صفحه 2 از 6 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 56

موضوع: مباحث Snagit

1. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    ببینید مثلا فیلمی آموزشی می سازم و موقعی که می رود تا در برنامه اصلی خودش برود و پرسه سیو کردن آغاز شود آیکن فیلم مثل یک پاکت نامه که از وسط شکسته می شود و یک پیغام که فیلم را نمی توانم ساپرت کنم . یا وقتی اسکرول اتوماتیک را می زنم تا خودش صفحه را از بالا به پایین اسکن کند مرورگرم هنگ می کند . یا بصورت دستی اگر بخوام اون علامت دست می آید و من اون را می گیرم می کشم پایین ولی صفحه نت همون بالا می ماند .
    دیروز اتفاقی بعد از چند بار آنیستال کردن و نصب کردن ازم خواست آپدیتش کنم و اتفاقی درست شد .
    ممکنه از آپدیت نبودن باشه که باعث اختلال در کارش در بعضی مواقع می گردد ؟

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت hamidsr آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    خدارو شکر مشکلتون حل شده ولی امکان داره ایراد از کرک برنامه باشه یا اینکه یه باک تو نسخه نرم افزار شما بوده که با آبدیت حل شده در کل برای ایرادهای کامپیوتری باید به سیستم دسترسی داشته باشی که بتونی ایراد یابی بکنی...

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض گرفتن تصویر از صفحات اینترنت

با سلام
    من نرم افزار snagit 11 نصب کردم. مشکلی که باهاش دارم در گرفتن عکس از صفحات اینترنت که اسکرول زیاد می خوره.
    اول که نصب کردم مشکلی نداشتم. اما دیگه این کار را نمی کنه . هرموقع باهاش عکس می گیرم فقط همون بخش را می گیره. یعنی استارت می زنه بره پایین ولی گیر می کنه و از همون جا عکس می گیره.
    مشکلاز کجاست؟
    ایا برای اینم کار نرم افزار بهتری هم هست یا نه؟
  6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام. قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه کما اینکه خود بنده هم با این هنگ روبرو شدم در تجربیاتم با این برنامه. سعی کنید مرورگر رو از حالت maximize به حالت window تغییر بدید قبل از scroll region کردن. گاهی اوقات بهش فشار میادش و نمی تونه پردازش رو تکمیل کنه. در انتخاب منطقه صحیح هم دقت کنید.
    نرم افزار مشابه برای scroll region کردن باید زیاد باشه. یکیش hypersnap هست که آموزشش هم در این پست هست.

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    سلام. قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه کما اینکه خود بنده هم با این هنگ روبرو شدم در تجربیاتم با این برنامه. سعی کنید مرورگر رو از حالت maximize به حالت window تغییر بدید قبل از scroll region کردن. گاهی اوقات بهش فشار میادش و نمی تونه پردازش رو تکمیل کنه. در انتخاب منطقه صحیح هم دقت کنید.
    نرم افزار مشابه برای scroll region کردن باید زیاد باشه. یکیش hypersnap هست که آموزشش هم در این پست هست.
    در حالت wimdow هم گذاشتم ولی باز همون جور شد.

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hichkas62
    در حالت wimdow هم گذاشتم ولی باز همون جور شد.
    اگه پست های قبلی همین تاپیک رو نگاه کنید می بینید که قبل از شما هم همین مشکل رو داشتن با این برنامه. چیزی نیست که توی تنظیمات باشه.

12. نمایش تشکر

13. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

باسلام خدمت دوستان

طریقه کپچر گرفتن image از کل صفحات وب سایت درمرورگرها توسط برنامه Snagit به چه نحو می باشد؟
    دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید..
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط MICROTEL
    باسلام خدمت دوستان

طریقه کپچر گرفتن image از کل صفحات وب سایت درمرورگرها توسط برنامه Snagit به چه نحو می باشد؟
    دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید..
    باسلام

کسی از سروران عزیز بااین نرم افزار اشنایی نداره، لطفا توضیح بدید که چجوری میشه بااین
    نرم افزار از کل صفحات سایتها اسکرین شات بگیرم، چون هرکاری میکنم فقط از بخش سلکشن صفحه کپچر میگیره!...
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ MICROTEL
    سلام.
    در نسخه 12 یکمی جای گزینه ها تغییر کرده. اگر بخواهیم بطور دقیق برای استفاده های بعدی آماده سازی کنیم به این شکل هست:
    Screenshot-2014-06-19_15.11.23.png
    Screenshot-2014-06-19_15.12.13.png
    Screenshot-2014-06-19_15.12.30.png
    Screenshot-2014-06-19_15.12.49.png
    Screenshot-2014-06-19_15.13.14.png
    Screenshot-2014-06-19_15.13.26.png
    Screenshot-2014-06-19_15.14.11.png
    Screenshot-2014-06-19_15.19.21.png

که البته برای من وقتی در کروم و اپرا (21 که تقریبا همون کروم محسوب میشه) می آید اسکرول رو شروع کند snagit هنگ می کند و به بکگراند می رود که باید alt+ctrl+del کرد. در maxthon هم با کیفیت بدی scroll می کند (متن در در بعضی جاها درهم و برهم می شود). توی فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر هم که اصلا نتوانست تشخیص بده اسکرول خور صفحه رو. یعنی فقط از صفحه (همان سلکشن) عکس می گرفت. حالا شاید بخاطر این هست که نسخه بنده پرتابل هستش (چه خود مرورگر ها (بغیر ie) و چه خود نسخه 12 snagit). شما خودت امتحان کن.
    و در پایان
    نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    من دیگه از اون نرم افزارها استفاده نمی کنم. اگر نیاز باشد، صفحه موردنظر رو در مرورگر maxthon باز می کنم و از منوی فایل گزینه save as - image رو انتخاب می کنم.
    کد HTML:
    http://axgig.com/images/17311495047962292217.png
    کد HTML:
    http://axgig.com/images/71808170837774161948.png
    البته فیلم hypersnap هم قبلا در این تاپیک قرار داده شده بود.

18. نمایش تشکر

19. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

M-AUDIO@

ممنون محمدرضاجان، مشکلم با کپچر از صفحات دارای اسکرول حل شد،هم در کروم و هم درفایر.

یه سوال دیگه هم داشتم ،این برنامه گزینه ای به نام "Eraser" جهت برداشتن حاشیه سفید تصاویر نداره؟(درست مثل برنامه فتوشاپ)
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 2 از 6 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •