صفحه 3 از 6 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 56

موضوع: مباحث Snagit

1. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط MICROTEL
    یه سوال دیگه هم داشتم ،این برنامه گزینه ای به نام "Eraser" جهت برداشتن حاشیه سفید تصاویر نداره؟(درست مثل برنامه فتوشاپ)
    سلام.
    عذر خواهی می کنم. تقریبا فراموش کرده بودم این تاپیک رو.
    اگر منظورتون همون Crop هست از داخل ادیتور و به این شکل انجام میشه:
    snagit-crop.png
    اما اگر منظور اینه که پس زمینه عکس گرفته شده به شکل transparent یا نامرئی در بیاد اون هم شدنیه اما باید پس زمینه مربوطه یک دست باشه و اگر گرادیان باشد زیاد روش حساب نکنید:
    اول این گزینه ها رو انتخاب کنید:
    snagit-transparent-01.png
    بعد این گزینه ها:
    snagit-transparent-02.png
    بعد از ابزار مربوطه استفاده می کنید و روی رنگی که قرار است به transparent تبدیل بشه کلیک کنید. مثلا روی رنگ سفید کیلیک کردم و عکس مانند زیر شد:
    snagit-transparent-03.png
    در انتها هم با فرمت PNG ذخیره نمایید تا transparency بماند. (البته tiff هم ظاهرا نگه می دارد). امضای کاربری که توی عکس هست هم درنوع خودش جالبه:)

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام.دوستان بنده هر کاری میکنم نمیتونم Snagit 12 رو نصب کنم و دائم خطای زیرو میده؛

Ashampoo_Snap_2014.08.02_21h49m56s_001_Snagit 12.png

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص !!!۩♣JOHN♣۩!!! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Gem
    سلام.دوستان بنده هر کاری میکنم نمیتونم Snagit 12 رو نصب کنم و دائم خطای زیرو میده؛

سلام عزیز

این پیغامی که من میبینم داره میگه این نرم افزار به نسخه ویندوز جدیدتر نیاز دارهچون ایکس پی داری نصب نمیکنه احتمال زیاد

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای 7sky آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Gem

سلام
    دوست عزیز .net 3.5 و 4 و 4.5 رو نصب کنید.. چون برای نصب ویژوال 2012 بر روی ویندوز 7 همین ارور نمایش داده میشد که با .net مشکل حل شد.

عنوان: Microsoft .NET Framework
    مشاهده صفحه

اگر مشکل حل نشد می توانید از لینک زیر ورژن های قبل تر برنامه را دانلود کنید.

عنوان: Old Version of SnagIT
    مشاهده صفحه
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

GEM @
    سلام
    پیرو پست های قبلی دو دوست عزیز؛توی سایت SnagIt زده که چون مایکروسافت دیگه از وین ایکس پی حمایت نمیکنه لذا آن ها هم این نسخه رو باقابلیت سازگاری با وین 7 به بعد ساخته اند.
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Gem

سلام.

متاسفانه Snagit از ورژن 12 و Camtasia Studio از ورژن 8.4 پشتیبانی از ویندوز XP رو قطع کردن. یا باید از ورژن های ماقبل استفاده کنید، یا ویندوز 7 به بعد نصب کنید.

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام به همه
    یه مدتیه که منم با مشکل اسکرول مواجه شدم . مثلا تو قسمت scrolling region ، وقتی میخام از یه قسمتی از یه فایل پی دی اف عکس بگیرم ، موقع اسکرول به نواحی پایین تر همونجا هنگ میکنه و میمونه نمیتونه بره قسمتهای پایین . جالبه که اول اینطوری نبود ولی بعد یکی دو روز استفاده اینطوری شده . فایل پی دی افم پسورد و ....نداره قبلا با همین فایل به خوبی کار میکرد !!لطفا کمک کنید .

14. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opalopal48
    سلام به همه
    یه مدتیه که منم با مشکل اسکرول مواجه شدم . مثلا تو قسمت scrolling region ، وقتی میخام از یه قسمتی از یه فایل پی دی اف عکس بگیرم ، موقع اسکرول به نواحی پایین تر همونجا هنگ میکنه و میمونه نمیتونه بره قسمتهای پایین . جالبه که اول اینطوری نبود ولی بعد یکی دو روز استفاده اینطوری شده . فایل پی دی افم پسورد و ....نداره قبلا با همین فایل به خوبی کار میکرد !!لطفا کمک کنید .
    سلام.

من از ورژن 12.2.0.1656 استفاده میکنم. برای من مشکلی نداره.

برای اینکه مطمئن بشیم مشکل از نرم افزار نیست، یک بار این مراحل رو دنبال کنید:

1- موس رو بالا و وسط صفحه ببرید تا محیط نرم افزار ظاهر بشه. روی Manage Profiles کلیک کنید.

2- از قسمت Selection وارد زیر منوی Advanced بشید و Scrolling Region رو انتخاب کنید.

3- روی Save As کلیک کنید، یک اسم و در صورت نیاز یه کلید میانبر کیبورد انتخاب کنید.

4- حالا چک کنید که پروفایل مورد نظر (Scrolling Region) انتخاب شده.

5- روی دکمه قرمز بزرگ کلیک کنید.

6- بدون اینکه روی صفحه درگ و دراپ کنید، موس رو بیارید پایین صفحه، یک دکمه ظاهر میشه، وقتی روش بایستید مینویسه Capture Vertical Scrolling Area. روش کلیک کنید.

7- با زدن اون دکمه نرم افزار اتوماتیک اسکرول رو میبره بالا، بعد از اول شروع میکنه به Capture کردن.

8- تموم که شد هدایت میشید به Snagit Editor و اونجا میتونید تصویر گرفته شده رو Crop و ذخیره کنید.

اگر همین مراحل رو طی میکنید و جواب نمیگیرید، بهتره یک بار نرم افزار رو کامل Uninstall و از اول نصب کنید.

15. نمایش تشکر

16. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با تشکر از کاربر wasted به خاطر راهنمایی خوبشان . این کارها رو مرحله به مرحله انجام دادم جواب نداد باید نرم افزار رو به طور کامل حذف کنم دوباره نصب کنم . ولی بازم تشکر میکنم که جواب دادید .
    موقع نصب مجدد متوجه شدم که کیجن موجود برای نرم افزار ورژن 12 روش نوشته 11 ، برای شما هم همینطوره ؟ فکر میکنم ایراد از همین باشه که سریال تولید شده برای نسخه 11 هست نه 12 .

17. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opalopal48
    با تشکر از کاربر wasted به خاطر راهنمایی خوبشان . این کارها رو مرحله به مرحله انجام دادم جواب نداد باید نرم افزار رو به طور کامل حذف کنم دوباره نصب کنم . ولی بازم تشکر میکنم که جواب دادید .
    موقع نصب مجدد متوجه شدم که کیجن موجود برای نرم افزار ورژن 12 روش نوشته 11 ، برای شما هم همینطوره ؟ فکر میکنم ایراد از همین باشه که سریال تولید شده برای نسخه 11 هست نه 12 .
    تو اونی که از سافت گذر دانلود کردم 3 تا کرک هست، هرسه مال ورژن 11 هستن، اما هرسه اکتیو میکنن.

خب، ظاهراً سریال های ورژن 11 به ورژن 12 هم میخوره. اگر اکتیو میشه پس مشکلی نیست.

بهتره یک بار کامل Uninstall کنید (با یه نرم افزار مخصوص Uninstall تمام آثار باقی مونده تو هارد و رجیستری رو از بین ببرید)، بعد دوباره نصبش کنید.

از بروز بودن Runtime ها و .Net Framework هم مطمئن بشید.

18. نمایش تشکر

صفحه 3 از 6 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •