دوستان سلام در این تاپیک قصد مقایسه این دو ویدیو پلایر رو دارم kmp player و power DVD خوشحال میشم اگه نظزتون رو بفرمایید.![]()
دوستان سلام در این تاپیک قصد مقایسه این دو ویدیو پلایر رو دارم kmp player و power DVD خوشحال میشم اگه نظزتون رو بفرمایید.![]()
با سلام مجدد. اعضا محترم توجه کنن که اجرای قوانین انجمن که لینکش در بالای تمام صفحات هست برای همه الزامی میباشد.
توضیحات کپی پیست حذف شد و تاپیک پاکسازی شد.
اگر نمی تونید یا فرصت ندارید که مطلبی از خودتون بنویسید اجباری نیست. موفق باشید.
من فقط متن رو کپی کردم نه اسم سایتی رو ذکر کردم و نه لینکی گذاشتم. اگه منبع هم میگفتم میگفتین که سایت رغیب رو معرفی کردی. در ضمن تا جایی که اطلاع دارم در ایران قانون کپی وجود نداره و اگر نه این همه سایت دانلود نرم افزار موفق نمیشدن و مدیرانشون در زندان به سر میبردند.
به هر حال من عذر خواهی میکنم. شرمنده.
مطمئن باشید جنابm-audio بی دلیل این کارو نکردن.اگر تایپیکی که زدین مشکلی نداشت ایشون بیخود این کارو نمیکردن.بعد درسته که اینجا قانون کپی وجود نداره،اما شما باید قوانین این وبسایت رو رعایت کنید.شما موقع عضو شدن تمام قوانین رو مطالعه و قبول کردین وگرنه اگر این کارو نمیکردین و عضو نمیشدید.![]()
@ navid1377
دوست عزیز یه مورد هم من عرض کنم , اگه برای تکمیل کردن و راهنمایی کردن پستی خواستید به مطلبی از کسی یا سایتی اشاره کنید مانعی نداره نام منبع را ذکر کنید اما لینک گذاشتن از سایتهای فارسی زبان خارج از قوانین انجمن میباشد . بیشتر در انجمن سعی شده که دوستان از دستاوردها و تجربیات خودشون کمک بگیرند.
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام
شما قانون شماره ی 8 رو رعایت نکرده بودید:
قانون شماره 8) ارائه هرگونه خبر، آموزش ، توضیح از دیگر سایت های فارسی زبان خلاف قوانین انجمن می باشد. تنها در صورت پاسخ به سوالات کاربران مجاز هستید از دیگر منابع استفاده کنید. در صورت برخورد پست مورد نظر حذف خواهد شد و در صورت ادامه پست های کاربر معلق می شود.
شاید بپرسید دلیل این قانون چیه؟
پاسخ از زبان مدیر انجمن جناب مورالیست :
نوشته اصلی توسط Moralist!
فرقی که من تجربه کردم اینه که فیلم های که با دروبین گرفته میشه در بدترین کیفیت به خوبی در pot اجرا میشه![]()
نمایش امضاءچو ایران مباشد ......... تن من مباد
بوک مارک ها