سلام
همان تیک که توی تصویر پست42 اشاره کرده بودید رو موقع نصب قرار دادم منتها نمی دونستم خود ولوم اگر روش کلیک کنیم پنل داره (تستشم نکرده بودم تا این پست اخری تون رو خوندم)نورمالیز رو روی 500،600 و1000 گذاشتم ولی باور کنید اصلا تاثیری نداره. صدا های پس زمینه خوب شنیده میشند مثل صدای حرکت ماشین روی چمن ولی اصلا صدای حرف زدن ادما رو نمیشنوم!
زیر نویس هم که انگار وجود خارجی نداشته باشه اصلا نمایش داده نمیشه.
اون مشکل ناخوانا بودن بیشتر زیر نویس ها که با نت پد پلاس باز می کردم حل شد(با تغییر لوکیشن و زبان) ولی مساله اینه که نه توی جت و نه توی سایبر لینک نمایش داده نمیشند.
یعنی فرضا واسه فیلمA بنده7تا فایل زیرنویس داشتم که از این 7 تا(همه srt) فقط یکیش خوانا بود(وقتی با نت پد پلاس بازشون میکردم) اما نه جت و نه سایبر لینک هیچ کدوم حتی با وجود همان یه دونه زیر نویس خوانا زیرنویس رو نمایش نمی دادند.
طبق فرمایش شما زبان و لوکیشن رو فارسی کردم و مثلا حالا هر7تا زیرنویس فیلم A خوانا هستند ولی بازهم نه جت و نه سایبر لینک زیر نویس رو نمایش نمی دهند.
توی سایبر لینک مشکلم فقط زیر نویس و توی جت مشکل هم صدا و هم زیر نویس هست.
الان KM رو نصب کردم و همان فیلم A رو باش پخش کردم هم صداها عالی بود و هم زیر نویس نمایش داده میشه. منتها KM توی سیستمم یا ارور های عجیب غریب می ده یا کرش میکنه و از کار می افته به همین دلیل سایبر و جت رو استفاده میکنم.
در ضمن یه فیلم دیگه هم دارم که زیرنویسش توی جت و سایبر ناخواناست ولی توی پلیر خود ویندوز مشکل نداره!!!
بابت راهنماییتون هم ممنونم![]()
نمایش امضاء
رم -------------- مرورگرکروم
سلامی مجدد
مشکل صداشم حل شد خداروشکر
وارد تنظیمات ffdshow audio decoder شدم و از قسمت mixer تنظیمات output speaker configuration رو تغییر دادم. توی عکس منو رو که بازکردم حالت های مختلفش رو می بینید. حالت ها رو که تست کردم روی بعضی هاش صداهای مکالمه توی فیلم ضعیف تر از یه حالت دیگه بود و توی بعضی از حالت ها مثل حالت پیش فرض مکالمه ها اصلا صدانداشتند و اینی که می بینید انتخاب شده بهترین حالتش بود. (با آزمون و خطا هم به این نتیجه رسیدم.)گفتم نتیجه رو به اشتراک بگذارم انشاالله به درد بقیه هم بخوره.
jet.jpg
نمایش امضاء
رم -------------- مرورگرکروم
سلام دوستان خسته نباشید
من وقتی با jetaudio فیلم رو(از روی DVD) اجرا میکنم کیفیتش خیلی خیلی کم میشه.راهی وجود داره که با کیفت اصلی فیلم رو پخش کنه؟
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها