صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 از مجموع 15

موضوع: ویرایش تگ فایلهای mp3

1. نمایش تشکر

2. عضو حرفه ای NimaLP آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    سلام و ادب.

?What
    من شخصا از ازش استفاده کردم و به راحتی Album Art و Lyric اضافه می کنه. تگ هم منظورتون رو متجه نشدم نیما جان. همه ی این نرم افزارها مخصوص ویرایش Tag هستن دیگه. اصلا Tag یعنی همون مشخصاتی که می گید دیگه ;-)
    اشتباه از من بود نتونستم منظورم رو خوب منتقل کنم.
    منظورم این بود که به علاوه آلبوم آرت و تگ (اینجا هم منظورم مشخصات آهنگ مثل آلبوم و... بود) میشه تمامی مشخصات رو ادیت کرد.

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    حالا که بحث داغه میخواستم بدونم نرم افزاری هست که بشه برای تغییر تگ ها از فرمول استفاده کرد؟
    مثلا یه عالمه فایل داریم که میخواهیم تگ فایلها همون اسم فایلها باشه
    هست همچین چیزی؟
    ممنون
    موفق باشید
    در پناه حق

5. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@sambkalah

با سلام و احترام

البته اگر به تاریخ پست ها توجه نمایید متوجه می شوید که بحث حدودا 10 ماه پیش داغ بوده است و الان کاملا سرد شده است :))
    TagScanner رو بررسی کردم و این قابلیت رو دارد (بقیه رو امتحان نکرده ام).

2014-09-01_16.10.58-Screenshot.png

ابتدا برنامه رو باز می کنید و سپس تب Tag Processor را انتخاب می کنید. بعد فایل های خودتان رو درگ می کنید.
    سپس یک ctrl+a می زنید تا انتخاب شوند. بعد در پنل سمت راست، الگو رو مشخص می کنید. مثلا می توانید تعیین کنید که کل نام فایل یبارکی در قسمت title قرار بگیرد. که در اینصورت در کادر format of filename باید بنویسید %title%
    و یا نام فایل های شما دارای الگوی خاصی هست. مثلا توی عکس می بینید که فایل های من داری الگویی به این شکل است که یک خط ربط (_) در وسط قرار دارد. سمت چپ آن شماره هست و سمت راست آن نام. همونطور که می بینید در تصویر کاری کردم که شماره در قسمت track number تگ قرار بگیرد و سمت راست آن در قسمت title تگ.
    پیش نمایش زنده هم که پائین همان کادر format of file name نشان می دهد. بعد از اینکه الگو رو تنظیم کردید روی generate کلیک می کنید و تمام.
    موفق باشید;)

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    @sambkalah

با سلام و احترام
    البته اگر به تاریخ پست ها توجه نمایید متوجه می شوید که بحث حدودا 10 ماه پیش داغ بوده است و الان کاملا سرد شده است :))
    سلام
    عجب سوتی عجیبی!! مثل اینکه خودم داغ بودم، به تاریخ نگاه نکردم
    در هر حال ممنون از لطفتون
    التماس دعا
    در پناه حق

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •