من یک فایل با پسوند MPEG-2 TS دارم که از تلویزیون ضبط کردم. نرم افزارهای VLC و Elecard AVC HD Player رو امتحان کردم که هیچکدوم نتونستن فایل رو پخش کنن.نرم افزاری سراغ دارید که بتونه این فایل رو پخش کنه؟
من یک فایل با پسوند MPEG-2 TS دارم که از تلویزیون ضبط کردم. نرم افزارهای VLC و Elecard AVC HD Player رو امتحان کردم که هیچکدوم نتونستن فایل رو پخش کنن.نرم افزاری سراغ دارید که بتونه این فایل رو پخش کنه؟
لینک دانلود نرم افزار:Starsat - Download - 4shared
ابتدا این فایل که برای دانلود قرار داده شده رو دانلود و نصب کنید بعد یک پوشه به نام starsat در درایو C ویندوز به وجود میاد ، سپس فایل TS به همراه دو فایل ایجاد شده با پسوند dvr رو درون پوشه Input قرار دهید که درون پوشه starsat است . اکنون در پوشه (درایو C) آیکون Convert را اجرا کنید. پس از اتمام ۱۰۰% عملیات فایل تصویری تبدیل و درون پوشه Output جای میگیره این فایل برای کامپیوتر قابل پخش هستش. توجه داشته باشین که نام فایل TS خام باید به این صورت باشه: 000.ts
سلام دوست عزیز ،
وقتی شما فیلمی داشته باشین و بخواهید کاری کنید که دیگران قادر به دیدنش نباشند چند تا راه دارین:
1- فیلم را مخفی کنین 2 - فیلم را رمزگذاری کنین 3 - کدک جدیدی تولید کنین و پلیرش رو فقط برای خودتون بسازین و به دیگران ارائه ندین (که البته میشه گفت این گزینه هم از زیر مجموعه های گزینه ی 2 خواهد بود )
4 - از همه ی گزینه های 1 تا 3 بصورت مختلط استفاده کنین
5 - میتونین کلا دسترسی به محل ذخیره ی فیلم را محدود کنین ، مثلا یکی از پارتیشنهاتون رو که فیلمها روش هستند را پنهان کنید و یا براش پسورد بزارین
این موارد ذکر شده برای استفاده ی شخصی میتونن بکار گرفته بشن ، اما وقتی یک فیلم با یکی از فرمتهای رایج بصورت استریم از طریق شبکه ارسال و دریافت میشه دیگه نمیشه گزینه های 1 و 3 و 4 و 5 را بکار ببرید . (همچنین اگر شرکتی داشته باشین و بخواهید گیرنده ی دیجیتال و یا رکوردر و .... را بسازید)
پس بهترین گزینه ، گزینه ی 2 یعنی رمزگذاری یا encrypt کردن اطلاعات خواهد بود
البته این رمزگزاری مختص به استریمهای RunTime نیست و برای فایلها هم میتونه بکار گرفته بشه.
encrypt با شیوه های متعددی انجام میگیره اما جدیداً اکثر شرکتها به این نتیجه رسیدن که بجای دستکاری داده ها و یا بجای اینکه هدر فایل و خود اطلاعات را کد کنن بهتره که تصویر رو بصورت قطعه قطعه های نامنظم ارسال و یا ذخیره کنند
توضیحات بیشتری را میتونین در لینک زیر مطالعه کنید
What is Video Encryption and Should you Care? | wolfcrow
امیدوارم که شما و استاد عزیز جناب M-AUDIO نارحت نشین که بنده هم فضولی کردم و جواب دادم. و امیدوارم که اگر چیزی را اشتباه گفتم جناب M-AUDIO اصلاح کنند.
نمایش امضاءبا تمام خردمندان و صنعت گران و سیاست مداران بحث و گفتگو کردم ، همه گمان می کردند که دانایند ، اما هیچ چیز نمی دانستند و جاهلی بیش نبودند ، و دانستم که هر که میگوید چیزی بلدم مطمئنن دیگر نمی تواند آنرا فرا بگیرد ، اما بعد از عمری جهالت با مطالعه و جستجو و پرس و جو و تجربه مطمئن شدم که خودم یک چیز را می دانم و در آن شکی ندارم اینکه
می دانم که هیچ نمی دانم
سقراط حکیم
ممنون من فایل ضبط شده از ماهواره دارم کیفیت full hd پسوند ts با تمامی پلیر ها نشون نداد آیا شما پلیر مخصوصی دارید نشون بده
بوک مارک ها