نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: خراب شدن فیلم در حال ضبط بعد از هنگ گوشی

1. عضو متخصص !!!۩♣JOHN♣۩!!! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض خراب شدن فیلم در حال ضبط بعد از هنگ گوشی

من فیملی با گوشیم گرفتم ولی وقتی جا کم اوردم گوشی هنگ کرد و فیلمبرداری متوقف شد.الان نه روی کامپیوتر و نه روی گوشی باز میکنه..ارور میده.با نرم افزار mx player هم امتحان کردم.
    با km palyer هم پخش نمیشه.
    چیکار کنم دوستان؟

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط !!!۩♣JOHN♣۩!!!
    من فیملی با گوشیم گرفتم ولی وقتی جا کم اوردم گوشی هنگ کرد و فیلمبرداری متوقف شد.الان نه روی کامپیوتر و نه روی گوشی باز میکنه..ارور میده.با نرم افزار mx player هم امتحان کردم.
    با km palyer هم پخش نمیشه.
    چیکار کنم دوستان؟
    خب، اونطور که فرمودین معلومه فایل ویدئویی تون معیوبه. (چون فایل ناقص ذخیره شده)

شما اون ویدئو رو تو چندتا برنامه مبدل Import کنید، اگر موفق شدید، یکبار به یه فرمتی تبدیلش کنید تا قسمت های قابل بازیابی ویدئوتون رو در یک فایل سالم داشته باشید.

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام.
    1) فایل در چه وضعی هست؟ آیا می توانید از جایی که هست تکانش بدهید؟ منتقلش کنید به جای دیگر؟ اگر نتونید جابجا بکنیدش فکر نمی کنم بشود کاری براش انجام داد.
    2) با این نرم افزار (همون dgsplit) یک تکه از "وسط" فیلم خودتون جدا کنید ببینید می تونید پخش بکنید یا خیر. در عکس زیر:
    DGSplit_1.2_by_Donald_A._Graft-2014-04-01_00.01.12.png
    قسمت segment رو انتخاب کنید. حجم فایلتون رو درنظر بگیرید. مثلا حجم فیلم شما فرضا 300 مگابایت هست. شما می خواهید از 200 مگابایت تا 210 مگابایت یک نمونه جدا کنید. در قسمت start تایپ کنید 209715200 و در قسمت end هم تایپ کنید 220200960. بعد split رو بزنید. (همونطور که دید اعداد بر حسب "بایت" هست. یعنی 200 رو ضربدر 1024 و نتیجه رو هم ضربدر 1024 کردیم و عددش بر حسب بایت رو بدست آوردیم)
    اگه تکه جدا شده صحیح پخش شد که خوبه دیگه. کافیه اینبار یک چند مگابایت (زیر 10) از ابتدای فایل بزنید و یک چند مگابایت هم از انتهای اون و بقیش رو سالم استخراج کنید.
    3) نرم افزارهای معرفی شده در این تاپیک هم تست کنید:
    عنوان: درخواست نرم افزار تعمیر فایلهای تصویری
    مشاهده صفحه

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ببخشید جلواساتید اظهارنظرنظرمیکنم.
    اول ببین فرمتش به درستی ذخیره شده یعنی پسوندش معتبره؟
    چه آره چه نه باپات پلیریندوز پلیش من اگه شدکه شده اگه نشد طبق دستور شاهین جان تبدیل فرمت رو امتحان کن و من میگم باtirpad hd converter امتحان کن.
    اگه نشدبازوبا.پات پلیرپخش شدش کیچر کن.
    بازهم باتشکر
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص !!!۩♣JOHN♣۩!!! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@wasted
    بله حق باشماست.فکر میکردم راهی باشه ولی مثل اینکه کلا فایل معیوبه

@محمدرضا
    هم از قسمت chunks و هم از قسمت segment استفاده کردم ولی بازم باز نشد.نرم افزار های تعمیر رو امتحان کردم نشد.all media fixer شروع میکرد به تعمیر ولی مثل اینکه قادر نبود فایل رو برای خودش باز کنه.به شدت هم سرعت پایینی داشت.یک نرم افزار دیگه هم پیدا کردم که اسمش file repair هست و سرعت خیلی خوبی داره.هم فیلم و هم بیشتر انواع فایل رو تعمیر میکنه.اونم نشد.باید قیدشو بزنم دیگه

@ali
    اخرای نتم هست حجم دانلود این که گفتی نداشتم.حجمش 39 مگ بود

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

جدا از برنامه ایی که گفتم برنامه بازم هستش اما این قابلیتاش بیشتره واز فرمت های بیشتری پشتیبانی می کنه سرعتشم خیلی توپه.
    باقی برنامه ها15مگ هم داره حتی کم تر از ده مگابایت.
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط a.abedzadeh313
    جدا از برنامه ایی که گفتم برنامه بازم هستش اما این قابلیتاش بیشتره واز فرمت های بیشتری پشتیبانی می کنه سرعتشم خیلی توپه. باقی برنامه ها15مگ هم داره حتی کم تر از ده مگابایت.
    سلام، منم مشکل بالا رو دارم و با نرم افزاری که معرفی کردید مشکلم حل نشد و فیلم رو هم واقعا نیاز دارم. ممنون میشم کمک کنید

14. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@kiapasha.ahmad

سلام و احترام
    فرمت فیلمتون چی هست؟ همچنین با چی ضبط شده (تلفن و تبلت یا غیره)؟

15. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •