صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 17

موضوع: مشکل در پخش ویدیو دانلود شده با فرمت mp4

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در پخش ویدیو دانلود شده با فرمت mp4

سلام دوستان

ببخشید که تاپیک جدید ایجاد کردم.تاپیک مناسبی پیدا نکردم

من یک ویدیو با حجم 500 مگ، کیفیت فول اچ دی و فرمت mp4 از سایت یوتیوب دانلود کردم.(با idm)

اما بعد از چند شب دانلود با این سرعت اینترنت ،پس از اجرا دیدم که فقط صدای ویدیو پخش میشه.دقیقاً مثل یک فایل mp3.

به نظرتون مشکل چیه؟

با انواع پلیر ها هم امتحان کردم.اما...

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط TerМiпAтoR
    سلام دوستان

من یک ویدیو با حجم 500 گیگ، کیفیت فول اچ دی و فرمت mp4 از سایت یوتیوب دانلود کردم.(با idm)

اما بعد از چند شب دانلود با این سرعت اینترنت ،پس از اجرا دیدم که فقط صدای ویدیو پخش میشه.دقیقاً مثل یک فایل mp3.

به نظرتون مشکل چیه؟

سلام.

500 گیگ!!!!!! فقط برای یه ویدئو!!!!!! فکر کنم یه هارد آکبند براش گذاشتید کنار!

اگه توی خود یوتیوب مشکل پخش نداشته و سالم بوده، احتمال خراب دان شدنش وجود داره! اما منتظر نظر دیگر دوستان هم باشید.
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ehy7

سلام.

500 گیگ!!!!!! فقط برای یه ویدئو!!!!!! فکر کنم یه هارد آکبند براش گذاشتید کنار!

اگه توی خود یوتیوب مشکل پخش نداشته و سالم بوده، احتمال خراب دان شدنش وجود داره! اما منتظر نظر دیگر دوستان هم باشید.
    ببخشید 500مگ.

توی یوتیوب سالمه

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص E M P E R O R آواتار ها
    نمایش اطلاعات

احتمال خراب بودنش زیاده / آخرین نسخه کدک ها رو هم که حتما نصب دارید !

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

سلام،
    این یه تجربه ی شخصیه: چند وقت پیش یه ویدیو دانلود کرده بودم (WMV)که Windows media palyer که اصلاً نمیخوند و media player classic فقط تصویر رو نشون میداد و KM PLAYER هم فقط صدا.حالا نمیدونم برای شما هم اینطوریه یا نه! من هر کاری کردم درست نشد و برای این که دانلودم هدر نره ویدیو را هم با KM و هم media player classic باز کردم تا هم صدا داشته باشم و هم تصویر!

اگه فقط صدا رو پخش میکنه،به گفته ی دوستان باید خراب باشه!

10. نمایش تشکر

11. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان

من یک ویدیو با حجم 500 مگ، کیفیت فول اچ دی و فرمت mp4 از سایت یوتیوب دانلود کردم.(با idm)

به نظرتون مشکل چیه؟

دوست عزیز

پلیرهای مختلف را امتحان کنید به خصوص :

آخرین نسخه jetAudio

آخرین نسخه Media Player Classic

آخرین نسخه Windows Media Player

آخرین نسخه PotPlayer

و نسخه 2.9.3.1428 نرم افزار KMPlayer

اگر باز هم مشکل حل نشد در سیستم دیگری که مثلا نرم افزار K-Lite Mega Codec Pack نصب نیست امتحان کنید چرا که در موارد نادری مشاهده شده است که به دلایل نامعلوم (شاید تداخل کدک ها) وجود این نرم افزارمانع پخش بعضی از فرمت ها می شود.

در ضمن بر روی سیستم هیچ نرم افزار converter نصب نکنید چرا که بعضا نصب و یا حذف این نرم افزار ها هم در پخش بعضی از فرمت ها مشکل ایجاد می کند.

اگر باز هم مشکل تان حل نشد به احتمال زیاد بعید به نظر می رسد فایل مورد نظر شما سالم باشد.

موفق باشید.

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان

سلام و احترام.

اتفاقا شما مناسب ترین کار ممکن رو کردید که تاپیک جدید ایجاد کردید.
    چون سوال شما مربوط به یک فایل خاص هست و مربوط به نرم افزار خاصی نیست که توی تاپیک اون نرم افزار مطرح بشه.

به نظرتون مشکل چیه؟
    مشکل حل شد؟

با توجه به گفته ی دوستان می تونید از پلیرهای مختلف استفاده بفرمائید اما اگر نمی خواهید بخاطر یک فایل 10 تا نرم افزار روی سیستمتون نصب و حذف کنید و سیستم خودتون رو شلوغ کنید من یک پیشنهاد بهتر دارم.
    اون هم اینه که اگر بتونی و یک تکه از فایل جدا کنی و قرار بدی من برای شما با انواع نرم افزارها و روش ها تست می کنم و نتیجه رو خدمتتون می گم.

راحت ترین راه جدا کردن نمونه از فایل این نرم افزار هست.

حالا تصمیم با خودتونه ;)
    فایل های پیوست شده

14. نمایش تشکر

15. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    سلام و احترام.

اتفاقا شما مناسب ترین کار ممکن رو کردید که تاپیک جدید ایجاد کردید.
    چون سوال شما مربوط به یک فایل خاص هست و مربوط به نرم افزار خاصی نیست که توی تاپیک اون نرم افزار مطرح بشه.

مشکل حل شد؟

با توجه به گفته ی دوستان می تونید از پلیرهای مختلف استفاده بفرمائید اما اگر نمی خواهید بخاطر یک فایل 10 تا نرم افزار روی سیستمتون نصب و حذف کنید و سیستم خودتون رو شلوغ کنید من یک پیشنهاد بهتر دارم.
    اون هم اینه که اگر بتونی و یک تکه از فایل جدا کنی و قرار بدی من برای شما با انواع نرم افزارها و روش ها تست می کنم و نتیجه رو خدمتتون می گم.

راحت ترین راه جدا کردن نمونه از فایل این نرم افزار هست.

حالا تصمیم با خودتونه ;)
    سلام جناب ناظم

خیر متاسفانه حل نشد.

با این ابزاری هم که شما قرار دادید بعد از کلیک روی split ارور could not open the input file رو دریافت میکنم!

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام جناب ناظم

خیر متاسفانه حل نشد.

با این ابزاری هم که شما قرار دادید بعد از کلیک روی split ارور could not open the input file رو دریافت میکنم!
    پس فکر نمی کنم نرم افزار پلیر دیگری توی دنیا هم بتونه فایلتون رو باز کنه.
    چون این نرم افزاری که دادم اصلا به نوع فایل کاری نداره. هرفایل سالمی رو که بهش بدید با هر فرمتی حتی exe هم بهش بدید بصورت binary برش می زنه و تحویل می ده.

=============================

همچنین بعضی از نرم افزارها هم هستن که ادعای تعمیر فایل هارو دارن مثلا all media fixer و اینها که من تابحال امتحانشون نکردم.

موفق باشید ;)

18. نمایش تشکر

19. نمایش اطلاعات

خیلی ممنون از همه دوستان عزیز

حالا اگه میشه یه نرم افزار عالی بهم معرفی کنید برای بریدن ،سانسور و بیرون کشیدن قسمتی از فیلم.

مثلاً یک قسمتی از یک فیلم رو میخوام حذف کنم یا یک قیمتش رو بکشم بیرون

با یه نرم افزاری به نام SolveigMM Video Splitter کار کردم.اما بعد از حذف قسمتی از یک فیلم هماهنگی صدا و تصویر به هم خورده.

ممنون

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •