صفحه 7 از 7 اولین ... 567
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 63 از مجموع 63

موضوع: مباحث Splash PRO/EX

1. عضو ثابت INTROVERT آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط miaorenfong
    سلام ببخشین من یه قسمت از یه سریال 700 مگا بایتی رو با کیفیت 720p از سایت یوتیوب گرفتم این مشکلو داشت یعنی یعنی فایلهای یوتیوب هم ممنکنه بد اینکد شده باشند. بعد هم میخواستم منو راهنمایی کنین چطور میتونم زیرنویس رو بافیلم تو این پلیر تنظیم کنم تقریبا من یه کاربر تازه کار و مبتدی هستم ممنونم میشم کمکم کنین .
    ممکنه!
    من خودم فیلم رو اجرا میکنم، بعد زیرنویس رو میگیرم و توی محیط پلیر ول میکنم!(drag&drop)
    با
    رایت کلیک هم ازمنو ساب تایتل زیرنویس رو انتخاب میکنم...
    توضیحات بیشتر اگر خواستید تا چندساعت دیگه میفرستم!
    الان کمی کار دارم!

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام ببخشین ایا بااین کار زیرنویس با فیلم هماهنگ میشه؟ منظورم زمانی هست که فایل زیرنویس با فیلم هماهنگ نیست عقب جلو هست وبخوای که با دیالوگهای فیلم هماهنگش کنی چکار باید کرد من هم همین کارو کردم یعنی فایلو میگیرم و میندازمش رو فیلم ولی هماهنگ نمیشه با فیلم . با km پلیر میدونم چطور زیرنویسو هماهنگ کرد ولی با این پلیر هر کاری کردم نتونستم ممنون میشم توضیح بیشتری بدین . انشائ الله موفق باشین .

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت INTROVERT آواتار ها
    نمایش اطلاعات

آهان!
    فایل زیرنویس رو میتونید با notePad باز کنید و زمان هارو تغییر بدید!( روی فایل SRT رایت کلیک کنید، بعد اپن ویت، بعد انتخاب نوت پد)
    بعلاوه میتونید از نرم افزارهای ویرایش زیرنویس فیلم هم استفاده کنید و زمانهای زیرنویس رو با دیالوگ ها هماهنگ کنید...
    سرچ در سلام /یوز / یا گگل:
    "دانلود نرم افزار ویرایش زیرنویس"
    سوالی موند در خدمتم...

6. نمایش تشکر

صفحه 7 از 7 اولین ... 567

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •