نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: تبدیل فرمت و تغییر کدک فایل ویدیویی

1. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Icon28 تبدیل فرمت و تغییر کدک فایل ویدیویی

درود
    یه فایل ویدیویی دارم که قابل پخش توی تلوزیون نیست.رفتم با هند برک تغیرر فرمتش دادمش از mkv به mp4 حجم شد از 600 مگ به 5 گیگ .codec فایل h.264 هستش.این کدک رو هم تغییر دادم به mpeg-4 چون تلوزیون با این کدک هم مشکل داره.چه باید کرد؟
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    درود
    یه فایل ویدیویی دارم که قابل پخش توی تلوزیون نیست.رفتم با هند برک تغیرر فرمتش دادمش از mkv به mp4 حجم شد از 600 مگ به 5 گیگ .codec فایل h.264 هستش.این کدک رو هم تغییر دادم به mpeg-4 چون تلوزیون با این کدک هم مشکل داره.چه باید کرد؟
    دورد .

اگر مدل و نام TV خودتون رو میگفتین میشد بهتر راهنمایی کرد . اما در بروشور و یا دفترچه راهنما کدک های تصویری که TV قادر به پشتیبانی هست رو توضیح داده میتونین طبق اون فرمت مورد نظر رو انجام بدید .
    در صورت امکان مدل TV رو بفرمایید .

موفق باشید

4. نمایش تشکر

5. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    دورد .

اگر مدل و نام TV خودتون رو میگفتین میشد بهتر راهنمایی کرد . اما در بروشور و یا دفترچه راهنما کدک های تصویری که TV قادر به پشتیبانی هست رو توضیح داده میتونین طبق اون فرمت مورد نظر رو انجام بدید .
    در صورت امکان مدل TV رو بفرمایید .

موفق باشید
    سامسونگ ال ای دی.اندرویدی نیست.سیستمش لینوکسه.بهر حال حتی مدیا پلیر ها هم نمیتونن پخشش کنن جز کامپیوتر.الان مشکل من حجیم شدن فایل ویدیویی بعد از تبدیل فرمته
    نمایش امضاء

6. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    سامسونگ ال ای دی.اندرویدی نیست.سیستمش لینوکسه.بهر حال حتی مدیا پلیر ها هم نمیتونن پخشش کنن جز کامپیوتر.الان مشکل من حجیم شدن فایل ویدیویی بعد از تبدیل فرمته
    اگر مشکل شما فقط حجم فایل هست میتونین از برنامه معروف و قدرتمند StaxRip استفاده کنید و حجم ویدیو هارو بدون از دست رفتن کیفیت کم کنین .
    اما پشتیبانی نکردن فرمت فایل تصویری شما به وسیله TV و پخش کننده ها به طور حتم از این فرمت پشتیبانی نمیکنند که در برنامه ذکر شده قابلیت تغییر فرمت های به AVI هم وجود دارد که تمام TV ها از این فرمت پشتیبانی میکنند .

موفق باشید

7. نمایش تشکر

8. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    اگر مشکل شما فقط حجم فایل هست میتونین از برنامه معروف و قدرتمند StaxRip استفاده کنید و حجم ویدیو هارو بدون از دست رفتن کیفیت کم کنین .
    اما پشتیبانی نکردن فرمت فایل تصویری شما به وسیله TV و پخش کننده ها به طور حتم از این فرمت پشتیبانی نمیکنند که در برنامه ذکر شده قابلیت تغییر فرمت های به AVI هم وجود دارد که تمام TV ها از این فرمت پشتیبانی میکنند .

موفق باشید
    رفتم توی قسمت presets و universal رو انتخاب کردم مشکل حل شد.حجم نهایی 1.30 گیگ
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    رفتم توی قسمت presets و universal رو انتخاب کردم مشکل حل شد.حجم نهایی 1.30 گیگ
    ممنون از اطلاع رسانی تون عارف جان ,
    البته قبل تر میخواستم که به شما بگم حتما آموزش انکودینگ ویدیو با هند برک شاهین جان را یکبار دیگه با دقت مطالعه کنید مخصوصا پستهای 3 و 6 . که اشارات خوبی به پریست ها و نوع و استفاده در دستگاه های متفاوت را داشته اند .
    هر چند که جواب بعضی سوالات و مشکلات در معنی و مفهوم جملات در اموزشها نهفته هست , اما به تجربه برام ثابت شده هر وقت کامل نحوه کار یک برنامه را دونسته ام کمترین مشکلات برام پیش آمده در غیر اینصورت همیشه در یه جایی مشکلی برام پیش آمده .

h.b.p.jpg

جا داره همین جا یه بار دیگه از محمد رضای عزیز و شاهین جان که واقعا مخصوصا در بخش مولتی میدیا زحمات فراوانی را کشیده اند داشته باشم و به حق همیشه شایسته سپاسگزاری و بالاترین رتبه ها و سمت ها در انجمن بوده اند . انصافا بدون اغراق بگم که سوال و مسئله و مشکلی نیست که اشاره نکرده باشند , اگه پستها و اموزشهای این عزیزان کامل و درست مطالعه شوند خیلی به ندرت مشکل و سوالی پیش بیاد .

همیشه از خداوند منان ارزومندم که بهترین ها را همراه با سلامتی مادام العمر به شما عزیزان عطا فرمایند .
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)