صفحه 11 از 11 اولین ... 91011
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 102 از مجموع 102

موضوع: مباحث VLC Media Player

1. عضو ثابت sadegh2010 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث VLC Media Player

بسم الله الرحمن الرحیم
    کلیه مباحث و سوالات و نسخه های VLC Media Player در این تاپیک مطرح بشوند.

با تشکر . M-AUDIO
    ------------------------------------------------------------------------{ اطاع رسانی های تاپیک }----------------------------------------------------------------------------

عنوان: سایت سازنده
    مشاهده صفحه
    عنوان: دانلود آخرین نسخه برنامه (لینک همیشه به روز است)

مشاهده صفحه
    برای دانلود نسخه نصبی فایل (exe) و برای دانلود نسخه پرتابل فایل (7zip) را دانلود کنید

عنوان: دانلود آخرین نسخه Nighly برنامه (لینک همیشه به روز است)
    مشاهده صفحه

پس از باز شدن لینک - برای دانلود "تازه ترین" نسخه ی Nightly ساخته شده به انتهای پائینی صفحه ی باز شده اسکرول کنید - از شماره و تاریخ ورژن ها نیز مشخص است - سپس بر روی آخرین نسخه کلیک کنید تا به داخل پوشه آن هدایت بشوید - حال اگر نسخه ی نصبی آنرا می خواهید فایل """vlc-2.1.0-git-20130409-0023-win32.exe""" و اگر نسخه ی پرتابل انرا می خواهید فایل """vlc-2.1.0-git-20130409-0023-win32.7z""" را دانلود کنید - دقت کنید اعدادی که کم رنگ کردم قطعا با توجه به ورژن و تاریخ انتشار متفاوت خواهند بود

عنوان: دو آموزش مخصوص بالا بردن کیفت تصویر در VLC
    مشاهده صفحه
    ویرایش توسط M-AUDIO : 22-07-2015 در ساعت 13:05 دلیل: افزودن و بروز رسانی اطلاعیه تیم مدیریت
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام

@jahanbin95 عزیز

بنده همین الان با آخرین نسخه nightly این نرم افزار امتحان کردم و مشکلی مشاهده نکردم.
    به اینصورت که زبان فارسی سیستم اینجانب تنظیم هست همونطوری که آقا سیروس تصویر قرار دادن (و آموزش ویدئوییش اینجا هست). با این تفاوت که قسمت انتخاب Default encoding در تنظیمات زیرنویس vlc رو گزینه system codeset انتخاب کردم. این موضوع رو با 3 زیرنویس با 3 کدپیج متفاوت (unicode,UTF-8 و ANSI arabic windows 1256)(منظورم کدپیج خود فایل زیرنویس هست) تست کردم و هر سه زیرنویس به درستی پخش شدن.

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام
    نسخه 3 وی ال سی پلیر را من از سایت اصلی vlc روی ویندوز ۱۰ لپ تاپم نصب کردم با کمال تعجب دیدیدم فیلم های با فرمت
    Mkv x265 HTve
    کرش می کنه و میپره بیرون در حالی نسخه قبلی 2.2.8 چنین مشکلی ندارد

سلنسخه 3 وی ال سی کرش و هنگ‌زیاد می کنه بخصوص فیلم های بلوری x265 .من نسخه 3 vlc را از سایت اصلی دانلود در ویندوز ۱۰ در لپ تاپ نصب کنم با کمال تعجب دیدم ویدیو های Htve Mkv x265 را موقع اجرا کرش می کنه و پلیر وی ال سی نسخه 3 میپره بیرون در حالی نسخه قبلی 2.2.8 اصلا چنین مشکلی نداشت خیلی راحت فرمت های Mkv x265 بلوری با کیفیت عالی اجرا میکرد ولی نسخه 3 وی ال سی در ویندوز ۱۰ در پخش x265 بلوری hve کرش و هنگ می کنه و پوت پلیر من تست کردم چنین مشکلی نداشت ان هم بخوبی این فرمت ها را پخش کرد به نظر میرسه Vlc داره به سرنوشت Km دچار میشود فعلا سلطان بدون رقیب ویدیو پلیر در کامپیوتر فعلا Potplayer است .Vlc نسخه 2.2.8 خوبه کرش نمی کنه ولی نسخه 3 کرش زیاد می کنه در فرمت x265 مشکل پخش دارد

6. نمایش تشکر

صفحه 11 از 11 اولین ... 91011

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)