صفحه 3 از 7 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 63

موضوع: مباحث Splash PRO/EX

1. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abbasghamary
    شما با تنظیماتی که فکر میکنین عالیه از یه فیلم full hd در فضا های مختلف اسکرین شات بزارید
    بعد با همون تنظیمات رو یه فیلم معمولی در فضاهای مختلف اسکرین شات بزارید تا شما هم با من هم عقیده شید منظورم از فضاهای مختلف رو تو پست قبلی گفتم
    splash نرم افزاری برای دیدن هر چه بهتره فیلم های HD هستش برای همینه که تعداد فرمت های پشتیبانیش کمتره
    من قربونت بشم apolo جان از دست من ناراحت نشی
    اولا دوست عزیز شما پست قبلی رو ویرایش کردی که میگی توی پست قبلی گفتی.
    دوما ، ببخشید دیگه غیر از این همه فرمت ! چه فرمتهایی هست که کسی بخواد استفاده کنه ؟؟
    ببینید :

و سوما ! بنده به هیچ وجه با شما هم عقیده نیستم و نخواهم بود چون هر کس خودش تست کنه این برنامه رو متوجه میشه که چگونه هست.خود بنده الان جلوی چشمان شما یه فیلم که کیفیتش زیاد جالب نبود و در حد HD نبود امتحان کردم و شات گذاشتم و شما حرف خودتو میزنی .برای همین هم قضاوت میمونه با خود کاربران.و اصلا اینطور نیست که میگید یه فیلم HD رو با تنظیماتش اگه نگاه کنی و با همون تنظیمات یه فیلم کیفیت پایین نگاه کنی تصویر بیخوده! همچین چیزی صحت نداره. و در عکسی هم که گذاشتم میتونید فرمتهای قابل قبول این برنامه رو ببینید و خودتون دیگه میدونید که فلان فرمت کیفیتش چطور هست که مگه نه؟
    تصاویر پیوست شده
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام
    جوابتان
    apolo11engage را متوجه نشدم کدام قسمت ها را فعال باید کرد ضمنا ایا اسپلاش رو فرمت mkv را پخش می کند ایا باید کدک لایت هم نصب بشه ؟بهترین تنظیماتش روی چیست از گزینه های بالا کدام قسمت را باید فعال کرد بعد این خطی که وسط تصویر است نمی خوام باشه قسمت best quiliy 1080 مربوط به چیست ؟ قسمت motion مربوط به چیست ایا باید فعال باشه؟ detil boost چیست ؟ light bost چیست ؟ demo mode چیست ؟ وقتی فعال میشه یک خط وسط تصویر می افته نمی خوام باشه ؟ درجه شفافیک و کنتراست باید روی چند باشه ؟

کدام قسمت ها را واجبه فعال کرد برای وضوع بهتر تصویر ؟

سوال اخر من ایا این پلیر در پخش فایل ts توسط گیرنده دیجیتالی تلویزیون xvision یا مارشال ضبط میشه توانایی پخش وضبط را دارد ؟

ممنون میشوم جواب سوالات مرا بده در تایپیک

اين عكس تغيير اندازه داده شده است. بر روي نوار كليك كنيد تا سايز اصلي عكس را مشاهده كنيد. سايز اصلي عكس 816x580.
    ویرایش توسط majid_1389 : 08-08-2012 در ساعت 09:09

4. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط apolo11engage
    اولا دوست عزیز شما پست قبلی رو ویرایش کردی که میگی توی پست قبلی گفتی.
    دوما ، ببخشید دیگه غیر از این همه فرمت ! چه فرمتهایی هست که کسی بخواد استفاده کنه ؟؟
    ببینید :

و سوما ! بنده به هیچ وجه با شما هم عقیده نیستم و نخواهم بود چون هر کس خودش تست کنه این برنامه رو متوجه میشه که چگونه هست.خود بنده الان جلوی چشمان شما یه فیلم که کیفیتش زیاد جالب نبود و در حد hd نبود امتحان کردم و شات گذاشتم و شما حرف خودتو میزنی .برای همین هم قضاوت میمونه با خود کاربران.و اصلا اینطور نیست که میگید یه فیلم hd رو با تنظیماتش اگه نگاه کنی و با همون تنظیمات یه فیلم کیفیت پایین نگاه کنی تصویر بیخوده! همچین چیزی صحت نداره. و در عکسی هم که گذاشتم میتونید فرمتهای قابل قبول این برنامه رو ببینید و خودتون دیگه میدونید که فلان فرمت کیفیتش چطور هست که مگه نه؟
    سلام
    البته این را بگم فرمت dat ویدیو سی دی را نمی تواند اسپلاش پرو پخش کند همچینی فرمت موبایل 3gp وswe فلش

بقیه بیشترش بستگی به نصب کدیک لایت داره

لینک زیر ببین :

http://mirillis.com/en/products/spla..._features.html
    ویرایش توسط majid_1389 : 08-08-2012 در ساعت 09:08

5. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

کاملا پاسخهای سوالاتتون رو دادم لطفا به دقت بخوانید :

نوشته اصلی توسط majid_1389
    سلام
    جوابتان
    apolo11engage را متوجه نشدم کدام قسمت ها را فعال باید کرد ضمنا ایا اسپلاش رو فرمت mkv را پخش می کند ایا باید کدک لایت هم نصب بشه ؟بهترین تنظیماتش روی چیست از گزینه های بالا کدام قسمت را باید فعال کرد بعد این خطی که وسط تصویر است نمی خوام باشه قسمت best quiliy 1080 مربوط به چیست ؟ قسمت motion مربوط به چیست ایا باید فعال باشه؟ detil boost چیست ؟ light bost چیست ؟ demo mode چیست ؟ وقتی فعال میشه یک خط وسط تصویر می افته نمی خوام باشه ؟ درجه شفافیک و کنتراست باید روی چند باشه ؟

کدام قسمت ها را واجبه فعال کرد برای وضوع بهتر تصویر ؟

سوال اخر من ایا این پلیر در پخش فایل ts توسط گیرنده دیجیتالی تلویزیون xvision یا مارشال ضبط میشه توانایی پخش وضبط را دارد ؟

ممنون میشوم جواب سوالات مرا بده در تایپیک

سلام.اول از همه دوست عزیز شما منظورتون از کدام قسمت ها را باید فعال کرد چیست؟در چه زمینه ای منظورتونه؟ولی کلا تنظیمات مربوط به کیفیت تصویر که بیشتر مخصوص تصاویر HD هست ( فیلم )در همون آیکان Playback opt هست که ماوس رو وقتی بالای برنامه میبری میاد یه نوار . تنظیمات دیگه هم مربوط میشه به خود setting برنامه که ترجیحا به اون کاری نداشته باشید و آخه زیاد هم کار خاصی انجام نمیده مگه کسی لازم داشته باشه واقعا.
    این از ابتدای سوالتون.

حالا ، بله برنامش فرمت mkv پخش میکند بدون هیچ مشکلی!کاری که بنده همیشه میکنم برای پخش فیلما.و در ضمن نیازی به هیچ کدک پکی نداره و از خود کدک پک ویندوز و یا برنامه های دیگر اگه نصب دارید مثل K-Lite استفاده میکنه.

بهترین تنظیمات که میگید که عرض کردم کلا تنظیمات مربوط به تصویر در همون آیکان هست که اول این پست عرض کردم .و در پست های قبلی هم به صورت کامل عکس گذاشته بودم و همه چیز رو توضیح داده بودم لطفا نگاه بیاندازید.

و اما در مورد خط وسط تصویر ، شما تیک مربوط به گزینه ی demo mode رو در تنظیمات playback opt اگر زده باشید این خط وسط تصویر خواهد آمد(برای تفکیک دو تصویر که به شما نشان بده فرق بین تصویر HD شده یا همون کیفیت دار با حالت معمولیش چگونه هست).

در مورد سوالتون راجع به best quality 1080p ، باز هم در همان عکسها که گذاشته بودم خواهید دید که تمام اون گرینه ها تیک دار هستند. این گزینه برای بیشتر فیلم های 1080p یعنی full HDهست و همچنین برای بالا بردن سطح کیفی تمام فیلم ها با فرمتهای مختلف هم هست.کلا گزینه های مربوط به تنظیمات picture به توان 2 که میبینید در همون playback opt برای فیلم و بهترین کیفیت رو برای تصاویر HD به کار میبره چون اصلا برنامش بیشتر برای همین کار طراحی شده.

قسمت motion که میگید، برای روان کردن فیلم مثل پخش حالت HD هست یعنی واقعا این گزینه هست که شما رو به حیرت میندازه! یه فیلم معمولی رو باهاش پخش کن این تیک رو یزن و تا آخر یا هر چقدر دوست داری اندازه خطشو کم و زیاد کن تاثیرشو میبینی.
    و اما detail boost ، این گزینه برای نمایان کردن جزییات کامل تصویر به بهترین شکل ممکن هست! یعنی از چمن گرفته تا پوست آدم تا آبجکتهای توی تصویر اصلا تمام چیزها !همه رو جزییاتشون رو میبره بالا! دقیقا مثل تنظیمات بازیهای خفن کامپیوتری که گزینه ی anti aliasing و anisotropic details دارند .دیدید چه جزییاتی به بازی میده؟اینم همونطوره.

Light boost هم که برای کیفیت نور هست و جزییات دقیقی برای نور اعمال میکنه که باز هم تمامی این تنظیمات و گزینه ها که دارم عرض میکنم همگی میتونید کم و زیادشون کنید تا به کیفیت مطلوب مورد نظرتوی برسید.!

demo mode رو هم که گفتم در همین پست (باز گویی : برای برداشتم وگذاشتن خط تفکیک کیفیت و معمولی هست تا شما متوجه آن بشوید)

در مورد سوالتون که گفتید درجه شفافیت و کنتراست یاید روی چند باشه ،باید عرض کنم که اصلا دست به اونها نزنید! ولی باز هم میل خودتون چون بنده کاری به اونها نداشتم و از کیفیت تصویرم لذت میبرم موقع پخش فیلم!

کدام قسمت ها را واجبه فعال کرد برای کیفیت مطلوب؟ (سوالتون) . باید همه ی این گزینه هایی که عرض کردم در این پست رو فعال کنید.

در مورد سوال آخر هم ،خیر دوست عزیز فعلا در خواص برنامه ذکر نشده که میشه با این برنامه کارهای مربوط به ضبط گیرنده ی دیجیتال و یا TV رو داشت و غیر قابل دسترس زده در توضیحاتش.میتونید خودتون هم در این لینکی که در پستتون گذاشتید مشاهده کنید عرائص بنده رو.ولی برای پخش فایلهای ts و رکورد شده توسط دوربین و یا گیرنده های شما (که فرمت خروجیشون یه این برنامه بخوره) میشود پخش بشه.

ولی در مورد ضبط کردن با هندی کم و دوربین ، چرا این قابلیت رو داره و به بهترین شکل ممکن و با کیفیت ترین شکل میتونه رکورد کنه و خروجی بده بیرون!

سلام
    البته این را بگم فرمت dat ویدیو سی دی را نمی تواند اسپلاش پرو پخش کند همچینی فرمت موبایل 3gp وswe فلش

بقیه بیشترش بستگی به نصب کدیک لایت داره

لینک زیر ببین :

Splash PRO EX - Features
    در مورد این پستتون هم باید بگم که دوست عزیز این برنامه همونطور که عرض کردم بیشتر برای فیلمها و عکسهای با کیفیت هست نه برای کیفیت vcd و پسوندهای dat!

موبایل 3gp و swe هم خیر پخش نمیکنه آخه کیفیت دارند اینا؟؟ شما برای پخش این دو فرمت عزیزم بفرمایید با این همه برنامه ی دیگه پخش کنید چرا با splash X PRO؟
    موفق باشید.

+

سلام
    کدک لایت نسخه 9.1 مثل اینکه اشکل داره قسمت کدک وویدیو رندر کار نمی کنه وقتی با اسپلاش فیلم ام کا وی را پخش می کردم توی نسخه 8.8.5 در قسمت نوار تری بار ظاهر میشد اما در نسخه 9.1 ظاهر نمی شود

نسخه 9.1 در فیلم جلو وعقب مشکل داره تند تند میره جلو توی فرمت های TS صدایش خش خش می کنه
    دوست عزیز پاسخ شما رو کامل دادم در تاپیک انجمن.میتونید مشاهده بفرمایید.
    در مورد خش خش کردن صدای ts هم عزیز اصلا Ts میدونید که کیفیت نداره! و همینجوریش هم صداش کلی اشکال داره چون کیفیت پرده ای هست.
    اما از شما میپرسم در همون تنظیمات playback opt آیا غیر از سربرگ video یه سربرگ audio هم دستکاری کردید؟چون اون تنظیمات مال کیفیت صدای نرم افزارش هست و میتونید تغییرش بدید.
    ویرایش توسط Apollo11 : 08-08-2012 در ساعت 14:35
    نمایش امضاء

6. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

من از جناب apolo عذر خواهی می کنم من فکر کردم ایشون تنظیماتشون شامل دستکاری کنتراست و درجه شفافیت هم میشه خب تو پست قبلی ایشون ابهامات برطرف شد
    من بازم شرمندم
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

دانلود نسخه
    Mirillis Splash PRO EX Player 1.13.0

Version history:
    27/08/2012 Splash PRO 1.13.0

IMPORTANT: Full support for Windows 8 added
    Playback of AVI files with FICV video added (support for Mirillis Action! video recordings playback in AVI file format)
    H.264/AVC software video decoding improvements
    LPCM audio decoding improvements
    MKV stability improvements
    Srt subtitles improvements
    Stability improvements
    Multi-language installer added

ویرایش توسط player : 28-08-2012 در ساعت 01:11 دلیل: لینک تصحیح شد
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abbasghamary
    دانلود نسخه
    mirillis splash pro ex player 1.13.0

version history:
    27/08/2012 splash pro 1.13.0

important: Full support for windows 8 added
    playback of avi files with ficv video added (support for mirillis action! Video recordings playback in avi file format)
    h.264/avc software video decoding improvements
    lpcm audio decoding improvements
    mkv stability improvements
    srt subtitles improvements
    stability improvements
    multi-language installer added

کرک نداره ؟!!!!
    ویرایش توسط The king : 28-08-2012 در ساعت 09:25
    نمایش امضاء

11. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط the king
    کرک نداره ؟!!!!
    سلام
    یک سریال داره در قسمت فعالسازی وسریال نرم افزار کپی وپست می کنید وok می زنید نرم افزار پیغام میده اکثیو شده است

کد فعالسازی :

w#KyL-yjhSq-OOF50-orB11-f3vEB-yhSjj

ویرایش توسط majid_1389 : 28-08-2012 در ساعت 09:44

12. نمایش تشکر

13. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام به دوستان عزیز .
    حتما کسانی که از این برنامه ی بسیار قدرتمند و عالی استفاده میکنند طی این روزها با پیغام دی اکتیو شدن و بلک لیست شدن برنامه Splash Ex PRO مواجه شده اند و نمیتونید به برنامه وارد بشید..
    به دقت مراحل زیر رو انجام بدید و از این کرک فوقالعاده برای این برنامه استفاده کنید تا به راحتی رجیستر بشه و مادام العمر ازش استفاده کنید !

دانلود نسخه ی اصلی و جدید (Splash EX PRO 1.13.0) از خود سایت رسمی برنامه :

Mirillis Splash Pro EX 1.13.0 (Direct link from official sit)e

حجم برنامه : 21 مگابایت .

دانلود کرک جداگانه با سه لینک سرور قدرتمند و معروف :

حجم کرک کمتر از 1 مگابایت .
    ============================================

دانلود کرک با لینک انجمن سافت گذر :

==================================
    نکته ! : برای کرک کردن باید :
    1-اتصال به اینترنت رو قطع کنید.
    2-برنامه mirillis Splash Ex Pro رو نصب کنید.
    3-برنامه رو اجرا کنید و به گزینه ی Activate برید.
    4-در قسمت نام ، نام برنامه و یا دلخواه خودتون رو بنویسید. و در قسمت سریال سریالی که در پوشه ی مربوطه هست رو وارد کنید (این سریال وارد لیست سیاه کمپانی شده و گرنه با سریال قبلا رجیستر میشد!)
    5-به آدرس زیر برید===> c:\users\YOUR-ACCOUNT-NAME\appdata\local\mirillis .
    6- به جای فایل ico_update.png فایل کرک موجود رو جایگزین کنید !
    7- تمام شد !
    * در آدرس بالا که دادم به جای YOUR ACCOUNT NAME اسم یوزر خودتون که نوشته شده باید برید توش.
    * اگر در مسیری که گفتم همچین فایلی موجو نبود فقط کرک رو همونجا کپی کنید !

عکس از مراحل کرک به صورت متنی :

تصاویر پیوست شده
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط Apollo11 : 12-09-2012 در ساعت 23:33 دلیل: اضافه کردن لینک کرک از خود انجمن سافت گذر (پیوست کرک)
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز apolo11engage

بهتر است در چنین مواردی که حجم کرک زیاد نیست به جای آپلود در سایت های اشتراک گذاری در خود انجمن آپلود کنید. در واقع فایل مورد نظر رو پیوست نمایید . با تشکر

16. نمایش تشکر

صفحه 3 از 7 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •