صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 11

موضوع: چگونه فیلمی را که با فلش از گیرنده دیجیتال تلویزیون ضبط کرده ایم در کامپیوتر ببینیم ؟

1. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض پخش فیلم های ضبط شده دستگاه دیجیتال در کامپیوتر

سلام بنده یه مانیتور دارم lcd که تلویزیون و تمام خروجی ها را داره دیجیتال هم هست بنده امروز فیلم ضبط کردم شبکه 5 وقتی با کامپیوتر اجرا می کنم با km player , kodack, power dvd پخش می شه اما صدا نداره

حالا فلش می زنم به مانیتورم راحت با صدا پخش می شود چکار باید بکنم

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124
    سلام بنده یه مانیتور دارم lcd که تلویزیون و تمام خروجی ها را داره دیجیتال هم هست بنده امروز فیلم ضبط کردم شبکه 5 وقتی با کامپیوتر اجرا می کنم با km player , kodack, power dvd پخش می شه اما صدا نداره

برای منم این طوری اما باپات پلیر کارم راه افتاد!
    باتشکر
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

موضوع به زیر انجمن "پلیرفیلم" منتقل شد.

با سلام.

نرم افزار خوبی رو دوستان معرفی کردن. آخرین نسخه اش رو نصب کنید و نتیجه رو اعلام کنید. اگر باز هم بی صدا بود بگید پسوند فیلم ضبط شده چی هست.

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124

سلام
    دوست عزیز اگه بخواهید فایل های ts گیرنده دیجیتالی با کا ام پخش بشه باید نسخه اخر کدیک لایت 10.3 را دانلود کنید

K-Lite Mega Codec Pack 10.3.0

و مطابق شکل زیرتنظیم کنید

از منوی
    Configuration قسمت ffdshow audio decoder

را انتخاب کنید تیک گزینه Mixer را بردارید وبعد دکمه f5 را بزنید وارد تنظیمات کا ام شوید از قسمت assocition- capteur قسمت video only را بزنید بعد close را انتخاب کنید ان وقت کا ام فرمت گیرنده دیجیتالی را با تصویر وصدا پخش می کند

ax-1.jpg

Untitled-3.jpg

8. نمایش تشکر

9. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

البته وقتی k-lite را نصب می کنید خیلی راحت windows media player خودِ ویندوز هم فایل را اجرا میکنه . اگه کارت نشد برو سراغ vlc media player

10. نمایش تشکر

11. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124

با PGPlayer یا مدیا پلیر خلیج فارس که اولین مدیا پلیر ایرانی و ساخت هموطنای خودمونه بدون نیاز به نصب هرگونه کدکی میتونین با صدا پخشش کنین
    میتونین از سایت خوب سافت گذر هم دانلودش کنین
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

پیش فرض چگونه فیلمی را که با فلش از گیرنده دیجیتال تلویزیون ضبط کرده ایم در کامپیوتر ببینیم ؟

سلام
    چگونه فیلمی را که با فلش از گیرنده دیجیتال تلویزیون ضبط کرده ایم در کامپیوتر ببینیم ؟
    ایا برنامه خاصی لازم است؟

M-AUDIO
    ادغام گردید

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت Icecream آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط maheman
    سلام
    چگونه فیلمی را که با فلش از گیرنده دیجیتال تلویزیون ضبط کرده ایم در کامپیوتر ببینیم ؟
    ایا برنامه خاصی لازم است؟
    خیر - فلش را به کامپیوتر متصل کرده و فیلم ها رو می تونید مشاهده کنید برای اجرای فیلم های هم ترجیها از Kmplayer استفاده شود !
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Icecream
    خیر - فلش را به کامپیوتر متصل کرده و فیلم ها رو می تونید مشاهده کنید برای اجرای فیلم های هم ترجیها از Kmplayer استفاده شود !
    سلام
    دوست عزیز کا ام اصلا پلیر مناسبی برای فایل های ts توسط گیرنده دجیتالی است نیست صدا با تصویر هماهنگ نیست فیلم را عقب وجلو می کنی شطرنجی میشه بدون کدک لایت تصویر بدون صدا است بهترین پلیر برای اجرا این فایل های vlc player است هم فیلم ts را پخش می کنه وهم تبدیل می کنه

18. نمایش تشکر

19. عضو ثابت F@rhad آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124

سلام دوست عزیز
    با نصب نرم افزار VLC Media Player هیچ مشکلی نخواهی داشت
    و بدون مشکل روی کامپیوتر هم پخش میشه حتی بدون نصب کدک خاص!

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •