صفحه 6 از 6 اولین ... 456
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 56 از مجموع 56

موضوع: مباحث Snagit

1. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali hosein
    سلام :مرسی رضا جان خیلی ممنون عزیز:خیلی ببخشید تو زحمت افتادید :شرمنده نسخه 12
    خب اومدم....ببخشید....با انتی وییروس درگیر بودم

برنامه ای که دانلود کردی رو نصب کن....بعد از نصب اولین پنجره ای که میبینی هشدار میده که باید فعال بشه !! خب.. یکی از پوشه های کرک رو باز کن ( من با کرک اولی انجام دادم ) فایل کیجن رو اجرا کن و روی Generate کلیک کن یه کد بهت میده .....عکس زیر رو ببین :

uussa88hvjtamkh2sqni.jpg

درسته ؟ حالا کد رو وارد کن...تموم...ولی این نسخه 12 فکر کنم مشکلاتی داره و یکم گیج کننده شده....من خودم از 11 استفاده میکنم..خیلی روونه

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون رضا جان :طوری نیست من تا فردا منتظر میموندم:اقا ممنون درست شد اما :به حرف شما گوش دادم الان snagit 11 را نصب میکنم

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام به دوستان گل عیدتان مبارک
    چند وقتی است کامپیوترم را ارتقاع دادم و ویندوز 10 را نصب کردم . من با برنامه snagit مشکل دارم . ببینید وقتی که از صفحات اینترنتی عکسی می گیرم و می خواهم آن را بصورت PDF سیو کنم ، وقتی می روم در قسمت آپشنش که تغییراتی که مد نظرم است بدم ، می بینم دیگر مثل قبل اعداد بصورت روان با اسکرول موس تغییر نمی کند و دیگر تغییر بصورت آنی در قسمت راست اعمکال نمیشود . برای حل این مشکل حتی آمدم ورژنهای قدیمی تر 11 و 12 را امتحان کردم ولی مشکل براه است . البته ورژن 12 بر روی ویندوز 7 درست بود ولی بر روی ویندوز 10 اونم پکید . نمی دونم باید چه کنم . لطفا کمکم کنید . اینم عکس .
    تصاویر پیوست شده

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت MASAF آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nabipoor
    سلام به دوستان گل عیدتان مبارک
    چند وقتی است کامپیوترم را ارتقاع دادم و ویندوز 10 را نصب کردم . من با برنامه snagit مشکل دارم . ببینید وقتی که از صفحات اینترنتی عکسی می گیرم و می خواهم آن را بصورت PDF سیو کنم ، وقتی می روم در قسمت آپشنش که تغییراتی که مد نظرم است بدم ، می بینم دیگر مثل قبل اعداد بصورت روان با اسکرول موس تغییر نمی کند و دیگر تغییر بصورت آنی در قسمت راست اعمکال نمیشود . برای حل این مشکل حتی آمدم ورژنهای قدیمی تر 11 و 12 را امتحان کردم ولی مشکل براه است . البته ورژن 12 بر روی ویندوز 7 درست بود ولی بر روی ویندوز 10 اونم پکید . نمی دونم باید چه کنم . لطفا کمکم کنید . اینم عکس .
    سلام ویندوز 10 هنوز با یسری برنامه ها مشکل داره
    ویندوزتون رو بروز کنید و نسخه 13 رو نصب کنید شاید درست کار کرد
    یاعلی

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام مجدد
    انجام دادن نشد . می خواستم بدونم برنامه ای در حد و اندازه این برنامه که بشه فایلهای PDF را مدیریت کرد هست ؟ مثلا بشه قبل از سیو کردن تغییراتی روش اعمال بکنیم و بعد سیو کنیم . این همه دردسر هم نداشته باشد . با تشکر

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت MASAF آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nabipoor
    با سلام مجدد
    انجام دادن نشد . می خواستم بدونم برنامه ای در حد و اندازه این برنامه که بشه فایلهای PDF را مدیریت کرد هست ؟ مثلا بشه قبل از سیو کردن تغییراتی روش اعمال بکنیم و بعد سیو کنیم . این همه دردسر هم نداشته باشد . با تشکر
    foxit reader که برای اعمال کردنش باید ctrl+p بزنید از کشو نرم افزار رو انتخاب کنید بعد یه فایل pdf میده بهتون که تا جایی که من میدونم هر تغییری میتونید روش بدین
    یاعلی

12. نمایش تشکر

صفحه 6 از 6 اولین ... 456

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •