نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: از کدام پلیر استفاده می کنید و چرا؟

رأی دهندگان
93. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • PotPlayer

44 47.31%
  • KMPlayer

51 54.84%
  • VLC

11 11.83%
  • Media Player Classic - Home Cinema

14 15.05%
  • Splash Pro/Ex

4 4.30%
  • Windows Media Player

15 16.13%
  • Gom Player

0 0%
  • PowerDVD

8 8.60%
  • سایر

1 1.08%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 1 از 5 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 46

موضوع: از کدام پلیر استفاده می کنید و چرا؟

1. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

Question از کدام پلیر استفاده می کنید و چرا؟

سلام
    من شخصا از پات پلیر استفاده می کنم به خاطر پخش روانتر استفاده بهینه از منابع کامپیوتر وتنظیمات فوق العاده و سلطان بلامنازع زیرنویس

لطفا دوستان علاوه بر نظرسنجی که رای می دهند حداقل یک پست هم در خود تاپیک ارسال کنند . مثلا یک ویژگی که باعث شده اونها به اون پلیر (ها) علاقه مند باشند و آنها رو ترجیح بدهند .

از اونجایی که این تاپیک توی انجمن پلیر فیلم بنا شده پس خواهشا به پلیر هایی که برای فیلم استفاده می کنید اشاره کنید
    ویرایش توسط M-AUDIO : 19-05-2013 در ساعت 18:06
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت king of soft آواتار ها
    نمایش اطلاعات

pot player
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من از چندتا پلیر استفاده میکنم :

power dvd (به خاطر بهترین نرم افزار برای پخش dvd و همچنین امکانات زیاد )
    windows media player (بیشتر دمه دستسه و برای پخش آهنگ )
    km player (برای دیدن فیلم های hd وهمچنین فیلم های دیگر)
    k-lite mega codec pack player (البته همون مدیا پلیر کلاسیک که ازش زیاد استفاده نمیکنم )

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Media Player Clasic

KM Player

مدیا پلیر کلاسیک رو برای اجرای فیلم هام نصب کردم چون کیفیتش عالی هست نسبت به پلیر های دیگه. و KM رو برای پخش فایل های صوتی چون بازده صداش بیشتر هست.
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان بنده چند سالی است از k-lite استفاده می کنم و راضی هم هستم.

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hamid13
    دوست عزیز ، k_lite پلیر نیست بلکه نرم افزاریه که کد هایی رو برای پلیر ها اضافه میکند ، و همراه آن ویندوز مدیا پلیر کلاسیک است ، که اون رو به عنوان پیلیر استفاده میکنند ، نه خود k_lite
    ویرایش توسط M-AUDIO : 19-05-2013 در ساعت 18:02
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hamid13
    شما وقتی از k-lite استفاده میکنید خود را از آخرین نسخه media player clasic محروم کرده اید. اول آخرین نسخه مدیا پلیر رو سایت اصلیش دانلود و نصب کنید بعد k-lite رو نصب کنید . موقع نصب k-lite تیک گزینه نصب media player clasic رو بردارید . چون نسخه ای که در k-lite وجود داره و همراه با اون نصب میش قدیمیه .

دوست عزیزم پست پشت سرهم ارسال نکنید . میتوانید از نقل قول چندگانه استفاده کنید .
    ممنو از همکاری شما
    ویرایش توسط M-AUDIO : 19-05-2013 در ساعت 18:03

14. نمایش تشکر

15. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام
    خیلی جالبه ب پوت پلیر
    این پلیر حتی زبان اصلیش انگلیسی نیست وکلی اشکال داره و به پلیر حرفه ای کا ام نمیرسه!! توی کا ام پلیر صد ها تنظیم پیشرفته وجود داره که جناب نمی دانی کیفیت رنگ وصدا در کا ام پلیر بهتر از پوت است پوت هنوز 15 تا تغییبر داره اصلا یک پلیر ناقص است بعد در کا ام پلیر فیلم را میشه عقب و جلو برد خیلی روان است ایا دوست در پوت پلیر میشه من میگم خیر پوت پلیر اصلا پلیر روانی نیست دکمه استاپش کار نمی کنه نوار می خواهی با ماوس فیلم عقب وجلو ببری بسیار ضعیف عمل می کنه در حالی در کا ام خیلی روانتر فیلم را عقب یا جلو می بری جناب العلای برو کدیک لایت نسخه اخر را با کا ام پلیر نصب کن تمامی مشکلات حل میشهضمنا چرا در لیست زیر برنامه jetaudio نیست ؟

16. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط majid_1389
    سلام
    خیلی جالبه ب پوت پلیر
    این پلیر حتی زبان اصلیش انگلیسی نیست وکلی اشکال داره و به پلیر حرفه ای کا ام نمیرسه!! توی کا ام پلیر صد ها تنظیم پیشرفته وجود داره که جناب نمی دانی کیفیت رنگ وصدا در کا ام پلیر بهتر از پوت است پوت هنوز 15 تا تغییبر داره اصلا یک پلیر ناقص است بعد در کا ام پلیر فیلم را میشه عقب و جلو برد خیلی روان است ایا دوست در پوت پلیر میشه من میگم خیر پوت پلیر اصلا پلیر روانی نیست دکمه استاپش کار نمی کنه نوار می خواهی با ماوس فیلم عقب وجلو ببری بسیار ضعیف عمل می کنه در حالی در کا ام خیلی روانتر فیلم را عقب یا جلو می بری جناب العلای برو کدیک لایت نسخه اخر را با کا ام پلیر نصب کن تمامی مشکلات حل میشهضمنا چرا در لیست زیر برنامه jetaudio نیست ؟
    دوستمان گفتند پلیر ، jetaudio یا winamp پلیر های خوبی برای پخش فیلم نیستند و بیشتر برای پخش آهنگ هستند (اونم حرفه ای )

17. نمایش تشکر

18. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام
    کی گفته جت ادیو ضعیفه من یک فیلم mkv را با جت ادیو پخش کرد کیفیتش بسیار عالی بوده است

19. نمایش تشکر

صفحه 1 از 5 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •