سلام
یه فایل ts دارم که از کانال پولی رکورد شده
ولی پلیرهای موجود تو ویندوز نمیتونن اجراش کنن
مدیا پلیر کلاسیک و kmplayer رو تست کردم نتونستند
سلام
یه فایل ts دارم که از کانال پولی رکورد شده
ولی پلیرهای موجود تو ویندوز نمیتونن اجراش کنن
مدیا پلیر کلاسیک و kmplayer رو تست کردم نتونستند
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
عرض کردم که
ts
فایلاهای ts معمولا با پلیرها اجرا میشن
ولی این فکر کنم چون از کانال پولی رکورد شده اجرا نمیشه
اوکی ...
یه سری از کانالهای پولی و کارتی ts خالی و تنها نیستند . هر چند خود ts را هم در پست تون دیشب ندیده بودم !!!
در صورتیکه نتیجه ای گرفتم حتما اطلاع میدم . ببینم این نصاب ها در این خصوص چیزی میدونند !!!!
ضمن اینکه بیشتر فایلهای فوق رمزنگاری شده هست و بعیده کاری بشه انجام داد و یا نصب کدک ها بتونه نتیجه ای بده .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
- - - - - - - - - - - -
شاید خیلی جوابم درست نباشه... کاری نشه باهاش کرد...
خودتون فرمتشو عوض کنین... و فرمت های رایج ویدئویی بزارید ببینید میشه...
میشه اون سایتشو بگید. یا مشخصاتشو..![]()
نمایش امضاءلطفا سلام بنده را پذیرا باشید.
نام کاربری از MehDi79H به Kavoshgar تغییر پیدا کرد.
@ #elahe#
درود .
توسط MediaInfo مشخصات کامل فایل را در انجمن قرار بدید , تا بیشتر بررسی شود .
- - - - - - - - - - - -
درود.
تا بررسی و جستجویی بیشتر در این زمینه بشه و سایر دوستانیکه تجربه دارند و مشارکت کنند , به موارد فوق توجه کنید.
مشخصات فایل را اینگونه با MediaInfo قرار بدید یا با تصویر و یا فایل تکست , ضمنا اگه پوت پلیر نصب کنید گزینه میدیا اینفو داره ,
مثلا نمونه مشخصات فوق از یه فایل TS از رسیور سوپر ماکس اما از یه کانال غیر پولی , البته ساختار متفاوتی از فایلهای رکورد شده در رسیورهای مختلف دیده ام .
2016-04-06_021441.jpg
بعضی رسیورها هستند که قابلیت انتخاب ذخیره فایلها را با فرمت های ts و MPG را دارند .
این تست را هم انجام دهید پوت پلیر نسخه های اخیرش زمانیکه در حالت انلاین نصب میکنید در انتهای نصب یه گزینه کدکی هم داره , ببینید در این خصوص نتیجه ای میده ؟
البته حتما با کانورت کردن هم یه تست انجام بدید.
طی جستجویی هم که داشتم به این لینک برخورد کردم که میتونید مطالعه کنید , در سایت خود سازنده دستگاه به چنین مواردی اشاره شده و ابزارهایی هم گذاشته اند .
البته قبلا در انجمن هم یه مورد مشابه و رمز گذاری شده مطرح شده بود و میتونید در این لینک مشاهده کنید , در صورتیکه فایل شما هم دارای چنین مشخصاتی باشه , که قطعا راهی برای اجرا و تبدیل ان نیست .
ویرایش توسط S!RUS : 06-04-2016 در ساعت 11:08
- - - - - - - - - - - -
واسه این فایل هم نوشته :
Encryption : Encrypted
پس یعنی کاریش نمیشه کرد
به هرحال مرسی از وقتی که گذاشتید![]()
بوک مارک ها