من برنامه دانلود کردم برنامه خراب نصب نمیشه اگر سالمشو دارین بفرستین
نمایش امضاءبا تمام خردمندان و صنعت گران و سیاست مداران بحث و گفتگو کردم ، همه گمان می کردند که دانایند ، اما هیچ چیز نمی دانستند و جاهلی بیش نبودند ، و دانستم که هر که میگوید چیزی بلدم مطمئنن دیگر نمی تواند آنرا فرا بگیرد ، اما بعد از عمری جهالت با مطالعه و جستجو و پرس و جو و تجربه مطمئن شدم که خودم یک چیز را می دانم و در آن شکی ندارم اینکه
می دانم که هیچ نمی دانم
سقراط حکیم
با سلام مجدد.
@Media Stream
ممنون از توضیحات خوبتون. خلاصه و کامل و اتفاقا بجا. من استاد نیستم;) حالا من هم یک دوتا لینک و توضیح اضافه می کنم در تکمیل فرمایشات شما.
در واقع طوری که بنده متوجه شدم داده ها قبل از ارسال encrypt میشن (به یکی از طرقی که برای مورد شماره 2 توضیح دادید) و یک کلید خاص برای اونها تولید میشه. اون کلید هم فقط دست همان رسیوری هست که دریافت کننده اون سیگنال هست (حالا یا بطوری قانونی و بوسیله کارت باز شده دسترسی به اون کانال و یا بطور غیر قانونی (از طریق نرم افزارها و فیرمورهای غیر قانونی که در اینترنت منتشر میشه و نمی دانم چطوری کار می کنن)). و وقتی هم که رسیور مربوطه کانال رو روی حافظه ذخیره می کند تبدیل مجددی رخ نمی دهد. بلکه همان داده ecrypt شده رو مستقیما ذخیره می کند.
در واقع دلیل اینکه فکر می کنم غیر ممکن هست این هست که کلید decrypt فقط دست خود رسیور هست. و اون کلید یک کلید خاص هست و بقول معروف universal نیست. و نمیدونم می شود با مهندسی معکوس بدست آورد یا نه اما در جست جو هایی که داشتم باز ندیدم چیز رایجی باشه و به نتیجه ای نرسیدم حتی توسط افراد ماهر و با تجربه تقریبا غیر ممکن و مانند کرک کردن پسورد فایل rar خوانده شده بود. حالا با توجه به پاسخی که کاربر F_Y دادند ترسیدم که کل دانسته های من اشتباه بوده باشه.
و اما در مورد نرم افزاری که F_Y عزیز معرفی کرند. خب خود نرم افزار که خراب بود و خطای crc می داد. با جست و جو توضیحات ایشان به لینک منبع نرم افزار رسیدم که ظاهرا یکی از انجمن های فارسی مخصوص ماهواره هست. چیزهایی که از توضیحاتشون مشخص هست یکی اینکه مربوط به مدل خاصی از رسیور هست و دوم هم اینکه مربوط به ورژن خاصی از فیرمویر برای رسیور مربوطه هست.
البته انجمن مذکور از این انجمن هایی هست که کاربر خِفت می کنند. یعنی برای نمایش انجمن بصورت مهمان هم محدودیت زمانی قرار دادند.
در مورد نمونه فایل هم قبلا در انجمن و تاپیک مخصوص فایل های TS دو مورد قرار داده شده:
یکی خود ali68124 عزیز قرار دادند و یکی هم توسط کاربر farhadak
شما هم یک نگاهی بندازید ببینید در چه وضح هستند.
لینک دانلود نرم افزار:Starsat - Download - 4shared
ابتدا این فایل که برای دانلود قرار داده شده رو دانلود و نصب کنید بعد یک پوشه به نام starsat در درایو C ویندوز به وجود میاد ، سپس فایل TS به همراه دو فایل ایجاد شده با پسوند dvr رو درون پوشه Input قرار دهید که درون پوشه starsat است . اکنون در پوشه (درایو C) آیکون Convert را اجرا کنید. پس از اتمام ۱۰۰% عملیات فایل تصویری تبدیل و درون پوشه Output جای میگیره این فایل برای کامپیوتر قابل پخش هستش. توجه داشته باشین که نام فایل TS خام باید به این صورت باشه: 000.ts
متاسافنه برنامه خرابه می خوای نصب کنی آخرش ارور می زنه بنده طبق راهنما شما رفتم جلو هیچ اتفاقی نیوفتاد اگر شما نمونشو دارید اسکرین شاتشو بفرستید
جناب M-AUDIO با تشکر از شما بخاطر لطف و اطلاعات مفیدتان ،
باید عرض کنم که من هم به نتایج کامل و بیشتر از آنچه شما رسیده اید نرسیدم
این طور که پیداست در دستگاههای جدید برای کانالها و استریمهای non-freesat یا غیر رایگان به جهت جلوگیری از دسترسی به تصاویر توسط سایر کاربران توسط یک کلید Unique یا منحصر به فرد با روش Hybrid Cryptosystems کد گذاری و در هم ریخته میشوند
این به این معنیست که با یک کلید یکتا کد و ارسال میشوند اما با یک کلید یکتای دیگر که در گیرنده ساخته میشود اطلاعات Decrypt میشوند
یعنی میتوان گفت با کلید یونیک K1 کد شده و بهمراه اطلاعات یک تابع فرضا تابع A نیز ارسال میشود و در گیرنده تابع A با تابع B که در سخت افزار گیرنده جاسازی شده ادغام شده و کلید یکتای K2 را میسازند و با آن میتوان اطلاعات را Decrypt کرد
باتوجه به مطالب ذکر شده و اینکه هر شرکت برای خود از روشهای مختلف کدگذاری استفاده میکند و همانطور که شما فرمودین کلیدها Universal نیستند لذا میتوان نتیجه گرفت که دستیابی به اطلاعات خیلی سخت و شاید غیر ممکن باشد و بنظر من اگر نرم افزاری هم ساخته شود و الگوریتمهای شرکت سازنده را بدست آورد و به اطلاعات دست یابد ، نرم افزار مذکور فقط برای مدت کوتاه و بر روی یک دستگاه خاص عمل خواهد کرد چون به محض اینکه شرکت سازنده این موضوع را متوجه شود میتواند براحتی روشها و کلیدهای کد گذاری خود را عوض کند.
باز هم از شما تشکر میکنم و امیدوارم اگر شما و یا دیگر دوستان در آینده اطلاعات بیشتری در این زمینه بدست آوردید بقیه ی دوستان را هم مطلع فرمائید.
نمایش امضاءبا تمام خردمندان و صنعت گران و سیاست مداران بحث و گفتگو کردم ، همه گمان می کردند که دانایند ، اما هیچ چیز نمی دانستند و جاهلی بیش نبودند ، و دانستم که هر که میگوید چیزی بلدم مطمئنن دیگر نمی تواند آنرا فرا بگیرد ، اما بعد از عمری جهالت با مطالعه و جستجو و پرس و جو و تجربه مطمئن شدم که خودم یک چیز را می دانم و در آن شکی ندارم اینکه
می دانم که هیچ نمی دانم
سقراط حکیم
سلام.این فایل رو دانلود کردم وقتی اکستراکتش می کنم PC_TS.exe is corruptمیده.فایلش خرابه .لطفا فایل سالم رو ارسال کنید.
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
برنامه زیر را دانلود کنید و در درایو مثلا D از حالت فشرده خارج کنید
فیلم ضبط شده خود را که با نام 000 و پسوند ts هست رو داخل پوشه ای که از حالت فشرده در آوردید بریزید قرار بدید.
حالا StarMax Support رو استارت کنید و منتظر بمونید.
بعد از اتمام کار فایل خروجی و جدیدتون با این نام Out001.ts ذخیره شده هست.
دانلود فایل آپلودبوی لذت اشتراک آسان فایل با آپلودبوی
داخل فایل config ادرس فایل TS رو درست کنید
نمایش امضاء..: Isalamic Republic Iran Navy :..
بوک مارک ها