صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 20

موضوع: معرفی برنامه SRS Audio Sandbox برای تحولی شگفت‌انگیز در صدای کامپیوتر شما

1. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط LegendKiller
    برنامه DFX Audio Enhancer 11.106 رو هر کاری می کنم با این پچی که گذاشتید فعال نمیشه ، اصلا این پچه دکمه browse نداره که باهاش برم تویه پوشه نرم افزار!
    سلام

شما وقتی که نرم افزار را نصب می کنید نرم افزار را کاملا ببندید بعد روی patch کلیک می کنید پیغام yes یا no می دهد شما روی yes کلیک کرده و صفحه ای باز می شود از طریق همین صفحه وارد درایو c محل پوشه نصب نرم افزار شده روی فایلdfx کلیک کرده است نرم افزار کرک می شود

بعد پچ را می بندید ونرم افزار را اجرا می کنید
    ویرایش توسط majid_1389 : 09-01-2013 در ساعت 18:24

2. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط majid_1389
    سلام

شما وقتی که نرم افزار را نصب می کنید نرم افزار را کاملا ببندید بعد روی patch کلیک می کنید پیغام yes یا no می دهد شما روی yes کلیک کرده و صفحه ای باز می شود از طریق همین صفحه وارد درایو c محل پوشه نصب نرم افزار شده روی فایلdfx کلیک کرده است نرم افزار کرک می شود

بعد پچ را می بندید ونرم افزار را اجرا می کنید
    مشکل اینه که من برنامه رو کاملا می بندم ولی وقتی پچ رو اجرا می کنم اصلا yes یا no نمیاد ، فقط یه صفحه کوچیک مشکی باز میشه که نه دکمه ای داره که روش کلیک کنی نه چیزی.
    ویرایش توسط LegendKiller : 09-01-2013 در ساعت 20:07

3. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دانلود نرم افزار SRS Audio Sandbox

**دوستانی که با دانلود این نرم افزار که توسط دوست عزیز johny معرفی شد مشکل دارند فایل Zip مربوطه به نرم افزار همراه با کیجن پیوست شد **
    فایل های پیوست شده

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط The king
    دانلود نرم افزار SRS Audio Sandbox

**دوستانی که با دانلود این نرم افزار که توسط دوست عزیز johny معرفی شد مشکل دارند فایل Zip مربوطه به نرم افزار همراه با کیجن پیوست شد **
    سلام
    این نرم افزار را من تست کردم خیلی صدای قابل توجه ای نداشت خیلی جالب نبود صدا معمولی بود حتی داخل هدفون صدا موزیک خیلی جالب نبود من بشخصه dfx 11.0.106 را خیلی بهتر از این نرم افزار دیدم بعد این نرم افزار فقط روی ویندوز مدیا پلیر کار می کنه در جت ادیو وویناپ جواب نمیده ولی dfx هم توی ویناپ وهم توی ویندوز مدیا پلیر وهم پوت پلیر وهم وی ال سی و هم جت ادیو باعث افازیش کیفیت اهنگ میشه

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط majid_1389
    سلام
    این نرم افزار را من تست کردم خیلی صدای قابل توجه ای نداشت خیلی جالب نبود صدا معمولی بود حتی داخل هدفون صدا موزیک خیلی جالب نبود من بشخصه dfx 11.0.106 را خیلی بهتر از این نرم افزار دیدم بعد این نرم افزار فقط روی ویندوز مدیا پلیر کار می کنه در جت ادیو وویناپ جواب نمیده ولی dfx هم توی ویناپ وهم توی ویندوز مدیا پلیر وهم پوت پلیر وهم وی ال سی و هم جت ادیو باعث افازیش کیفیت اهنگ میشه
    من دارم از این برنامه روی وینمپ کار میکنم که افزایش کیفیت قابل توجهی داشت .

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت afshin+ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Unhappy

نوشته اصلی توسط the king
    دانلود نرم افزار srs audio sandbox

**دوستانی که با دانلود این نرم افزار که توسط دوست عزیز johny معرفی شد مشکل دارند فایل zip مربوطه به نرم افزار همراه با کیجن پیوست شد **
    سلام
    کدهای تولیدی توسط کیجن برنامه رو فعال نمیکنه و پیغام نامعتبر بودن کد رو میده

10. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط afshin+
    سلام
    کدهای تولیدی توسط کیجن برنامه رو فعال نمیکنه و پیغام نامعتبر بودن کد رو میده
    دوست عزیز کار میکنه ، شما اول بهش ID که برنامه میده رو به کیجن بدید و سریال ساخته شده توسط برنامه رو کپی کنید ** مشخص شده **( تست شده روی سیستم خودم )
    تصاویر پیوست شده

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت afshin+ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط the king
    دوست عزیز کار میکنه ، شما اول بهش id که برنامه میده رو به کیجن بدید و سریال ساخته شده توسط برنامه رو کپی کنید ** مشخص شده **( تست شده روی سیستم خودم )
    اول باید آی دی نرم افزار رو به کیجن داد که بر اساس اون کد اکتیو رو بسازه که من این اینکار رو نکرده بودم فقط کد اولی و سومی رو کپی میکردم الان درست شد ممنون

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت johny آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Thumbs up

دوستان عزیز دقت کنند که اگه فایل پی دی اف اولین تاپیک رو که آپلود کردم دانلود کنند با دنبال کردن پروسه بدون کوچکترین دردسر برنامه فعال میشه . می تونید به تاپیک اول برید یا از لینک زیر دانلود کنید.

فایل مربوط به توضیحات فعال سازی

نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط The king
    من دارم از این برنامه روی وینمپ کار میکنم که افزایش کیفیت قابل توجهی داشت .
    سلام

برو
    DFX Audio Enhancer 11.109 این کیفیت صدای موسیقی، ویدئوها،بازی ها و سایر برنامه ها را افزایش داده و تقویت می کند. شما می توانید به سادگی این نرم افزار را روشن کرده و از کیفیت صدای HD لذت ببرید این نسخه امروز منتشر شده است

DFX Audio Enhancer 11.109 امروز منتشر شده است مطمین باش چنان کیفیت صدایی با جت ادیو یا ویناپ می ده هیچ نرم افزاری نمیده

روش کرک :این کرک صدر صد تضمینی است بعد از نصب نرم افزار برنامه را می بندید فایل کرک را از حالت فشرده خارج می کنید و رویش کلیک می کنید نرم افزار فعال می شود در ویندوز سون هم ب خوبی کار می کنه

لینک دانلود :
    DFX Audio Enhancer 11.109

فایل های پیوست شده
    • Crack.zip (533.9 کیلو بایت, 28 نمایش)
    ویرایش توسط majid_1389 : 12-01-2013 در ساعت 16:44

17. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •