نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: مقایسه KMP Player وPower DVD

رأی دهندگان
12. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • KMP PLAYER

11 91.67%
  • POWER DVD

1 8.33%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 10

موضوع: مقایسه KMP Player وPower DVD

1. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مقایسه KMP Player وPower DVD

دوستان سلام در این تاپیک قصد مقایسه این دو ویدیو پلایر رو دارم kmp player و power DVD خوشحال میشم اگه نظزتون رو بفرمایید.

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

تاپیک به زیر انجمن "پلیر فیلم" منتقل شد.

نوشته اصلی توسط navid1377
    در این تاپیک قصد مقایسه این دو ویدیو پلایر رو دارم
    با سلام. ما که هرچقدر نگاه کردیم مقایسه ای ندیدیم در این تاپیک

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    تاپیک به زیر انجمن "پلیر فیلم" منتقل شد.

با سلام. ما که هرچقدر نگاه کردیم مقایسه ای ندیدیم در این تاپیک
    من منتظر نظر شما هستم رای بدین نظر بدین بعد به نتیجه میرسیم.

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام مجدد. اعضا محترم توجه کنن که اجرای قوانین انجمن که لینکش در بالای تمام صفحات هست برای همه الزامی میباشد.
    توضیحات کپی پیست حذف شد و تاپیک پاکسازی شد.

اگر نمی تونید یا فرصت ندارید که مطلبی از خودتون بنویسید اجباری نیست. موفق باشید.

8. نمایش تشکر

9. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    با سلام مجدد. اعضا محترم توجه کنن که اجرای قوانین انجمن که لینکش در بالای تمام صفحات هست برای همه الزامی میباشد.
    توضیحات کپی پیست حذف شد و تاپیک پاکسازی شد.

اگر نمی تونید یا فرصت ندارید که مطلبی از خودتون بنویسید اجباری نیست. موفق باشید.
    من فقط متن رو کپی کردم نه اسم سایتی رو ذکر کردم و نه لینکی گذاشتم. اگه منبع هم میگفتم میگفتین که سایت رغیب رو معرفی کردی. در ضمن تا جایی که اطلاع دارم در ایران قانون کپی وجود نداره و اگر نه این همه سایت دانلود نرم افزار موفق نمیشدن و مدیرانشون در زندان به سر میبردند.
    به هر حال من عذر خواهی میکنم. شرمنده.

10. نمایش تشکر

11. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من فقط متن رو کپی کردم نه اسم سایتی رو ذکر کردم و نه لینکی گذاشتم. اگه منبع هم میگفتم میگفتین که سایت رغیب رو معرفی کردی. در ضمن تا جایی که اطلاع دارم در ایران قانون کپی وجود نداره و اگر نه این همه سایت دانلود نرم افزار موفق نمیشدن و مدیرانشون در زندان به سر میبردند.

مطمئن باشید جنابm-audio بی دلیل این کارو نکردن.اگر تایپیکی که زدین مشکلی نداشت ایشون بیخود این کارو نمیکردن.بعد درسته که اینجا قانون کپی وجود نداره،اما شما باید قوانین این وبسایت رو رعایت کنید.شما موقع عضو شدن تمام قوانین رو مطالعه و قبول کردین وگرنه اگر این کارو نمیکردین و عضو نمیشدید.

12. نمایش تشکر

13. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ navid1377
    دوست عزیز یه مورد هم من عرض کنم , اگه برای تکمیل کردن و راهنمایی کردن پستی خواستید به مطلبی از کسی یا سایتی اشاره کنید مانعی نداره نام منبع را ذکر کنید اما لینک گذاشتن از سایتهای فارسی زبان خارج از قوانین انجمن میباشد . بیشتر در انجمن سعی شده که دوستان از دستاوردها و تجربیات خودشون کمک بگیرند
    .
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

سلام

شما قانون شماره ی 8 رو رعایت نکرده بودید:

قانون شماره 8)
    ارائه هرگونه خبر، آموزش ، توضیح از دیگر سایت های فارسی زبان خلاف قوانین انجمن می باشد. تنها در صورت پاسخ به سوالات کاربران مجاز هستید از دیگر منابع استفاده کنید. در صورت برخورد پست مورد نظر حذف خواهد شد و در صورت ادامه پست های کاربر معلق می شود.

شاید بپرسید دلیل این قانون چیه؟

پاسخ از زبان مدیر انجمن جناب مورالیست :
    نوشته اصلی توسط Moralist!
    با سلام

نظر به اینکه اخیرا مشاهده شده است برخی از کاربران برای ایجاد تاپیک اقدام به کپی اطلاعات از دیگر منابع ، و ارسال ان در انجمن تخصصی سافت گذر داشته اند و این امر علاوه بر آنکه زحمت تیم مدیریت را برای نظارت و بررسی چند برابر می کند و همچنین یک بار علمی کاذب و کاملا غیر تخصصی و بدون هیچگونه بحث و بررسی خاص را به انجمن اضافه می کند......

با تصمیمی که با تیم مدیریت و ناظم های انجمن گرفته شد

تا اطلاع ثانوی ارسال هرگونه تاپیک ، پست ، خبر که از منابع فارسی زبان کپی برداری شده اند ممنوع بوده و در صورت مشاهده بلافاصله پست مورد نظر حذف می گردد.

لازم به ذکر است چنانچه کاربران نسبت به این امر توجه نداشته باشند پست های آنها معلق خواهد شد.

البته چنانچه در پاسخ سوالات کاربران از دیگر منابع فارسی زبان استفاده شود مانعی نخواهد داشت

16. نمایش تشکر

17. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ARTHUR
    سلام

شما قانون شماره ی 8 رو رعایت نکرده بودید:

قانون شماره 8)
    ارائه هرگونه خبر، آموزش ، توضیح از دیگر سایت های فارسی زبان خلاف قوانین انجمن می باشد. تنها در صورت پاسخ به سوالات کاربران مجاز هستید از دیگر منابع استفاده کنید. در صورت برخورد پست مورد نظر حذف خواهد شد و در صورت ادامه پست های کاربر معلق می شود.

شاید بپرسید دلیل این قانون چیه؟
    من از این قانون جدید بی خبر بودم ببخشید . با این که خودم این قانون رو دوست ندارم ولی اگه میدونستم این کارو نمیکردم .من از مدیران عذر خواهی میکنم.

18. نمایش تشکر

19. عضو ممتاز samangoodboy آواتار ها
    نمایش اطلاعات

فرقی که من تجربه کردم اینه که فیلم های که با دروبین گرفته میشه در بدترین کیفیت به خوبی در pot اجرا میشه
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •