صفحه 2 از 7 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 66

موضوع: مباحث Windows Media Player

1. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض re: مباحث Windows Media Player

با سلام فیلم های زیر نویس فارسی در ویندوز 7 تا اونجایی که می دانم مشکل داشت چون وقتی یه فیلم دارید با زیر نویس فارسی که با برنامه km palyer یا K-Lite Codec Pack و... اجرا می کنید زیر نویس ها درست کار نمی کنن یا زیر نویس فارسی انگاری فونتش بهم خورده برای اینکار باید برنامه نوت پد اجرا کرده و فایل زیرنویس فارسی open کرده می بینید زیرنویس ها در برنامه نوت پد آمده است می توانید از منو فایل و سیو زده file name آنجا اسم فیلم می زنی توجه باید پسوند زیرنویس فایل بزنید idx .sub است بزنید مثلا فیم مرد عنکبوتی میشه spiderman.sub قسمت save as type
    رفته به گزینه all file و encoding هم utf-8 بزنید و سیو کنید و فیلم اجرا کنید و زیرنویس بکشید طرف فیلم
    کاربر گفته چرا فیلم های زیر نویس فارسی در مدیا پلیر پخش نمی کنه 1- تنظیمات زبان ویندوز 7 ببنید درست است
    2- لابد مدیا پلیر تنظیماتشون بهم زدید 3- بعضی از زیرنویس ها مدیا پلیر ساپورت نمی کنه
    فیلم های دی وی دی که هست که زیر نویس دارن که زیرنویس شان set است با برنامه پاور دی وی دی یا مدیا پلیر و دیگر برنامه ها مشکل ندارن شما آن کاری که اول گفتم انجام بدید ببنید درست میشه یا نه خبر بدید

2. عضو ثابت hamidsr آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hamid0364' pid='7252' dateline='1309185773
    سلام دوستان من با هماهنگ كردن زير نويس با فيلمهايي كه خودم ار ماهواره ميگيرم خيلي مشكل دارم كسي از دوستان ميدونه بهترين راه هماهنگ كردن فيلم با زير نويس چيه
    دوست عزيز روشي كه مديريت محترم سروش عزيز گفتن كاملا درسته و من مي خوام اينو اضافه كنم كه شما وقتي اين زير نويسو به روش سروش عزيز با فيلم هماهنگ كردي مي توني اونو با همين km player طوري ذخيره كني كه براي هميشه هماهنگ بمونه البته من از ورژن 3.0.0.1441 استفاده ميكنم و يادم نيست ورژنهاي قبلي اين قابليت رو داشت يا نه.
    روش كار
    شما براي اين كار وقتي از روش سروش عزيز زير نويس رو هماهنگ كردي بعد در محيط برنامه راست كليك كنيد و نشانگر موس رو روي گزينه subtitles قرار بديد وبعد ازمنوي كشويي باز شده گزينه merge/save as...رو انتخاب كنيد و در منوي كشويي جديد آخرين گزينه يعني rebuild&save subtitle as ...رو انتخاب كنيد.
    حالا به محلي كه فيلم قرار داره بريد و زير نويس هماهنگ شده رو تحويل بگيريد.

3. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

[size=x-large]جایی پیدا نکردم این سوال رو بپرسم اگر جاش درست نبود لطفا انتقال بدید
    در تصویر زیر می بینید این تصویر که
    [size=x-large]موقع پخش بعضی فایل های صوتی [size=x-large]در مدیا پلیر میاد چطور میشه قرار دادش یا برداشتش ؟
    [size=x-large]

4. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

یه این تصویر cover Art گفته میشود
    شما با استفاه از Tag & Rename میتوانید cover Art را حذف و یا اضافه نمایید (علاوه بر امکانات بیشتر )

البته یکی از دوستان نرم افزار دیگری را نیز معرفی کرده بودند که حضور ذهن ندارم نامش چه بود

5. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

این که گفتید اگر نرم افزاره لطفا اگر میتونید لینک دانلود بگذارید

6. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rahro14' pid='9908' dateline='1312455515
    این که گفتید اگر نرم افزاره لطفا اگر میتونید لینک دانلود بگذارید
    خدمت شما

[align=center]

هنگام کرک کردن احتیاطا به نت متصل نباشید

7. نمایش اطلاعات

پیش فرض درخواست

پیام شما:
    سلام و خسته نباشید خدمت شما
    راستش من با دریافت های فایل های تصویری به صورت پخش زنده از اینترنت مشکلی پیدا کردم و آن اینه که فایل ها رو دریافت می کنم و لی مدیا پلیر من پیغام میده که نمی توتن فایل رو ببینم و باید صفحه رو ببندم چرا این مشکل پیش میاد من قبلا همچین مشکلی نداشتم، بخصوص که همیشه به صورت آنلاین برخی ویدئو هار می تونستم به راحتی ببینم

8. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: درخواست

آخرین کدک ها را از سافت گذر دریافت و نصب کنید.
    البته پیشنهاد می شود از KM Player جهت پخش استفاده نمایید.

9. نمایش اطلاعات

برای پخش انلاین باید فلش پلیر مرورگرت نصب باشه+برای پخش بعضی ویدیوها ازvlc player کمک بگیر
    km playerبرای انلاین کاربرد آنچنان نداره!

10. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بله چون گفتن مدیا پیلر گفتم شاید برای پخش فایل دانلود شده از اینترنت مشکل دارند.وگرنه اون رو که همه می دونن!

صفحه 2 از 7 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)