نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 از مجموع 9

موضوع: درخواست نرم افزار نمایش متن ترانه

1. عضو ثابت nopo2 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Question درخواست نرم افزار نمایش متن ترانه

سلام دوستان
    نرم افزاری را سراغ دارید که باهاش بشه موقع پخش یک ترانه ؛ شعر ترانه را نشون بده؟
    تو نت سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم!
    اگه سراغ داری لینکشو قرار بدید./

2. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام دوست عزیز.
    بله بهترین برنامه در این زمینه که به جرات بتون میگم رو دست نداره و مخصوص طراحی شده برنامه ی زیبای MiniLyrics هست ! که با انواع و اقسام پلیر ها و ویندوزها هم سازگاری داره!فقط توجه داشته باشید که نمایش متون این نرم افزار مختص آهنگهای خارجی و یا فینگلیش هست و زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه!
    ===========================
    بفرمایید براتون آپلود کردم :

حجم : 1.70 مگابایت .
    =================================
    هرجای کار با برنامه و یا رجیستر کردن مشکل داشتید بفرمایید تا راهنمایی کنم.رجیسترش هم فقط به سریال داره ساده و راحت!
    پیشنهاد بنده : استفاده از برنامه ی فوقالعاده و بینظیر Winamp برای گوش دادن موزیک و فایلهای صوتی هست که اصلا این برنامه بیشتر برای همین نرم افزار تهیه شده یعنی سازنده هاش از سازنده های خود Winamp هستند.موفق باشید.
    فایل های پیوست شده
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت nopo2 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Unhappy

سلام/
    تشکر از راهنمایی تون ولی نرم افزاری را معرفی کنید که فارسی را ساپورت کنه مثل کلیپ های صداسیما که از تلویزیون پخش میشه. البته این برنامه را قبلا استفاده کرده بودم ولی چون میخوام کلیپ درست کنم و شعرش فارسیه این به کارم نمیاد.
    ویرایش توسط nopo2 : 26-09-2012 در ساعت 19:47

5. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nopo2
    سلام/
    تشکر از راهنمایی تون ولی نرم افزاری را معرفی کنید که فارسی را ساپورت کنه مثل کلیپ های صداسیما که از تلویزیون پخش میشه. البته این برنامه را قبلا استفاده کرده بودم ولی چون میخوام کلیپ درست کنم و شعرش فارسیه این به کارم نمیاد.
    دوست عزیز فکر نکنم حقیقتا ایران هنوز همچین برنامه ای ساخته باشه!و برنامه ای هم که فارسی ساپورت کنه ندیدم تا حالا و ساخته نشده به گمونم تا خالا. چون این کلیپهایی که میگید همه یا با برنامه های فلش و یا مالتی مدیا و ویراستار و اینها ساخته میشند و مثل تقریبا میتونم بگم Power Point مانند هستند. تا اونجا که اطلاع دارم هنوز والا نشنیدم و یا ندیدم که ایران برنامه ی Lyric آهنگ بسازه .(برنامه ی متون آهنگ)
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

در کل از اید دسته نرم افزار ها که برای زبان فارسی ساخته شدن باشند نیست واگر هم باشند یکی و نرم افزار های ساخته شده هم از زبان فارسی پشتیبانی نمکنند.

8. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط deltasina
    دوست عزیز، بهتره به جای اینکه با دادن یک پست از کاربران تشکر کنید ، با استفاده از دکمه تشکر چنین کاری رو انجام بدید ، با این کار هم از کاربر بهتر تشکر کرده اید و همچنین از ارسال پست های بی محتوا خود داری کرده اید .

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت johny آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط apolo11engage
    سلام دوست عزیز.
    بله بهترین برنامه در این زمینه که به جرات بتون میگم رو دست نداره و مخصوص طراحی شده برنامه ی زیبای MiniLyrics هست ! که با انواع و اقسام پلیر ها و ویندوزها هم سازگاری داره!فقط توجه داشته باشید که نمایش متون این نرم افزار مختص آهنگهای خارجی و یا فینگلیش هست و زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه!

هرجای کار با برنامه و یا رجیستر کردن مشکل داشتید بفرمایید تا راهنمایی کنم.رجیسترش هم فقط به سریال داره ساده و راحت!
    پیشنهاد بنده : استفاده از برنامه ی فوقالعاده و بینظیر Winamp برای گوش دادن موزیک و فایلهای صوتی هست که اصلا این برنامه بیشتر برای همین نرم افزار تهیه شده یعنی سازنده هاش از سازنده های خود Winamp هستند.موفق باشید.

با تشکر از دوست خوبمون بابت این برنامه ! من هم گزینه بسیار عالی و مجانی سراغ دارم که مخصوص ویندوز مدیا پلیر ، Winamp و iTunes هست و به نظر من از برنامه مینی لیریکس بهتره چون توی فضای پلیر نصب میشه (به صورت پلاگین) و توی صفحه ویندوز مزاحم کاربر نیست .
    اسم این پلاگین Lyrics Plugin هست که از سایل lyricsplugin.com قابل دانلوده ! خیلی سبک و سریعه و حتی با اینترنت دایال آپ هم کار میکنه ! زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه اما در جواب دوستمون که در مورد زبان شیرین فارسی پرسیدن باید عرض کنم که متأسفانه برنامه ای برای اینکار وجود نداره و لزومأ هم نیازی بهش نیست . چون این برنامه نیست که که Characterهای انگلیسی یا فارسی رو میشناسه بلکه برنامه از دیتابیس های سایتهای دیگه برای پیدا کردن اشعار استفاده میکنه و فقط اونها رو نمایش میده . از اونجا که همچین سایتی که اشعار ترانه های فارسی توش ثبت شده باشه به نظر من وجود نداره (به صورت متفرقه وجود داره ولی یه سایت جامع مثل lyrics.com و یا azlyrics.com نداریم) و لزومأ وجودش به جهانی بودن موزیک اون زبان و کشور (ایران) ربط داره و موزیک ما جهانی نشده تا خوانندگان ما معروف بشن و همه دنیا اونها رو بشناسن و در نتیجه نیازمند اشعار زبان فارسی باشن لذا فکر می‌کنم که گشتن دنبال این موضوع اساسأ بی نتیجه خواهد بود و باید به فکر یه سایت جامع برای این کار باشیم که صد‌البته با جستجوی نام خواننده در همون ثانیه های اول می رسید به صفحه نازنینی که همه ازش متنفریم !!!
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط apolo11engage
    سلام دوست عزیز.
    بله بهترین برنامه در این زمینه که به جرات بتون میگم رو دست نداره و مخصوص طراحی شده برنامه ی زیبای minilyrics هست ! که با انواع و اقسام پلیر ها و ویندوزها هم سازگاری داره!فقط توجه داشته باشید که نمایش متون این نرم افزار مختص آهنگهای خارجی و یا فینگلیش هست و زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه!

پیشنهاد بنده : استفاده از برنامه ی فوقالعاده و بینظیر winamp برای گوش دادن موزیک و فایلهای صوتی هست که اصلا این برنامه بیشتر برای همین نرم افزار تهیه شده یعنی سازنده هاش از سازنده های خود winamp هستند.موفق باشید.
    نوشته اصلی توسط johny
    با تشکر از دوست خوبمون بابت این برنامه ! من هم گزینه بسیار عالی و مجانی سراغ دارم که مخصوص ویندوز مدیا پلیر ، winamp و itunes هست و به نظر من از برنامه مینی لیریکس بهتره چون توی فضای پلیر نصب میشه (به صورت پلاگین) و توی صفحه ویندوز مزاحم کاربر نیست .
    اسم این پلاگین lyrics plugin هست که از سایل lyricsplugin.com قابل دانلوده ! خیلی سبک و سریعه و حتی با اینترنت دایال آپ هم کار میکنه ! زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه اما در جواب دوستمون که در مورد زبان شیرین فارسی پرسیدن باید عرض کنم که متأسفانه برنامه ای برای اینکار وجود نداره و لزومأ هم نیازی بهش نیست . چون این برنامه نیست که که characterهای انگلیسی یا فارسی رو میشناسه بلکه برنامه از دیتابیس های سایتهای دیگه برای پیدا کردن اشعار استفاده میکنه و فقط اونها رو نمایش میده . از اونجا که همچین سایتی که اشعار ترانه های فارسی توش ثبت شده باشه به نظر من وجود نداره (به صورت متفرقه وجود داره ولی یه سایت جامع مثل lyrics.com و یا azlyrics.com نداریم) و لزومأ وجودش به جهانی بودن موزیک اون زبان و کشور (ایران) ربط داره و موزیک ما جهانی نشده تا خوانندگان ما معروف بشن و همه دنیا اونها رو بشناسن و در نتیجه نیازمند اشعار زبان فارسی باشن لذا فکر می‌کنم که گشتن دنبال این موضوع اساسأ بی نتیجه خواهد بود و باید به فکر یه سایت جامع برای این کار باشیم که صد‌البته با جستجوی نام خواننده در همون ثانیه های اول می رسید به صفحه نازنینی که همه ازش متنفریم !!!
    خیلی ممنون بابت گذاشتن این نرم افزار ها ، فقط مشکل اینجاست که نحوه کار اینها چطوره ؟ من هیچی سردرنمیارم !!!!

13. عضو ثابت johny آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط The king
    خیلی ممنون بابت گذاشتن این نرم افزار ها ، فقط مشکل اینجاست که نحوه کار اینها چطوره ؟ من هیچی سردرنمیارم !!!!
    دوست عزیز برای اینکه بتونی اشعار ترانه ها رو به دست بیاری نیازی به انجام کار خاصی نیست . لازمه این کار اینه که تگ های فایل های موزیک درست باشن ، به عنوان مثال آهنگ زیر
    Cry Me A River
    Artist : Michael Buble'
    Album : Crazy Love (Special Edition)
    به همین صورت وقتی فایل اجرا میشه برنامه به صورت اتوماتیک تگهای فایل رو روی اینترنت جستجو میکنه و شعر رو نمایش میده که حتی میتونی خودت ادیتش کنی

راستی برای اینکار باید از منوی Tools ویندوز مدیا پلیر به قسمت Plug In‌ بری و گزینه Lyrics Plugin رو تیک بزنی تا فعال بشه.
    موفق باشی
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •