نمیدونم چرا سافتگذر که همیشه بهترینا رو انتخاب میکنه تا حالا واسه دانلود نذاشتش
من 2 سالی هست که ازش استفاده میکنم
نمیدونم چرا سافتگذر که همیشه بهترینا رو انتخاب میکنه تا حالا واسه دانلود نذاشتش
من 2 سالی هست که ازش استفاده میکنم
سلام
بله درسته هر چی سخت افزار بهتر داشته باشه کیفیتش بهتر است گه کدیک لایت را نصب کنی فرمت های بیشتری را پخش می کند مثل mkv-mp4 -divix -avi -mpeg -mpeg 2 -ts وغیره ضمنا این نرم افزار از وی ال سی توی پخش گیرنده های دیجیتالی بهتر است فایل ts را خیلی بهتر پخش می کند چطوری با این میشه دی وی دی را پخش کرد ؟ کیفتش در همه زمینه ها است اگر کدیک لایت نصب باشه فرمت mkv را کیفیتش 100 برابر وی ال سی وکا ام است تصویر صاف صاف است کیفیت تصویری اش وفق العلاده است خصوصا که قسمت nvida گرافیک را فعال کنی کیفتش فیلم اچ دی فوق العاده است رنگ ها عین واقعی است بستگی به سخت ازفارت هم داره
ویرایش توسط majid_1389 : 07-08-2012 در ساعت 16:42
سلام
دوستان بگند بهترین تنظیمات این قسمت برای کیفیت تصویر شفاف وصاف بهتر کدام تنظیم است درجه تنظیم را باید روی چندگذاشت ؟ کسی می توانه راهنمایی ام کنه
سلام.دوست عزیز اینطور باید پخش کرد DVD رو باهاش :
دوست عزیز برای بنده که با سخت افزارم و مانیتور LED 23 اینچ و این تنظیمات که ملاخظه میکنید ای این صورت با کیفیت نشون میده .
گرافیک بنده هست NVIDIA GeForce GTX 680 و با بهره بری از تکنولوژی CUDA و غنی سازی تصویر بهترین کیفیت تصویر رو ارائه میده.با تصویر FULL HD 1920x1080p
کیفیت و پرز پوست که توی پستهای قبلی اشاره کردم به خوبی در این عکسهایی که گرفتم قابل رویت هستند.و یه نکته ی دیگه اینکه عزیزان یادشون نره که هنگامی که در این منوی تنظیمات میخواهند تغییراتی در تصویر ایجاد کنند باید تصویر در حال پخش باشه ! اگر پاز (Pause) کنید فیلم رو این منو هم خاموش میشه تا وقتی که play کنید.
سوالی بود در خدمتم.اگر کسی برای زیرنویس و چیزای دیگه سوال داشت در خدمتم.
ویرایش توسط Apollo11 : 07-08-2012 در ساعت 20:53
نمایش امضاء
با سلام خدمت دوستان
باید بگم تنظیمات splash بستگی به کیفیت فیلم داره شما ممکنه تنظیمات رو بر روی یه فیلم full hd انجام بدید
که خیلی خیلی هم ازش راضی باشید ولی اگه فیلم دیگه باهاش نگاه کنید شاید از یه پلیر معمولی هم بدتر نشون بده کلا تنظیماتش بستگی به کیفیت فیلم داره
ولی تیک دو گزینه اول در عکس بالا رو حتما بزنید
شتاب دهنده سخت افزاری رو هم فعال کنید
بقیه قسمت ها حتما رو خود فیلم در حال پخش تنظیم بشن
با تشکر
ویرایش توسط player : 07-08-2012 در ساعت 21:15
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
خب دوست عزیز اصلا این برنامه کارش اینه که فیلم رو بسیار با کیفیت و بهترین تصویر رو ارائه بده به بیننده! بنده باهاش همه جور کیفیتی امتحان کردم خیر عزیز اینطور نیست که میگید و واقعا کیفیت فیلم رو اصلا ماورای تصور نشون میده! خب اینم به یمن وجود سخت افزار قابل قبول و بالاست که عرض کردم علی الخصوص با گرافیمهای شکرت اینویدیا که از تکنولوژی cuda بهره میبرند!
+
ور در ضمن همین فیلمی که شاید فکر کردید full HD هست باید عرض کنم که خیر این فیلم اصلا HD نبود!![]()
اولا کی گفت فیلم شما full hd
دوما ما چند عامل موثر در کیفیت نمایش داریم یکیش کارت گرافیک خوب هستش از همه مهمتر یه مانیتور عالی هستش که نقشش از همه مهمتره یه پلیر خوب هم ملاکه
بنده رو دوستان خوب میشناسن میدونن به حرف چه کسی اعتماد کنن
در تنظیمات splash فضای فیلم هم خیلی مهمه ممکنه تظیمات شما در فضای روز و روشن انجام بدید بعد در فضای شب یا تیره اصلا چیزی رو نبینید!
ویرایش توسط player : 07-08-2012 در ساعت 21:44
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
...
عزیز در مورد شناختن شما و این صحبت ها که اصلا نظری ندارم... !کلا ولش کن بیخیال.چون بنده اصلا متوجه این صحبت شما نمیشم که دلیلش چیه این حرف اخر شما و بگذریم.
و اما در مورد "اولا" شما ، باید بگم که بنده هم نگفتم که داداش من شما میگید فیلم من full HD هست ،بنده اگر دقت کنید گفتم شاید شما فکر کنید این فیلم با کیفیت HD هست در صورتی که عزیزان اشتباه نکنند چون این تصاویر رو بنده قرار دادم که ببینند با چه کیفیتی نشون میده فیلم ها رو و آدم با اون رو در حد HD میبینه و فکر میکنه HD هست! و وافعیتم همین هست بسیار بسیار با کیفیت نشون میده.
در کل قضاوت و اینارو میگذاریم پای خود کاربرانی که تست میکنند.
شما با تنظیماتی که فکر میکنین عالیه از یه فیلم full hd در فضا های مختلف اسکرین شات بزارید
بعد با همون تنظیمات رو یه فیلم معمولی در فضاهای مختلف اسکرین شات بزارید تا شما هم با من هم عقیده شید منظورم از فضاهای مختلف رو تو پست قبلی گفتم
splash نرم افزاری برای دیدن هر چه بهتره فیلم های HD هستش برای همینه که تعداد فرمت های پشتیبانیش کمتره
من قربونت بشم apolo جان از دست من ناراحت نشی![]()
ویرایش توسط player : 07-08-2012 در ساعت 21:56
بوک مارک ها