صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 18

موضوع: پخش فایل MPEG-2 TS

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض پخش فایل MPEG-2 TS

من یک فایل با پسوند MPEG-2 TS دارم که از تلویزیون ضبط کردم. نرم افزارهای VLC و Elecard AVC HD Player رو امتحان کردم که هیچکدوم نتونستن فایل رو پخش کنن.نرم افزاری سراغ دارید که بتونه این فایل رو پخش کنه؟

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط F_Y
    من یک فایل با پسوند MPEG-2 TS دارم که از تلویزیون ضبط کردم. نرم افزارهای VLC و Elecard AVC HD Player رو امتحان کردم که هیچکدوم نتونستن فایل رو پخش کنن.نرم افزاری سراغ دارید که بتونه این فایل رو پخش کنه؟

سلام.با نرم افزارهای زیر امتحان کنید ببینید پخش میکنه یا خیر:
    Kmplayer،K-Lite Mega Codec Pack،Pot player،Jet audio،Realplayer plus،Gom player،CyberLink Power DVD.

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام.
    و اگر فایل شما از نوع encrypt شده هست خودتان رو خسته نکنید.

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    با سلام.
    بله از نوع encrypt هست.با یک نرم افزار مخصوص de-encrypt کردم.حالا دیگه به راحتی پخش میشه.نمیدونستم به خاطر encrypt بودن پخش نمیشه

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط F_Y
    بله از نوع encrypt هست.با یک نرم افزار مخصوص de-encrypt کردم.حالا دیگه به راحتی پخش میشه.نمیدونستم به خاطر encrypt بودن پخش نمیشه
    decrypt درستش هست.
    نرم افزار مخصوص؟
    اما تا جایی که من می دونم و جست و جو کردم غیر ممکنه.

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    با سلام.
    سلام اگر میشه بگید encrypt چی هست

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    decrypt درستش هست.
    نرم افزار مخصوص؟
    اما تا جایی که من می دونم و جست و جو کردم غیر ممکنه.
    لینک دانلود نرم افزار:Starsat - Download - 4shared
    ابتدا این فایل که برای دانلود قرار داده شده رو دانلود و نصب کنید بعد یک پوشه به نام starsat در درایو C ویندوز به وجود میاد ، سپس فایل TS به همراه دو فایل ایجاد شده با پسوند dvr رو درون پوشه Input قرار دهید که درون پوشه starsat است . اکنون در پوشه (درایو C) آیکون Convert را اجرا کنید. پس از اتمام ۱۰۰% عملیات فایل تصویری تبدیل و درون پوشه Output جای میگیره این فایل برای کامپیوتر قابل پخش هستش. توجه داشته باشین که نام فایل TS خام باید به این صورت باشه: 000.ts

13. نمایش تشکر

14. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124
    سلام اگر میشه بگید encrypt چی هست
    سلام دوست عزیز ،
    وقتی شما فیلمی داشته باشین و بخواهید کاری کنید که دیگران قادر به دیدنش نباشند چند تا راه دارین:
    1- فیلم را مخفی کنین 2 - فیلم را رمزگذاری کنین 3 - کدک جدیدی تولید کنین و پلیرش رو فقط برای خودتون بسازین و به دیگران ارائه ندین (که البته میشه گفت این گزینه هم از زیر مجموعه های گزینه ی 2 خواهد بود )
    4 - از همه ی گزینه های 1 تا 3 بصورت مختلط استفاده کنین
    5 - میتونین کلا دسترسی به محل ذخیره ی فیلم را محدود کنین ، مثلا یکی از پارتیشنهاتون رو که فیلمها روش هستند را پنهان کنید و یا براش پسورد بزارین

این موارد ذکر شده برای استفاده ی شخصی میتونن بکار گرفته بشن ، اما وقتی یک فیلم با یکی از فرمتهای رایج بصورت استریم از طریق شبکه ارسال و دریافت میشه دیگه نمیشه گزینه های 1 و 3 و 4 و 5 را بکار ببرید . (همچنین اگر شرکتی داشته باشین و بخواهید گیرنده ی دیجیتال و یا رکوردر و .... را بسازید)

پس بهترین گزینه ، گزینه ی 2 یعنی رمزگذاری یا encrypt کردن اطلاعات خواهد بود
    البته این رمزگزاری مختص به استریمهای RunTime نیست و برای فایلها هم میتونه بکار گرفته بشه.

encrypt با شیوه های متعددی انجام میگیره اما جدیداً اکثر شرکتها به این نتیجه رسیدن که بجای دستکاری داده ها و یا بجای اینکه هدر فایل و خود اطلاعات را کد کنن بهتره که تصویر رو بصورت قطعه قطعه های نامنظم ارسال و یا ذخیره کنند

توضیحات بیشتری را میتونین در لینک زیر مطالعه کنید

What is Video Encryption and Should you Care? | wolfcrow

امیدوارم که شما و استاد عزیز جناب M-AUDIO نارحت نشین که بنده هم فضولی کردم و جواب دادم. و امیدوارم که اگر چیزی را اشتباه گفتم جناب M-AUDIO اصلاح کنند.
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون من فایل ضبط شده از ماهواره دارم کیفیت full hd پسوند ts با تمامی پلیر ها نشون نداد آیا شما پلیر مخصوصی دارید نشون بده

17. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124
    ممنون من فایل ضبط شده از ماهواره دارم کیفیت full hd پسوند ts با تمامی پلیر ها نشون نداد آیا شما پلیر مخصوصی دارید نشون بده
    مطابق روش بالا که توضیح دادم عمل کنید

18. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •