صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 20

موضوع: معرفی برنامه SRS Audio Sandbox برای تحولی شگفت‌انگیز در صدای کامپیوتر شما

1. عضو ثابت johny آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض معرفی برنامه SRS Audio Sandbox برای تحولی شگفت‌انگیز در صدای کامپیوتر شما

با سلام به همه دوستان سافتگذری !!

امروز قصد دارم برنامه ای رو بهتون معرفی کنم که معتقدم با یک بار استفاده به یکی از نرم‌افزارهای جدا‌نشدنی اونهایی بدل میشه که مثل من با موزیک و فیلم خیلی سروکار دارن ! بعد از نصب این برنامه و اجرای تنظیمات دلخواه روی برنامه خواهید دید که صدای کامپیوترتون در یک کلام متحول میشه و این برنامه همون طور که اسمش رو خدمتتون گفتم SRS Audio Sandbox هست که بعد از تجربه‌های متعدد و تست چند برنامه از این دست، بالاخره این برنامه فوق‌العاده رو انتخاب کردم و چندین ساله که جزو اولین برنامه های نصب شده توی کامپیوتر منه ! در مقایسه یا نرم افزارهایی مثل DFX و Hear فوق العاده سبک ، کاربر‌پسند و بسیار قویه . DFX خیلی زیاد از منابع سیستمی استفاده میکنه و Hear فوق‌العاده گیج کننده است و کار باهاش خیلی سخته ! تنظیمات خیلی زیاد و متعددی داره که کار کردن باهاش برای کاربر خیلی نامأنوسه اما این برنامه فقط به 5 دقیقه کار برای مسلط شدن نیاز داره. هرکس که استفاده کرد و خوشش اومد تجربه خودش رو از استفاده از این نرم‌افزار اینجا عنوان کنه تا شاید خودم هم که تقریبأ به همه گزینه هاش آشنا هستم چیز تازه ای یاد بگیرم. راستی این برنامه نسخه جدید هم داره که با اینکه کمی زیباتره اما اصلأ در حد و اندازه های این نسخه نیست . اسمش هم به SRS Audio Essentials تغییر کرده. یه فایل هم شامل توضیحات لازم در مورد نحوه کرک و کارهای لازم پیوست کردم و توش در مورد نحوه کرک و مشکلات احتمالی پس از نصب توضیحات رو ارائه کردم که حتمأ دانلود و استفاده کنید. امیدوارم این برنامه مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
    لینک نرم‌افزار هم از اسکای‌درایو خودم هست . اگه کمی سخت باز شد با این وضعیت اینترنت خودتون می‌بخشید.

موقع دانلود از لینک ممکنه بهتون ارور بده که فایل حاوی ویروسه اما بهتون اطمینان میدم که مشکلی نداره و سالمه . با تیک زدن گزینه I Understand گزینه دانلود براتون فعال میشه

فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط Moralist! : 06-01-2013 در ساعت 06:15 دلیل: اضافه کردن فایل توضیحات کرک و ...
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط johny

امروز قصد دارم برنامه ای رو بهتون معرفی کنم که معتقدم با یک بار استفاده به یکی از نرم‌افزارهای جدا‌نشدنی اونهایی بدل میشه که مثل من با موزیک و فیلم خیلی سروکار دارن ! بعد از نصب این برنامه و اجرای تنظیمات دلخواه روی برنامه خواهید دید که صدای کامپیوترتون در یک کلام متحول میشه و این برنامه همون طور که اسمش رو خدمتتون گفتم srs audio sandbox هست که بعد از تجربه‌های متعدد و تست چند برنامه از این دست، بالاخره این برنامه فوق‌العاده رو انتخاب کردم و چندین ساله که جزو اولین برنامه های نصب شده توی کامپیوتر منه ! در مقایسه یا نرم افزارهایی مثل dfx و hear فوق العاده سبک ، کاربر‌پسند و بسیار قویه . Dfx خیلی زیاد از منابع سیستمی استفاده میکنه و hear فوق‌العاده گیج کننده است و کار باهاش خیلی سخته ! تنظیمات خیلی زیاد و متعددی داره که کار کردن باهاش برای کاربر خیلی نامأنوسه اما این برنامه فقط به 5 دقیقه کار برای مسلط شدن نیاز داره. هرکس که استفاده کرد و خوشش اومد تجربه خودش رو از استفاده از این نرم‌افزار اینجا عنوان کنه تا شاید خودم هم که تقریبأ به همه گزینه هاش آشنا هستم چیز تازه ای یاد بگیرم. راستی این برنامه نسخه جدید هم داره که با اینکه کمی زیباتره اما اصلأ در حد و اندازه های این نسخه نیست . اسمش هم به srs audio essentials تغییر کرده. یه فایل هم شامل توضیحات لازم در مورد نحوه کرک و کارهای لازم پیوست کردم و توش در مورد نحوه کرک و مشکلات احتمالی پس از نصب توضیحات رو ارائه کردم که حتمأ دانلود و استفاده کنید. امیدوارم این برنامه مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
    لینک نرم‌افزار هم از اسکای‌درایو خودم هست . اگه کمی سخت باز شد با این وضعیت اینترنت خودتون می‌بخشید.

موقع دانلود از لینک ممکنه بهتون ارور بده که فایل حاوی ویروسه اما بهتون اطمینان میدم که مشکلی نداره و سالمه . با تیک زدن گزینه i understand گزینه دانلود براتون فعال میشه

دوست عزیز

من که نتونستم دانلود کنم لطفا در یک سرور دیگر آپلود کنید. با تشکر

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط johny

امروز قصد دارم برنامه ای رو بهتون معرفی کنم که معتقدم با یک بار استفاده به یکی از نرم‌افزارهای جدا‌نشدنی اونهایی بدل میشه که مثل من با موزیک و فیلم خیلی سروکار دارن ! بعد از نصب این برنامه و اجرای تنظیمات دلخواه روی برنامه خواهید دید که صدای کامپیوترتون در یک کلام متحول میشه و این برنامه همون طور که اسمش رو خدمتتون گفتم SRS Audio Sandbox هست که بعد از تجربه‌های متعدد و تست چند برنامه از این دست، بالاخره این برنامه فوق‌العاده رو انتخاب کردم و چندین ساله که جزو اولین برنامه های نصب شده توی کامپیوتر منه ! در مقایسه یا نرم افزارهایی مثل DFX و Hear فوق العاده سبک ، کاربر‌پسند و بسیار قویه . DFX خیلی زیاد از منابع سیستمی استفاده میکنه و Hear فوق‌العاده گیج کننده است و کار باهاش خیلی سخته ! تنظیمات خیلی زیاد و متعددی داره که کار کردن باهاش برای کاربر خیلی نامأنوسه اما این برنامه فقط به 5 دقیقه کار برای مسلط شدن نیاز داره. هرکس که استفاده کرد و خوشش اومد تجربه خودش رو از استفاده از این نرم‌افزار اینجا عنوان کنه تا شاید خودم هم که تقریبأ به همه گزینه هاش آشنا هستم چیز تازه ای یاد بگیرم. راستی این برنامه نسخه جدید هم داره که با اینکه کمی زیباتره اما اصلأ در حد و اندازه های این نسخه نیست . اسمش هم به SRS Audio Essentials تغییر کرده. یه فایل هم شامل توضیحات لازم در مورد نحوه کرک و کارهای لازم پیوست کردم و توش در مورد نحوه کرک و مشکلات احتمالی پس از نصب توضیحات رو ارائه کردم که حتمأ دانلود و استفاده کنید. امیدوارم این برنامه مورد استفاده دوستان قرار بگیره.

موقع دانلود از لینک ممکنه بهتون ارور بده که فایل حاوی ویروسه اما بهتون اطمینان میدم که مشکلی نداره و سالمه . با تیک زدن گزینه I Understand گزینه دانلود براتون فعال میشه

سلام
    شما سخت در اشتباه هستید من چند سال است توی کار موزیک وفیلم هستم بهترین نرم افزار برای افزایش کیفیت اهنگ dfx audio 11 است شک نکن نمر افزار شما اصلا بدرد نمی خوره باعث خرابی نرم افزار های پلیر میشه dfx بر خلاف نظر شمل اصلا هم از منابع سیستمی استفاده نمی کند شماباهاش مشکل دارید یا شاید از نسخه قدیمی استفاده کرده اید کیفیت صدا در جت ادیو و ویناپ را انقدر بالا می بره ادم کف می کنه انگار توی استو دیو است

6. عضو ثابت johny آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Smile

نوشته اصلی توسط majid_1389
    سلام
    شما سخت در اشتباه هستید من چند سال است توی کار موزیک وفیلم هستم بهترین نرم افزار برای افزایش کیفیت اهنگ dfx audio 11 است شک نکن نمر افزار شما اصلا بدرد نمی خوره باعث خرابی نرم افزار های پلیر میشه dfx بر خلاف نظر شمل اصلا هم از منابع سیستمی استفاده نمی کند شماباهاش مشکل دارید یا شاید از نسخه قدیمی استفاده کرده اید کیفیت صدا در جت ادیو و ویناپ را انقدر بالا می بره ادم کف می کنه انگار توی استو دیو است
    با سلام به شما دوست عزیز

من هم مثل شما با فیلم و موزیک زیاد سر و کار دارم اما روی هر کامپیوتری که DFX رو نصب کردم باعث اختلال شد. اما نسخه 11 رو اصلأ نمی دونم مال چه تاریخی هست. منظورم تاریخ ارایه نرم افزاره. اگه لازم شد اونم تست میکنم . ولی DFX قبلی رو روی بیش از 5-6 سیستم مختلف تست کردم باعث اختلال توی کار سیستم میشه ! صدا در حین خوندن قطع و وصل میشه ! و زمانی که این برنامه رو می بندم سیستم به حالت قبلیش بر‌می‌گرده ! سیستم 4 گیگ رم 1333 کورسیر داره ! Dominator . ولی باز هم با اطمینان معتقدم که بحث کیفیت ، ترکوندن صدا نیست بلکه شفافیت و ارایه نت های ریزیه که در حالت طبیعی به گوش نمیرسه و کاملأ با شما مخالفم که باعث خرابی نرم‌افزار پلیر میشه بیشتر از 6 ساله با این نرم افزار کار میکنم و هرگز به همچین مشکلی که شما گفتید برخورد نکردم ! اصلأ ! شما اگه اینطور می‌گید باید دلیل هم بیارید مثل همونی که من عرض کردم وقتی برنامه DFX رو می بندم سیستم تازه جون می گیره ! برای همین هم ازش استفاده نمی کنم ! در فروم ویندوز 7 مایکروسافت هم صحبت در مورد همین دو تا عنوان شده و انجا هم بیان شده که از لحاظ کیفیت DFX خیلی از SRS دوره ! یعنی عقب تره ! جمله دقیقأ اینه :

Are we talking about audio quality? DFX is very very far from SRS.

و دقیقأ باز هم شما رو ارجاع میدم به نوشته قرمز رنگم که کیفیت مطرحه نه بوست کردن (boost) خروجی صدا ! برای اینکار می تونید در قسمت اکوآلایزر هر برنامه پلیری ، کنترل مرکزی اکوآلایزر رو به بخش +20 دسی بل نزدیک کنید تا بوست صدا به نهایت خودش برسه اما تأثیری روی کیفیت صدا نداره
    راستی این برنامه ای که شما فرمودید اصلأ به در نمیخوره و باعث خرابی میشه روی 4 تا از هر 5 تلویزیون تولیدی صفحه گسترده دنیا استفاده میشه و باعث خرابی نشده !
    موفق و پیروز باشی
    ویرایش توسط johny : 06-01-2013 در ساعت 16:37
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط johny
    با سلام به شما دوست عزیز

من هم مثل شما با فیلم و موزیک زیاد سر و کار دارم اما روی هر کامپیوتری که DFX رو نصب کردم باعث اختلال شد. اما نسخه 11 رو اصلأ نمی دونم مال چه تاریخی هست. منظورم تاریخ ارایه نرم افزاره. اگه لازم شد اونم تست میکنم . ولی DFX قبلی رو روی بیش از 5-6 سیستم مختلف تست کردم باعث اختلال توی کار سیستم میشه ! صدا در حین خوندن قطع و وصل میشه ! و زمانی که این برنامه رو می بندم سیستم به حالت قبلیش بر‌می‌گرده ! سیستم 4 گیگ رم 1333 کورسیر داره ! Dominator . ولی باز هم با اطمینان معتقدم که بحث کیفیت ، ترکوندن صدا نیست بلکه شفافیت و ارایه نت های ریزیه که در حالت طبیعی به گوش نمیرسه و کاملأ با شما مخالفم که باعث خرابی نرم‌افزار پلیر میشه بیشتر از 6 ساله با این نرم افزار کار میکنم و هرگز به همچین مشکلی که شما گفتید برخورد نکردم ! اصلأ ! شما اگه اینطور می‌گید باید دلیل هم بیارید مثل همونی که من عرض کردم وقتی برنامه DFX رو می بندم سیستم تازه جون می گیره ! برای همین هم ازش استفاده نمی کنم ! در فروم ویندوز 7 هم صحبت در مورد همین دو تا عنوان شده و انجا هم بیان شده که از لحاظ کیفیت DFX خیلی از SRS دوره ! یعنی عقب تره ! جمله دقیقأ اینه :

Are we talking audio quality? DFX is very very far from SRS.

و دقیقأ باز هم شما رو ارجاع میدم به نوشته قرمز رنگم که کیفیت مطرحه نه بوست کردن (boost) خروجی صدا ! برای اینکار می تونید در قسمت اکوآلایزر هر برنامه پلیری ، کنترل مرکزی اکوآلایزر رو به بخش +20 دسی بل نزدیک کنید تا بوست صدا به نهایت خودش برسه اما تأثیری روی کیفیت صدا نداره
    راستی این برنامه ای که شما فرمودید اصلأ به در نمیخوره و باعث خرابی میشه از 4 تا از هر 5 تلویزیون تولیدی صفحه گسترده دنیا استفاده میشه و باعث خرابی نشده !
    موفق و پیروز باشی

سلام

من برای موزیک از جت ادیو استفاده می کنم ایا این نرم افزار در جت ادیو هم کاربرد داره dfx در جت ادیو هم کاربرد دارد

DFX Audio Enhancer 11.106 کیفیت صدای موسیقی، ویدئوها،بازی ها و سایر برنامه ها را افزایش داده و تقویت می کند. شما می توانید به سادگی این نرم افزار را روشن کرده و از کیفیت صدای HD لذت ببرید. DFX Audio Enhancer در واقع یک پلاگین کاربردی است که توسط آن می توانید کلیه موسیقی ها و صداهای خودتان را با بالاترین کیفیت و قدرت گوش کنید و از آنها لذت ببرید. از جمله قابلیت های این نرم افزار استفاده از صدای سه بعدی است. با استفاده از 3D صدای فراگیر، شما می توانید شگفت انگیزی خاصی را به پخش بدهید. با پردازش 3D شما عملاً خود را در محیط اجرای موسیقی احساس خواهید کرد.

اینم اخرین نسخه DFX Audio Enhancer 11.106

پیوست شده است بعد از نصب برنامه کلا برنامه را می بندی از محیط برنامه خارج می شوی یعنی برنامه را از try bar ویندوز می بندی و فایل patch را از حالت فشرده خارج می کنی ان را اجرا می کنی از مسیر brows فایل patch وارد پوشه برنامه نصب شده می شوی در درایو c وارد پوشه dfx می شوی فایل dfx کلیک می کنی پچ می کنی بعد فایل پچ را می بندی بعد نرم افزار را فعال می کنی

ضمنا من این نرم افزار هیچ مشکلی ندارم فایل موزیک من با جت ادیو انچنان کیفیتی داره واقعا بالاست

این نرم افزار عالیه. وقتی که در حین پخش آهنگ، خاموشش میکنی تازه میفهمی چقد کیفیت صدا فرق کرده

نرم افزار SRS Audio Sandbox بدرد نمی خوره
    تا کارت صدا واسپیکر یا بلندگوی شما قابلیت دالبی یو نداشته باشه هیچ ارزشی نداره
    بهترین نرم افزارم که بیارین نمی تونه صدا رو دالبی کنه

دوستانی که با هدست بلند گوش میدن از این برنامه با صدا بلند زیاد استفاده نکنن چون حساسیت گوش رو به مرور زمان کم میکنه ولی dfx نسخه اخرش حرف نداره از تمامی پلیر ساپورت می کنه هم جت ادیو هم ویندوز مدیا پلیر وویناپ و پوت پلیر و وی ال سی پلیر و رئال پلیر وغیره کیفیت موزیک را انقدر بالا می بره ادم واقعا لذت می بره
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط majid_1389 : 06-01-2013 در ساعت 17:07

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت johny آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation

دوستانی که با هدست بلند گوش میدن از این برنامه با صدا بلند زیاد استفاده نکنن چون حساسیت گوش رو به مرور زمان کم میکنه ولی dfx نسخه اخرش حرف نداره

ممنون دوست عزیز حتمأ امتحان می کنم و بهتون میگم اما این بخشی از مطلب شما رو که در بالا کپی کردم و گذاشتم کاملأ غیر کارشناسانه است ! شما با هر هدستی چه با این دو برنامه و چه با هر دوی اینها به موزیک گوش بدی (چه با صدای بلند و چه با صدای معمولی) به مرور افت شنوایی خواهی داشت ! نباید بدون اطلاع از مطلبی و به صرف اینکه اعتقاد شماست و به منظور تأکید کردن به حرف خودتون و یا پیروز شدن در یک بحث !!! اونو عنوان کنید چون ممکنه کسی مطلب رو بخونه و ندونسته به خودش آسیب برسونه ! گوش شما اگه در معرض صدای بالای 20 دسی بل قرار بگیره و این صدا از طریق هدست به گوش شما منتقل بشه 25 درصد افت شنوایی پیدا میکنید اون هم فقط در 45 دقیقه ! به دلیل اینکه بیشتر هدست ها از قابلیت ایزوله کردن صدا استفاده میکنند که صدا رو در فضای گوش اجرا میکنه و از ورود صداهای بیرونی جلوگیری میکنه ! دوست ندارم اینجا یا هرجای دیگه سر موضوع اینچنینی با هیچکس بحث و جدل کنم ! من و شما هرکدوممون اینها رو تست کردیم و یه نظری داریم و به نظر من بزاریم دوستان دیگه هم برنامه ها رو تست کنن و نظر بدن ! شما نظر خودتون رو دارید من هم معتقدم SRS خیلی بهتره ! پس بهتره نظر خودمون رو برای خودمون نگه داریم و قضاوت رو به کسایی بسپریم که هر دو برنامه رو تست کردن ! البته می تونیم به هم دوستانمون بگیم تو سایت عضو بشن و به برنامه ما رأی بدن !
    موفق باشید دوست عزیز
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت johny آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

من که نتونستم دانلود کنم لطفا در یک سرور دیگر آپلود کنید. با تشکر
    با عرض معذرت دوست عزیز ! چشم حتمأ فقط باید برم خونه چون اسکای درایوم متأسفانه از اینجا قابل دسترسی نیست ! انشاا... عصر یا اگه نشد فردا حتمأ آپلود میکنم همینجا تا همه دوستان بتونن راحت به برنامه دسترسی پیدا کنن ! ممنون از اطلاعت ! نخونده بودم مطلب رو !
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت johny آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Smile برنامه srs همراه با کرک

دوستان سلام

متأسفانه هرچقدر سعی کردم فایل رو اینجا آپلود کنم ارور میده برای همین هم روی 4shared‌ آپلود کردم ! امیدوارم که بتونید راحت دانلود کنید.

لینک دیگری هم روی یه سرور ایرانی آپلود کردم که امیدوارم بتونید دانلود کنید ولی گویا این لینک 24 ساعت کار میکنه !

ویرایش توسط johny : 07-01-2013 در ساعت 11:35
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط johny
    دوستان سلام

متأسفانه هرچقدر سعی کردم فایل رو اینجا آپلود کنم ارور میده برای همین هم روی 4shared‌ آپلود کردم ! امیدوارم که بتونید راحت دانلود کنید.

دوستان برای دانلود برنامه معرفی شده توسط دوست عزیز johnyاز 4shared ، میتونند ، از مشخصات قرار داده شده در امضا بنده استفاده کنند .

17. نمایش تشکر

18. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط majid_1389

سلام

من برای موزیک از جت ادیو استفاده می کنم ایا این نرم افزار در جت ادیو هم کاربرد داره dfx در جت ادیو هم کاربرد دارد

DFX Audio Enhancer 11.106 کیفیت صدای موسیقی، ویدئوها،بازی ها و سایر برنامه ها را افزایش داده و تقویت می کند. شما می توانید به سادگی این نرم افزار را روشن کرده و از کیفیت صدای HD لذت ببرید. DFX Audio Enhancer در واقع یک پلاگین کاربردی است که توسط آن می توانید کلیه موسیقی ها و صداهای خودتان را با بالاترین کیفیت و قدرت گوش کنید و از آنها لذت ببرید. از جمله قابلیت های این نرم افزار استفاده از صدای سه بعدی است. با استفاده از 3D صدای فراگیر، شما می توانید شگفت انگیزی خاصی را به پخش بدهید. با پردازش 3D شما عملاً خود را در محیط اجرای موسیقی احساس خواهید کرد.

اینم اخرین نسخه DFX Audio Enhancer 11.106

پیوست شده است بعد از نصب برنامه کلا برنامه را می بندی از محیط برنامه خارج می شوی یعنی برنامه را از try bar ویندوز می بندی و فایل patch را از حالت فشرده خارج می کنی ان را اجرا می کنی از مسیر brows فایل patch وارد پوشه برنامه نصب شده می شوی در درایو c وارد پوشه dfx می شوی فایل dfx کلیک می کنی پچ می کنی بعد فایل پچ را می بندی بعد نرم افزار را فعال می کنی

ضمنا من این نرم افزار هیچ مشکلی ندارم فایل موزیک من با جت ادیو انچنان کیفیتی داره واقعا بالاست

این نرم افزار عالیه. وقتی که در حین پخش آهنگ، خاموشش میکنی تازه میفهمی چقد کیفیت صدا فرق کرده

نرم افزار SRS Audio Sandbox بدرد نمی خوره
    تا کارت صدا واسپیکر یا بلندگوی شما قابلیت دالبی یو نداشته باشه هیچ ارزشی نداره
    بهترین نرم افزارم که بیارین نمی تونه صدا رو دالبی کنه

دوستانی که با هدست بلند گوش میدن از این برنامه با صدا بلند زیاد استفاده نکنن چون حساسیت گوش رو به مرور زمان کم میکنه ولی dfx نسخه اخرش حرف نداره از تمامی پلیر ساپورت می کنه هم جت ادیو هم ویندوز مدیا پلیر وویناپ و پوت پلیر و وی ال سی پلیر و رئال پلیر وغیره کیفیت موزیک را انقدر بالا می بره ادم واقعا لذت می بره
    برنامه DFX Audio Enhancer 11.106 رو هر کاری می کنم با این پچی که گذاشتید فعال نمیشه ، اصلا این پچه دکمه browse نداره که باهاش برم تویه پوشه نرم افزار!

19. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •