نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: نحوه مقایسه دو ویدئو با رزولوشن یکسان

1. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض نحوه مقایسه دو ویدئو با رزولوشن یکسان

سلام به دوستان گل و کلاب قبل از هر چیز آرزوی سالی پر بار برای همتون دارم :
    یک سوال برام پیش آمده خدا کند مکانی که انتخواب کردم برای پرسش درست باشه :
    و اما سوال :
    یک فیلم از دو انکودر متفاوت Ganool که mkv و YIFY که mp4 و با یک کیفیت 1080p و حجم یکی 1.30 و دیگری 1.19 گیگ و اما مشکل من :
    از بین این دو کدامشون را انتخواب کنم ؟ البته این مشکل به صورت مثالی بود در کل بین فیلمهایی که با یک کیفیت هستند چطوری باید کیفیت بالا و معقول را انتخواب کرد ؟
    اینم عکس از هر دوی فیلمها :
    تصاویر پیوست شده

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

فکر کنم گانول بهتره . بیت ریت بالاتر و در نتیجه حجم بیشتر کیفیت بهتری داره .

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    دوست گلم ولی اون YIFY که mp4 هست که حجمش بالاتره نه گانول . روشی ، برنامهای که بشه دقیقتر فهمید که کیفیت کدامشون بهتره هست ؟ اصلا می خوام بصورت حرفه ای و علمی مقایسه کنم چطوری باید این کار را انجام بدم ؟

6. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nabipoor
    سلام به دوستان گل و کلاب قبل از هر چیز آرزوی سالی پر بار برای همتون دارم :
    یک سوال برام پیش آمده خدا کند مکانی که انتخواب کردم برای پرسش درست باشه :
    و اما سوال :
    یک فیلم از دو انکودر متفاوت Ganool که mkv و YIFY که mp4 و با یک کیفیت 1080p و حجم یکی 1.30 و دیگری 1.19 گیگ و اما مشکل من :
    از بین این دو کدامشون را انتخواب کنم ؟ البته این مشکل به صورت مثالی بود در کل بین فیلمهایی که با یک کیفیت هستند چطوری باید کیفیت بالا و معقول را انتخواب کرد ؟
    اینم عکس از هر دوی فیلمها :
    اگه رزولوشن ها یکسان باشه دوتا روش کلی برای مقایسه وجود داره که باید هردو رو انجام بدین:

1- مقایسه کیفیت تصویر:

هر ویدئو رو یکبار پخش کنید و ببینید تصویر کدوم به نظر بهتر میاد. اگه کیفیتشون خیلی به هم نزدیکه میتونید یک فریم خاص رو از هردو ویدئو Capture کنید، و بعد راحت 2 تا تصویر رو کنار هم مقایسه کنید. جزئیات و وضوح هر کدوم بیشتر بود همون رو نگه دارید.

2- مقایسه Media Info:

تنظیمات کدک و مقدار Bitrate استفاده شده هردو ویدئو رو مقایسه کنید. اگه Bitrate ها به هم نزدیک هستن، اونی که تنظیمات کدک رده بالاتری داره رو نگه دارید. اگه تنظیمات کدک به هم نزدیکه اونی که Bitrate بیشتری داره رو نگه دارید.

بعد از انجام دادن هر دو روش، یک ارزیابی نهایی انجام بدین و ببینید کدوم فایل ارزش نگه داشتن داره. (اینجا هم بستگی داره کیفیت براتون مهم تر باشه یا فشردگی)

نکته: اگه یکی از ویدئوها حجم کمتر و تنظیمات کدک سطح بالا داره، در مقابل ویدئوی دیگه تنظیمات کدک سبک و حجم بالا داره، ولی طبق مقایسه روش اول کیفیتشون یکیه، یا خیلی به هم نزدیکه، اونی که حجم کمتر با تنظیمات کدک سطح بالاتر داره رو نگه دارید.

نکته: بعضی وقتا ممکنه یک ویدئو تصویرش خوب نباشه ولی مثلاً صدای 6 کاناله داره، اون یکی ویدئو هم کیفیت تصویرش خوبه اما صدای 2 کاناله یا با کیفیت پایین تر داره. میتونید تصویر فایل دوم رو با صدای اولی remux کنید و در نهایت یک فایل ایده آل به دست بیارید. (به شرطی که محتوا و مدت هردو ویدئو دقیقاً یکی باشه)

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام و خسته نباشید خدمت شما

اگر می شود نرم افزاری معرفی کنید که یک فیلم بهش بدهیم و برود در فولدری دیگر که فیلمها با فرمتهای متفاوت وجود دارند را عین ان فیلم اگر در فولدر وجود دارد را پیدا کند

ممنون می شوم راهنمایی کنید

با تشکر از شما

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •