نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: از کدام پلیر استفاده می کنید و چرا؟

رأی دهندگان
93. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • PotPlayer

44 47.31%
  • KMPlayer

51 54.84%
  • VLC

11 11.83%
  • Media Player Classic - Home Cinema

14 15.05%
  • Splash Pro/Ex

4 4.30%
  • Windows Media Player

15 16.13%
  • Gom Player

0 0%
  • PowerDVD

8 8.60%
  • سایر

1 1.08%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 2 از 5 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 46

موضوع: از کدام پلیر استفاده می کنید و چرا؟

1. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط majid_1389
    سلام
    کی گفته جت ادیو ضعیفه من یک فیلم mkv را با جت ادیو پخش کرد کیفیتش بسیار عالی بوده است
    در کل جت ادیو کلا به عنوان پلیر فیلم حساب نمیشن (یعنی مثل km نیست )

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

سلام
    خیلی جالبه ب پوت پلیر
    این پلیر حتی زبان اصلیش انگلیسی نیست وکلی اشکال داره و به پلیر حرفه ای کا ام نمیرسه!! توی کا ام پلیر صد ها تنظیم پیشرفته وجود داره که جناب نمی دانی کیفیت رنگ وصدا در کا ام پلیر بهتر از پوت است پوت هنوز 15 تا تغییبر داره اصلا یک پلیر ناقص است بعد در کا ام پلیر فیلم را میشه عقب و جلو برد خیلی روان است ایا دوست در پوت پلیر میشه من میگم خیر پوت پلیر اصلا پلیر روانی نیست دکمه استاپش کار نمی کنه نوار می خواهی با ماوس فیلم عقب وجلو ببری بسیار ضعیف عمل می کنه در حالی در کا ام خیلی روانتر فیلم را عقب یا جلو می بری جناب العلای برو کدیک لایت نسخه اخر را با کا ام پلیر نصب کن تمامی مشکلات حل میشهضمنا چرا در لیست زیر برنامه jetaudio نیست ؟
    زبان پیش فرضش که انگلیسی هست و سازنده این برنامه همون سازنده ی km player هستش پروژه km player به شرکت pandora tv فروخته شده و این برنامه توسط اعضای فرومش update میشه شما میگین یک عالمه مشکل داره میشه چند تاشو نام ببری مستند حرف بزن من برای اشکالات km player با مدرک ثابت کردم که این اشکالات رو داره مثل شما رو هوا حرف نمیزنم
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام
    یکی از اشکالاتش عقب وجلو بردن فیلم است در کا ام پلیر اگه یادت باشه با ماوس بصورت شکل دست روی نوار راحت فیلم را روانتر عقب وجلو می بردی اما پوت اینطور نیست روان نیست یک دفعه رفتی وسط فیلم

بعد در پوت پلیر دکمه stop ان خراب است فیلم را بعد از اتمام دوباره نمی ره اول فیلم

6. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط the king
    در کل جت ادیو کلا به عنوان پلیر فیلم حساب نمیشن (یعنی مثل km نیست )
    این نرم افزار قدیمیه . قبل از km من از این برنامه برای پخش فیلم استفاده میکردم . که پلیرهای دیگه به مرور زمان ازش پیشی گرفتن .

================================================== ========
    ================================================== ========

پلیر های من :

KMPlayer
    media player clasic
    winodws media player فقط برای پخش mp3

دو تای اول مکمل خوبی برای هم هستند .

7. نمایش تشکر

8. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    نظرت راجب پوت پلیر چیست ایا با نظر من موافقی پوت هنوز با کا ام خیلی فاصله داره؟
    هر کدوم نقاط قوت خودشون رو دارند .
    بسیاری از کاربران از pot استفاده میکنند . حتما نیاز این دسته کاربران با این برنامه برطرف شده .
    بنده خودم یه مدت ازش استفاده کردم . نه محیطش خوشم امد نه نوع تنظیماتش .
    به نظر من این پلیر ها اونقدر از هم فاصله ندارند که برخی از کاربران میگن فلان نرم افزار اصلا به درد نمیخوره . با این نظر کاملا مخالفم .

9. نمایش تشکر

10. Data King

بنده از چند پلیر و کدک مالتی مدیا استفاده میکنم:
    1- KMP ، دلیل : پذیرش طیف عظیمی از کدک ها و همچنین پخش با کیفیت فیلم ها در ورژن های جدید همچنین پخش بی عیب زیر نویس ها
    2- Power DVD ، دلیل : کیفیت پخش بسیار بالای فیلم های DVD
    3- Klite MP ، دلیل : دلیلش روشنه ؛ نه؟
    4- VLC ، دلیل : پخش بدون عیب فیلم های گیرنده ( ها )
    5- WMP ، دلیل : دم دست هستش و بیشتر برای موزیک استفاده میکنم ( البته JetAudio رو هم برای شنیدن موزیک استفاده میکنم )

11. نمایش تشکر

12. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بنده از KMP در کنار PowerDVD استفاده می کنم البته پیش فرض KMP است چون PD واقعاً کند اجرا میشه. اما برای پخش DVD ها و برای کیفیت خوبش گاهی ازش استفاده می کنم. از KMP نیز به این دلیل استفاده می کنم چون اکثر فرمت ها را بدون احتیاج به کدک و بدون هیچ مشکلی پخش می کند.

13. نمایش تشکر

14. نمایش اطلاعات

vlc

ساده،روون و کیفیت بی نظیر

15. نمایش تشکر

16. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط the king
    دوستمان گفتند پلیر ، jetaudio یا winamp پلیر های خوبی برای پخش فیلم نیستند و بیشتر برای پخش آهنگ هستند (اونم حرفه ای )
    من هم با نظر ایشان موافقم

این ها بیشتر برای استفاده و پخش آهنگ و موزیک و کلا فایل صوتی در بالا ترین کیفیت ممکن با وجود فیلتر های حرفه ای در صدا.

ولی برای فیلم هم استفاده دارند نمی توان گفت همه فقط از این نرم افزار برای فایل های صوتی استفاده می کنند
    نمایش امضاء

17. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

شخصا از بیشتر این برناامه ها استفاده میکنم.همانطور که میدانید هر کدام از مدیا پلیرهای فوق علاوه بر دارا بودن یکسری ویژگیهای عمومی دارای برخی ویژگیهای خاص نیز میباشند که باعث میشود از آنها در شرایط خاص استفاده گردد.
    در کل برخی نرم افزارها هستند که استفاده از آنهود.مثلا هیچ کاربر رایانه ای هیچگاه از یک مرورگر در طول مدت کار با رایانه استفاده نخواهد کرد و معمولا با چندین مرورگر کار میکند.
    البته بی ویژگیهای خاصی هستند که باعث میگردد در روی هر سیستم رایانه های تعداد نسبتا زیادی از آنها نصب باشد.

18. نمایش تشکر

صفحه 2 از 5 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •