صفحه 1 از 7 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 66

موضوع: مباحث Windows Media Player

1. عضو ممتاز esmaeel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث Windows Media Player

با سلام خدمت دوستان عزیز
    با استفاده از اين نرم‌افزار کوچک، مي‌توانيد فايل‌هاي باکيفيت FLAC را هم به ليست مدياپلير اضافه کنيد. کافي است مراحل زير را انجام دهيد:حجم 318KB
    به آدرس زير برويد و نرم‌افزار madFLAC را دانلود کنيد:
    کد:
    http://www.free-codecs.com/download/madFLAC.htm
    آن را از حالت فشرده خارج کنيد و فايل install.bat را اجرا کنيد. حالا مي‌توانيد با مدياپلير خود فايل‌هاي فلک را گوش دهيد.
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث Windows Media Player

سلام دوستان عزیز من یه مشکلی دارم من همه فیلمام زیر نویس دارن خوب من موندم چرا windows media player رم بعضی فیلمارو با اینکه زیر نویس داره نشون نمیده حتی مثل km میگیرم میندازم تو صفحه windows media player باز نشون نمیده ولی وقتی تو km یا codec میندازم نشون میده من وقتی زیر نویس نمیومد میرفتم تو lyrics, captions, and subtitles بعد فارسیرو انتخاب میکردم ولی الان با اینکه فیلمم زیر نویس داره ول تو مدیاهای دیگه زیر نویسش میاد اینجا نمیاد و از طرفی yrics, captions, and subtitles این گزینرو میزنم of یا on if available یا defaults میاد وقتی defaults رو میزنم یه صفحه وا میشه که 3 تا گزینه داره من هر 3 تاشو میزارم تو فارسی باز نمیاد خواهشن اگه کسی ره حلی بلده بگه تا یاد بگیرم ازتون ممنون میشم چون کیفیت تو windows media player خیلی بهتره و از طرفی من به این عادت کردم با اینکه codec و km دارم windows media player ترجیح میدم منتظر جوابتونم دوستان امیدوارم یکی پیداشه جوابمو بده .

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض re: مباحث Windows Media Player

سلام
    دوست عزیز فکرکنم اگه شما تنظیمات پیش فرض زبان را درکنترل پنل ویندوز یعنی لنگواج لاپ بر روی فارسی یا ایران قرار دهید ویندوز مدیا پلیر هم از اون دستور میگیره . شاید این مشکلش حل بشه...

5. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

کاربر moeino تاپيک مجدد باز نکنيد....
    منتظر بمانيد تا پاسخ داده شود....
    تاپیک را از مسیر اصلی منحرف نکنید....

6. نمایش اطلاعات

جوابش خیلی سادست چون مدیاپلیر ویندوز از زیرنویس پشتیبانی نمیکنه،
    همچنان باید از یه پلیر دیگه استفاده کنید.

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض غیر ممکن است که نشان ندهد

نوشته اصلی توسط faridkarami' pid='5417' dateline='1305772065
    جوابش خیلی سادست چون مدیاپلیر ویندوز از زیرنویس پشتیبانی نمیکنه،
    همچنان باید از یه پلیر دیگه استفاده کنید.
    مگر میشود همچین چیزی ؟غول دنیای رایانه ای پلیرش زیر نویس نشان ندهد ؟پس چه طور برای من نشان میدهد آن هم باهررنگی که دلم بخواهد ....

8. shadmehr88

abedsmp عزیز !
    می توانی کمی توضیح درباره پخش فیلم های زیرنویس دار در مدیاپلیر بدهی . من هم برای پخش فیلم ها با زیرنویس با توجه به امکانات بیشتر از KMPlayer یا JetAudio استفاده می کنم و تقریبا اعلام می کنم مدیاپلیر ویندوز را کلا کنار گذاشته ام .

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shadmehr88' pid='5422' dateline='1305787163
    abedsmp عزیز !
    می توانی کمی توضیح درباره پخش فیلم های زیرنویس دار در مدیاپلیر بدهی . من هم برای پخش فیلم ها با زیرنویس با توجه به امکانات بیشتر از KMPlayer یا JetAudio استفاده می کنم و تقریبا اعلام می کنم مدیاپلیر ویندوز را کلا کنار گذاشته ام .
    سلام شادمهر عزیز
    من به این روش عمل میکنم به شما میگم واسه خودتون رو هم امتحان بکنید :

من از مدیا پلیر به خاطر کیفیت تصویرش و طراحی خاصی که داره خوشم میاد و فیلمهای دی وی دی و یا امثال اینها رو با این برنامه نگاه میکنم بعضی وقت ها مشکل داشت من کدپک فول رو از سایت دانلود کردم و نصبش کردم و بعد از نصب به قسمت تنظیمات مدیا پلیر رفتم و بر روی قسمت DVD گزینه Advanced فعال شد...
    که از این قسمت خیلی از تنظیمات مدیا پلیر رو میشه انجام داد ...
    من رفتم به تنظیمات زبان در کنترل پنل ویندوز و از اونجا همه رو روی فارسی یا ایران یا پرشین قرار دادم و از اون به بعد زبان نمایش پیش فرض من به فارسی برگشت و در بیشتر وقت ها نیاز نیست که برم و از مدیا پلیر زبان یا زیر نویس فیلم رو بر روی فارسی بزارم ...

10. نمایش اطلاعات

سلام دوستان من با هماهنگ كردن زير نويس با فيلمهايي كه خودم ار ماهواره ميگيرم خيلي مشكل دارم كسي از دوستان ميدونه بهترين راه هماهنگ كردن فيلم با زير نويس چيه

11. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز از نرم افزار KM Player استفاده کنید، و با کلید های [ و ] می تونید زیرنویس رو جلو و یا عقب کنید تا هماهنگ شود.
    نمایش امضاء

صفحه 1 از 7 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)