نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: ناخوانا بودن عکس و چگونگی خوانا کردن عکس

1. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Question ناخوانا بودن عکس و چگونگی خوانا کردن عکس

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان. یه عکس دارم که خیلی تاره و چیزی ازش قابل خوندن نیست. آیا میشه عکس رو تا حدی وضوحش رو برد بالا تا خوانا بشه؟
    20150529203.jpg

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Gem
    با عرض سلام خدمت تمامی دوستان. یه عکس دارم که خیلی تاره و چیزی ازش قابل خوندن نیست. آیا میشه عکس رو تا حدی وضوحش رو برد بالا تا خوانا بشه؟
    20150529203.jpg

دوستان کسی جواب مشکل بنده رو نمیدونه؟ اگه کسی میدونه لطفاً راهنمایی کنه. جزوهای درسی هستش. یه نرم افزاری، چیزی که بشه این عکسی آپلود کردم رو خوند؟ ممنون

4. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Gem
    دوستان کسی جواب مشکل بنده رو نمیدونه؟ اگه کسی میدونه لطفاً راهنمایی کنه. جزوهای درسی هستش. یه نرم افزاری، چیزی که بشه این عکسی آپلود کردم رو خوند؟ ممنون

سلام.

نرم افزار
    PhotoZoom رو تست کن ببین میتونه کاری بکنه؟!! البته این نرم افزار بیشتر برای زوم کردن عکس بدون کاهش کیفیت هست،نمیدونم میتونه در این زمینه هم کاری بکنه یا نه! حالا تست کن ضرر نداره.

این عکسه هم خیلی بیش از حد تاره!!!
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ya Mahdi

سلام.

نرم افزار
    PhotoZoom رو تست کن ببین میتونه کاری بکنه؟!! البته این نرم افزار بیشتر برای زوم کردن عکس بدون کاهش کیفیت هست،نمیدونم میتونه در این زمینه هم کاری بکنه یا نه! حالا تست کن ضرر نداره.

این عکسه هم خیلی بیش از حد تاره!!!

خیلی ممنون.اما متاسفانه عکس هنوز ناخوانانست و قابل خوندن نیست.نرم افزاری نیست که کاری بکنه عکس کمی خوانا بشه؟

7. نمایش تشکر

8. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Gem
    خیلی ممنون.اما متاسفانه عکس هنوز ناخوانانست و قابل خوندن نیست.نرم افزاری نیست که کاری بکنه عکس کمی خوانا بشه؟

علیرضاجان یه نرم افزار دیگه پیدا کردم،مثل اینکه این یکی دیگه کارش کلاً شفاف کردن عکس باشه،اما اینکه چه قد راست گفته باشه نمیدونم!!!

لینک از خود سایت سازنده:

عنوان: SmartDeblur 2.3
    مشاهده صفحه

فک کنم تریال باشن؛نسخه Pro امکاناتش کاملتره اما شما هر دو رو دانلود و تست کن ببین میتونه راهگشا باشه؟ فقط خدا کنه محدودیت نداشته باشه این نسخه تریال!
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •