صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 11

موضوع: تبدیل و پخش فایلهای AMR

1. عضو ثابت afshin+ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض تبدیل و پخش فایلهای AMR

سلام
    دوستان عزیز من چند تا فایل صوتی با فرمت AMR دارم که با گوشی ضبط کردم حالا میخواهم اینها رو روی سی دی یا دی وی دی البته به همراه یه سری فایل تصویری با فرمت MP4 که دوباره با گوشی گرفته شده رایت کنم برای پخش با دی وی دی پلیر های خانگی حالا :
    1.این دی وی دی پلیرها از این دوفرمت صوتی و تصویری پشتیبانی میکنند یا نه اگه آره که هیچ اگه نه به چه فرمتی و با چه برنامه ای تبدیلشون کنم با Total Video Converter خواستم amr رو به mp3 تبدیل کنم نشد و ارور داد
    2. هیچی دیگه همشو بالا گفتم قربون همتون

2. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

ببین با aimp تبدیل میشه.
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت afshin+ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط player
    ببین با aimp تبدیل میشه.
    نه متاسفانه amr رو باز نمیکنه

5. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

فکر کنم با این نرم افزار در تبدلش مشکلی نداشته باشید Wondershare Music Converter و یا Mobile Media Converter و یا فرمت فاکتوری

از این سایت انلاین هم میتونید استفاده کنید
    عنوان: Online Converter
    مشاهده صفحه
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت afshin+ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    فکر کنم با این نرم افزار در تبدلش مشکلی نداشته باشید Wondershare Music Converter و یا Mobile Media Converter و یا فرمت فاکتوری

از این سایت انلاین هم میتونید استفاده کنید
    عنوان: Online Converter
    مشاهده صفحه
    عالی بود با Mobile Media Converter تبدیل شد فقط الان این فرمت ها یعنی فرمت صوتی mp3 و تصویری mp4 رو دی وی دی پلیرهای خانگی پشتیبانی میکنند یا نه ؟

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط afshin+
    فقط الان این فرمت ها یعنی فرمت صوتی mp3 و تصویری mp4 رو دی وی دی پلیرهای خانگی پشتیبانی میکنند یا نه ؟
    سلام
    mp4 خیر
    با استفاده از ConvertXToDVD می توانید تبدیل کنید به فرمت قابل پخش در دی وی دی پلیرهای خانگی.
    آیا می خواهید هم صداها و هم فیلم ها رو در یک دی وی دی داشته باشید یا اگر در دیسک های جداگانه باشند مشکلی ندارید؟

10. نمایش تشکر

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط afshin+
    عالی بود با Mobile Media Converter تبدیل شد فقط الان این فرمت ها یعنی فرمت صوتی mp3 و تصویری mp4 رو دی وی دی پلیرهای خانگی پشتیبانی میکنند یا نه ؟
    دوستان در قسمت مولتی میدیا بهتر میتونند راهنمایی کنند اما فعلا , این نکته بستگی به خود دی وی دی پلیر هم داره خیلی بعیده از دی وی دی پلیرهای جدید امروزی از این دو نوع فرمت پشتیبانی نکنند , یه بار بصورت دیتا در حالی که انتهای سی دی را بسته باشید تست کنید , فوقش ضررش میشه یه سی دی دی یا دی وی دی .
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    دوستان در قسمت مولتی میدیا بهتر میتونند راهنمایی کنند اما فعلا , این نکته بستگی به خود دی وی دی پلیر هم داره خیلی بعیده از دی وی دی پلیرهای جدید امروزی از این دو نوع فرمت پشتیبانی نکنند , یه بار بصورت دیتا در حالی که انتهای سی دی را بسته باشید تست کنید , فوقش ضررش میشه یه سی دی دی یا دی وی دی .
    سلام
    سیروس جان تقریبا تمام دی وی دی پلیرهای خانگی فرمت هایی رو که می تونن بخونن بصورت لوگو روی خود دستگاه می زنن یا اگه جا نباشه داخل دفترچه می نویسن و نگاه انداختن به دفترچه و روی دستگاه بهتره. البته فرمت mp3 رو خیلی از دی وی دی پلیرهای قدیمی هم می خونن. مشکل MP4 هست. این دوستمون که می گه mp4 به احتمال خیلی زیاد منظورشون ترکیب H.264 و AAC داخل MP4 هست که دستگاه های دی وی دی پلیر زیادی نیستن که این فرمت رو بخونن. البته یه نکته دیگه هم اینکه ایشان دوبار گفتن دی وی دی پلیرهای خانگی و ظاهرا منظورشون فراتر از دستگاه خانگی خودشون بوده.

14. نمایش تشکر

15. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ M-AUDIO . دقیقا و ممنون نازارکم . اینقدر قشنگ و خوب توضیح میدی که جایی واسه شک و تردید نمیزاری ممنون
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت afshin+ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    سلام
    mp4 خیر
    با استفاده از ConvertXToDVD می توانید تبدیل کنید به فرمت قابل پخش در دی وی دی پلیرهای خانگی.
    آیا می خواهید هم صداها و هم فیلم ها رو در یک دی وی دی داشته باشید یا اگر در دیسک های جداگانه باشند مشکلی ندارید؟
    نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    سلام
    سیروس جان تقریبا تمام دی وی دی پلیرهای خانگی فرمت هایی رو که می تونن بخونن بصورت لوگو روی خود دستگاه می زنن یا اگه جا نباشه داخل دفترچه می نویسن و نگاه انداختن به دفترچه و روی دستگاه بهتره. البته فرمت mp3 رو خیلی از دی وی دی پلیرهای قدیمی هم می خونن. مشکل MP4 هست. این دوستمون که می گه mp4 به احتمال خیلی زیاد منظورشون ترکیب H.264 و AAC داخل MP4 هست که دستگاه های دی وی دی پلیر زیادی نیستن که این فرمت رو بخونن. البته یه نکته دیگه هم اینکه ایشان دوبار گفتن دی وی دی پلیرهای خانگی و ظاهرا منظورشون فراتر از دستگاه خانگی خودشون بوده.
    سلام
    ممنون از همه دوستان منظور از mp4 همون فرمت خود گوشی هست که باهاش فیلم میگیره حالا دیگه ترکیب H.264 و AACداره یا نه والله نمیدونم و اگه توی یه دیسک باشه که خیلی بهتره و میخواهم با همین پلرهای معمولی پخش کنیم داداش من دیگه فراترش نکن
    با تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •