نوشته اصلی توسط
majid_1389
سلام
شما سخت در اشتباه هستید من چند سال است توی کار موزیک وفیلم هستم بهترین نرم افزار برای افزایش کیفیت اهنگ dfx audio 11 است شک نکن نمر افزار شما اصلا بدرد نمی خوره باعث خرابی نرم افزار های پلیر میشه dfx بر خلاف نظر شمل اصلا هم از منابع سیستمی استفاده نمی کند شماباهاش مشکل دارید یا شاید از نسخه قدیمی استفاده کرده اید کیفیت صدا در جت ادیو و ویناپ را انقدر بالا می بره ادم کف می کنه انگار توی استو دیو است
با سلام به شما دوست عزیز
من هم مثل شما با فیلم و موزیک زیاد سر و کار دارم اما روی هر کامپیوتری که DFX رو نصب کردم باعث اختلال شد. اما نسخه 11 رو اصلأ نمی دونم مال چه تاریخی هست. منظورم تاریخ ارایه نرم افزاره. اگه لازم شد اونم تست میکنم . ولی DFX قبلی رو روی بیش از 5-6 سیستم مختلف تست کردم باعث اختلال توی کار سیستم میشه ! صدا در حین خوندن قطع و وصل میشه ! و زمانی که این برنامه رو می بندم سیستم به حالت قبلیش برمیگرده ! سیستم 4 گیگ رم 1333 کورسیر داره ! Dominator . ولی باز هم با اطمینان معتقدم که بحث کیفیت ، ترکوندن صدا نیست بلکه شفافیت و ارایه نت های ریزیه که در حالت طبیعی به گوش نمیرسه و کاملأ با شما مخالفم که باعث خرابی نرمافزار پلیر میشه بیشتر از 6 ساله با این نرم افزار کار میکنم و هرگز به همچین مشکلی که شما گفتید برخورد نکردم ! اصلأ ! شما اگه اینطور میگید باید دلیل هم بیارید مثل همونی که من عرض کردم وقتی برنامه DFX رو می بندم سیستم تازه جون می گیره ! برای همین هم ازش استفاده نمی کنم ! در فروم ویندوز 7 مایکروسافت هم صحبت در مورد همین دو تا عنوان شده و انجا هم بیان شده که از لحاظ کیفیت DFX خیلی از SRS دوره ! یعنی عقب تره ! جمله دقیقأ اینه :
Are we talking about audio quality? DFX is very very far from SRS.
و دقیقأ باز هم شما رو ارجاع میدم به نوشته قرمز رنگم که کیفیت مطرحه نه بوست کردن (boost) خروجی صدا ! برای اینکار می تونید در قسمت اکوآلایزر هر برنامه پلیری ، کنترل مرکزی اکوآلایزر رو به بخش +20 دسی بل نزدیک کنید تا بوست صدا به نهایت خودش برسه اما تأثیری روی کیفیت صدا نداره
راستی این برنامه ای که شما فرمودید اصلأ به در نمیخوره و باعث خرابی میشه روی 4 تا از هر 5 تلویزیون تولیدی صفحه گسترده دنیا استفاده میشه و باعث خرابی نشده !
موفق و پیروز باشی
بوک مارک ها