبرداری کردم اینجوری میشه
    خوب , احتمالا جهت فیلمبرداری گوشی تون را باید تغییر بدید . در این خصوص منتظر دوستانیکه در موبایل تجربه بیشتری دارند باشید .
    یا اینکه در سیستم تون با توجه به تصویر پلیرهایی که براتون گذاشتم برای اونها تنظیم کنید .
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت sun girl آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    خوب , احتمالا جهت فیلمبرداری گوشی تون را باید تغییر بدید . در این خصوص منتظر دوستانیکه در موبایل تجربه بیشتری دارند باشید .
    یا اینکه در سیستم تون با توجه به تصویر پلیرهایی که براتون گذاشتم برای اونها تنظیم کنید .
    یه سری از فیلمای موبایلم درست نشون داده میشه ولی تعداد زیادیشون نمیدونم چرا اینجوری تغییر کرده(تصویر دوم (سمت چپی)رو انجام دادم که برا منم رو همون گزینه اوله) ولی اولی که همون سمت راستی هستش رو مسیرشو رو سیستمم متوجه نمیشم که چک کنم

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sun girl
    یه سری از فیلمای موبایلم درست نشون داده میشه ولی تعداد زیادیشون نمیدونم چرا اینجوری تغییر کرده(تصویر دوم (سمت چپی)رو انجام دادم که برا منم رو همون گزینه اوله) ولی اولی که همون سمت راستی هستش رو مسیرشو رو سیستمم متوجه نمیشم که چک کنم
    مسیر تصویر اول مربوط به کارت گرافیگ تون هست , در کنترل پنل باید گزینه ای به اسم کنترل پنل کارت گرافیگ تون باشه .
    البته به احتمال زیاد در اون تصویر هم برای شما مشکلی نباشه و فقط به دلیل نوع تنظیمات گوشی تون هست در موقع فیلمبرداری . در زمان فیملبردای با گوشی تون توجه به تنظیمات روتیت داشته باشید .
    گزینه چرخش صفحه را در گوشی تون غیرفعال کنید .
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •