سلام
من یک زمانی می گفتم پوت پلیر انقاد کردم بودم اما دیروز دیدم واقعا عالی است
سلام
من یک زمانی می گفتم پوت پلیر انقاد کردم بودم اما دیروز دیدم واقعا عالی است
بهترین پلیر فیلم The KMPlayer
بهترین پلیر آهنگ Winamp
کیفیت این دو پلیر عالیه! و کار باهاشون راحته. سرعت اجرای بالایی هم دارن!
برای پخش دی وی دی هم که معلومه Power DVD
ویرایش توسط Amirkia : 08-10-2012 در ساعت 23:48
نمایش امضاء![]()
km player
CyberLink PowerDVD
K-Lite Codec Pack
wmp
wmpموزيك گوش مي دمkm player
CyberLink PowerDVD
K-Lite Codec Packتماشاي فايل ويديو
RealPlayer & JetAudio
نمایش امضاءلزومی ندارد من همانی باشم که تو فکر می کنی ، من همانی ام که حتی فکرش را هم نمی توانی بکنی,لبخند می زنم و او فکر میکند بازی را برده ، هرگز نمی فهمد با هر کسی رقابت نمی کنم...
بنده خودم هم از km هم از pot هم mpc هم vlc و .... استفاده میکنم وبه شخصه pot به همه پلیر ها ارجحیت داره چون خودش از شتاب سخت افزاری استفاده میکنه زیرنویس ASS به طور خودکار فعال هستش و قابلیت جا به جایی ASS رو هم داره کیفیتش در فایلهای TS خیلی بیشتره و از همه مهمتر بسیار پایدار تر از kmplayer هستش![]()
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
سلام
به نظر من هیچ پلیر کیفیت تصویری این نسخه از K-Lite Mega Codec Pack 10.0.10 Final نداره MPC کیفیتش فوق العاده است امثال کا ام و پوت پلیر به پایش نمی رسند من یک فیلم MKV زیرنویس فارسی داشت که کیفیت تصویرش وزیرنویس بسیار بهتر از پوت و کا ام بود محو کیفیت تصویرش شدم به عنوان پلیر اولم انتخاب کردم ودوم پوت پلیر
من هم از km استفاده ميكنم و همچنين از vlc. ولي شخصا km رو خيلي بيشتر از پليرهاي ديگه دوست دارم.![]()
سلام و ادب.
من برای موسیقی ازAIMP استفاده می کنم.
برای فیلم سینمایی اگه 1080 باشه از Splash Pro اگه 720 باشه از PotPlayer اگه SD باشه از MPC-HC. تنظیماتشون هم صدالبته متناسب با نیازهام انجام دادم. برای بقیه موارد مثلا انواع دیگه کلیپ ها، تست کیفیت انکودهای انجام شده و... از هر دو MPC-HC و PotPlayer استفاده می کنم. VLC و KMP رو هم روی نیمکت دارم :-) هیچوقت هیچ کدومشون هم روی سیستم نصب نمی کنم. همگی پرتابل (البته بغیر از MPC-HC که با K-Lite Standard نصب میکنم).
سلام خدمت دوستان براي فيلم هاي فول بلو ري اورجينال ٣٠-٤٠ gig جه نرم افزاري رو توصيه مي كنيد.
Sent from my iPod touch using Tapatalk
بوک مارک ها