صفحه 3 از 11 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 102

موضوع: مباحث VLC Media Player

1. عضو ثابت sadegh2010 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث VLC Media Player

بسم الله الرحمن الرحیم
    کلیه مباحث و سوالات و نسخه های VLC Media Player در این تاپیک مطرح بشوند.

با تشکر . M-AUDIO
    ------------------------------------------------------------------------{ اطاع رسانی های تاپیک }----------------------------------------------------------------------------

عنوان: سایت سازنده
    مشاهده صفحه
    عنوان: دانلود آخرین نسخه برنامه (لینک همیشه به روز است)

مشاهده صفحه
    برای دانلود نسخه نصبی فایل (exe) و برای دانلود نسخه پرتابل فایل (7zip) را دانلود کنید

عنوان: دانلود آخرین نسخه Nighly برنامه (لینک همیشه به روز است)
    مشاهده صفحه

پس از باز شدن لینک - برای دانلود "تازه ترین" نسخه ی Nightly ساخته شده به انتهای پائینی صفحه ی باز شده اسکرول کنید - از شماره و تاریخ ورژن ها نیز مشخص است - سپس بر روی آخرین نسخه کلیک کنید تا به داخل پوشه آن هدایت بشوید - حال اگر نسخه ی نصبی آنرا می خواهید فایل """vlc-2.1.0-git-20130409-0023-win32.exe""" و اگر نسخه ی پرتابل انرا می خواهید فایل """vlc-2.1.0-git-20130409-0023-win32.7z""" را دانلود کنید - دقت کنید اعدادی که کم رنگ کردم قطعا با توجه به ورژن و تاریخ انتشار متفاوت خواهند بود

عنوان: دو آموزش مخصوص بالا بردن کیفت تصویر در VLC
    مشاهده صفحه
    ویرایش توسط M-AUDIO : 22-07-2015 در ساعت 13:05 دلیل: افزودن و بروز رسانی اطلاعیه تیم مدیریت
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط majid_1389
    سلام
    potplayer 1.5.33948 نام نرم افزار پخش کننده انواع فایل های مالتی مدیا می باشد که از طرف شرکت سازنده نرم افزار معروف kmplayer عرضه شده است. این نرم افزار دارای پخش با کیفیت فوق العاده بالا می باشد و از تمامی فرمت های صوتی و تصویری مدرن ، پشتیبانی می کند. این نرم افزار دارای طراحی مدرنی می باشد و به سادگی قابل تنظیم بوده و به راحتی می توان به ضبط صداهای در حال پخش پرداخت. از جمله دیگر ویژگی ها می توان به پلاگین dsp اشاره کرد که برای نشان دادن زیرنویس فیلم ها به کار گرفته می شود.این نرم افزار از گستره عظیمی از تنظیمات پشتیبانی می کند که می توانید کیفیت ویدیوهای خود را تا حد بسیار زیادی بهبود ببخشید.

دانلود پلیر قدرتمند برای پخش انواع فیلمها به ویژه فیلمهای hd و blu-ray با فرمت mkv

این برنامه یک player صوتی و تصویری است که توانسته در بعضی جهات از بقیه پیش بگیرد. اگر با نرم افزار kmplayer آشنایی داشته باشید باید بدانید که سازنده kmplayer آن را به شرکتی فروخته است و خود در حال کار روی این player است. به همین جهت به نظر می رسد روند رشد این player به تدریج از kmplayer پیش بگیرد.

از ویژگیهای بارز این player نسبت به player های دیگر می توان به پخش روانتر فیلمهای hd‌ و blu-ray با کیفیت بالا با بهره گیری بهتر از امکانات کارت گرافیک اشاره کرد. ویژگی بارز دیگر این player در پخش فیلمهای ضبط شده توسط انواع گیرنده های دیجیتال است.
    daum potplayer 1.5.33916

دانلود نسخه جدید پوت پلیر :

http://www.videohelp.com/download/po...r1.5.33916.exe

- نرم افزار پات پلیر 10 برابر از km بهتره زیرا:

1-موقعی که من یک فیلم فول اچ دی رو با پات پلیر اجرا کردم 5 ثانیه زود تر از km بازش کرد
    2-کیفیت تصویر پات پلیر 5 برابر km هست(شخصا این یکی رو با چشم خودم دیدم)
    3-وقتی فیلم فول اچ دی رو با پات پلیر نگاه میکنی مثل این میمونه که آب و هوای صاف و پاکه ولی وقتی با km نگاه میکنی هیچ فرقی با آب و هوای تهران نداره
    4-کیفیت صدای pot چند برابر km هست
    5-پوسته های مختلف و زیادی داره
    6-امکاناتش خیلی بهتر از km است
    7-هنگ نمیکنه ولی km مثل سگ هنگ میکنه
    8-سریع تر و راحت تر نصب میشه
    9-سریعتر هم پاک میشه

فایل رجیستری را دانلود کرده بهترین تنظیمات پات

اعمال میشه
    امیدوارم لذت ببری رویش کیلک کرده وپیغام yes یا no می دهد شما روی yes کلیک می کنید وبعد okمی زنید بعد پوت پلیر را باز می کنید کشوی سفید را می بندیدابعادش کادر پوت پلیر را با ماوس تنظیم می کنید بروی پوت پلیر راست کلیک می کنید تو صفحه برنامه راست کلیک کنید و وارد منو aspect & ratio شین... قسمت fit windows کلیک کنید بعد کافیه یک فایل mkv را با زیرنویس فارسی با پوت اجرا کنید می بینید کیفیت تصویر وزیرنویس بسیار بالاست اگه زیرنویس انگلیسی بود کافیه بروی پوت راست کلیک کرده و از منوی زیرنویس قسمت فارسی را انتخاب کنید

http://forum.softgozar.com/attachmen...4&d=1340691877
    همون جور که قبلا گفتم وهمچنین دیگر دوستان ، این پلیر حتی زبان اصلیش انگلیسی نیست وکلی اشکال داره و به پلیر حرفه ای کا ام نمیرسه!!

4. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

Talking

سلام دوستان
    اینجا تایپیک مباحث vlc هست نه هر پلیر دیگری این خود اعضای فروم هستند که باید ارزش و اعتبار فرم رو افزایش بدن
    به نظر من vlc پلیر بسیار قدرتمندی هست ولی تو زیرنویس واقعا ضعیف عمل کرده اصلا تنضیمات زیرنویسش خوب نیست و زیرنویس فارسی رو اصلا خوب نشون نمیده منظورم بعضی حروف فارسی رو به صورت مربع نشون میده
    نمایش امضاء

5. عضو ثابت king of soft آواتار ها
    نمایش اطلاعات

همون جور که قبلا گفتم وهمچنین دیگر دوستان ، این پلیر حتی زبان اصلیش انگلیسی نیست وکلی اشکال داره و به پلیر حرفه ای کا ام نمیرسه!!
    منم قبول دارم که کا ام پلیر خوبی بود ولی با رفتن برنامه نویس معروفشون با مشکل برخورد کردن و هی دارن هر روز نسخه بالاتر بدن بلکه ضعفشون رو بهتر کنن ولی...
    نمایش امضاء

6. عضو ثابت Kernel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

یه منبع معتبر وجود نداره که پلیر ها رو با هم مقایسه کنه و بشه فهمید که فقط از نظر کیفیت کدوم بالاترن؟؟؟؟
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

منبع معتبر که فکر نکنم داشته باشه
    ولی کیفیت splash pro ex از همه بیشتره ولی از لحاظ تعداد فرمت های پشتیبانی شده محدود است
    بعد از splash مدیا پلیر کلاسیک که همه format هارو پشتیبانی میکنه
    بعد از مدیا پلیر کلاسیک pot player که اونم 99% format هارو پشتیبانی میکنه
    بعد از پلیر pot پلیر vlc قرارمیگیره که اونم همه فرمت هارو پشتیبانی میکنه
    در اخر هم km player قرار میگیره که تا حدودی میشه کیفیت تصویر را بالا برد با تنظیمات video render و...
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام
    ولی من برخلاف شما کا ام پلیر 3.3.33 را نسخه حرفه ای تری میدانم نسبت به اسپلاش پرو -وی ال سی - مدیا پلیر کلاسیک
    با نظر شما صد در صد مخالفم

11. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

من از نظر کیفیت گفتم نه از لحاظ تنظیمات تازه اگه تیز بین بودید من به حرفه ای بودن km اشاره کردم
    من نتیجه تجربه 10 سالمو گفتم خواهشا حرفه ای تر عمل کنید
    فکر کنم شما دبیرستان میرید یا تازه دانشجو شدید درسته
    فکر کنم فردا معایب و مضایای km و potو... بگم تا شما هم با من هم عقیده شید
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض دانلود VLC Media Player v.2.1.0 Datacode 29.07.2012

دانلود VLC Media Player v.2.1.0 Datacode 29.07.2012 با لینک مستقیم :

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

این ورژن معروف به نایتلی هست وهنوز در مرحله ازمایشی قرار داره و فرقش با نسخه اصلی توانایی اون در پخش فیلمهای blue ray هستش
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام
    خیلی جالبه بنده لیسانس دارم ان وقت این اقا امده یک حرف هایی می زنه ادم مغزش سوت میکشه پوت پلیر
    این پلیر حتی زبان اصلیش انگلیسی نیست وکلی اشکال داره و به پلیر حرفه ای کا ام نمیرسه!! توی کا ام پلیر صد ها تنظیم پیشرفته وجود داره که جناب نمی دانی کیفیت رنگ وصدا در کا ام پلیر بهتر از پوت است پوت هنوز 15 تا تغییبر داره اصلا یک پلیر ناقص است بعد در کا ام پلیر فیلم را میشه عقب و جلو برد خیلی روان است ایا دوست در پوت پلیر میشه من میگم خیر پوت پلیر اصلا پلیر روانی نیست دکمه استاپش کار نمی کنه نوار می خواهی با ماوس فیلم عقب وجلو ببری بسیار ضعیف عمل می کنه در حالی در کا ام خیلی روانتر فیلم را عقب یا جلو می بری جناب العلای برو کدیک لایت نسخه اخر را با کا ام پلیر نصب کن تمامی مشکلات حل میشه

صفحه 3 از 11 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)