درود
یه فایل ویدیویی دارم که قابل پخش توی تلوزیون نیست.رفتم با هند برک تغیرر فرمتش دادمش از mkv به mp4 حجم شد از 600 مگ به 5 گیگ.codec فایل h.264 هستش.این کدک رو هم تغییر دادم به mpeg-4 چون تلوزیون با این کدک هم مشکل داره.چه باید کرد؟
![]()
درود
یه فایل ویدیویی دارم که قابل پخش توی تلوزیون نیست.رفتم با هند برک تغیرر فرمتش دادمش از mkv به mp4 حجم شد از 600 مگ به 5 گیگ.codec فایل h.264 هستش.این کدک رو هم تغییر دادم به mpeg-4 چون تلوزیون با این کدک هم مشکل داره.چه باید کرد؟
![]()
نمایش امضاءPC یه چیزِ دیگست :-)
اگر مشکل شما فقط حجم فایل هست میتونین از برنامه معروف و قدرتمند StaxRip استفاده کنید و حجم ویدیو هارو بدون از دست رفتن کیفیت کم کنین .
اما پشتیبانی نکردن فرمت فایل تصویری شما به وسیله TV و پخش کننده ها به طور حتم از این فرمت پشتیبانی نمیکنند که در برنامه ذکر شده قابلیت تغییر فرمت های به AVI هم وجود دارد که تمام TV ها از این فرمت پشتیبانی میکنند .
موفق باشید
ممنون از اطلاع رسانی تون عارف جان ,
البته قبل تر میخواستم که به شما بگم حتما آموزش انکودینگ ویدیو با هند برک شاهین جان را یکبار دیگه با دقت مطالعه کنید مخصوصا پستهای 3 و 6 . که اشارات خوبی به پریست ها و نوع و استفاده در دستگاه های متفاوت را داشته اند .
هر چند که جواب بعضی سوالات و مشکلات در معنی و مفهوم جملات در اموزشها نهفته هست , اما به تجربه برام ثابت شده هر وقت کامل نحوه کار یک برنامه را دونسته ام کمترین مشکلات برام پیش آمده در غیر اینصورت همیشه در یه جایی مشکلی برام پیش آمده .
h.b.p.jpg
جا داره همین جا یه بار دیگه از محمد رضای عزیز و شاهین جان که واقعا مخصوصا در بخش مولتی میدیا زحمات فراوانی را کشیده اند داشته باشم و به حق همیشه شایسته سپاسگزاری و بالاترین رتبه ها و سمت ها در انجمن بوده اند . انصافا بدون اغراق بگم که سوال و مسئله و مشکلی نیست که اشاره نکرده باشند , اگه پستها و اموزشهای این عزیزان کامل و درست مطالعه شوند خیلی به ندرت مشکل و سوالی پیش بیاد .
همیشه از خداوند منان ارزومندم که بهترین ها را همراه با سلامتی مادام العمر به شما عزیزان عطا فرمایند .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها