صفحه 4 از 6 اولین ... 23456 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 از مجموع 54

موضوع: مباحث jetAudio

1. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط siamak5561
    سلام
    دوستان کسی میدونه چجوری میشه با جت ادیو فایلهای با کدک x265 یا HEVC رو پخش کرد؟
    با سلام و عرض خوشامدگویی و تسلیت به مناسبت ایام محرم

تنظیم خاصی نمی خواهد فقط کافیست آخرین نسخه یکی از کدک پک های موجود (ترجیحا K-Lite) را نصب کنید و JetAudio را بسته و مجددا اجرا نمایید. فقط دقت کنید آخرین نسخه چون پشتیبانی این فرمت خیلی وقت نیست که به LAV filters اضافه شده. موفق باشید.
    اوه درضمن، عبارت "فایلهای با کدک x265" اشتباه است. صحیحش "فایل های با فرمت تصویری HEVC" هست;)

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت reza1992 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در صدای jetaudio

سلام خسته نباشین بچه ها
    من وقتی با jetaudio فیلم میبینم صدا نداره ولی وقتی آهنگ گوش میکنم صدا داره مشکل چیه به نظرتون؟

4. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza1992
    سلام خسته نباشین بچه ها
    من وقتی با jetaudio فیلم میبینم صدا نداره ولی وقتی آهنگ گوش میکنم صدا داره مشکل چیه به نظرتون؟
    سلام و شما هم خسته نباشید
    آیا با همه فیلم ها و پسوند های مختلف فیلم که در اختیار دارید اینطوری هست؟ یا فقط یک یا چند فایل فیلم خاص؟

5. نمایش تشکر

6. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    بنده یه فیلم دارم(برای نمونه البته) که چندتا زیر نویس داره.(فایل های جدا) ازبین اینا فقط چندتاش سالم مونده(یعنی اول همشون سالم بودند ولی بعد از یه مدتی نمی دونم چی شد که زیر نویس فیلم هام یکی پس از دیگری اینطوری شدند:í(å äÝÑ Êæí ÓÇÍá ÇÝÊÇÏå
    حالا همون دوتا زیر نویس سالم (به فارسی هست البته) با هیچ پلیری(جت آودیو، پلیر ویندوز و سایبر لینک) باز نمیشه.
    حالا مشکلاتی که با جت دارم:
    1.فیلم رو که پخش میکنه صدا های بلند مثل تیر اندازی یا دست زدن توی استدیوی فوتبال شنیده می شند ولی صدای مکالمه های ارام یا موزیک متن آرام اونقدر کمه که باید درجه صدا رو ببرم اخر تا یکم شنیده بشند.
    2. به محض بستن جت آیکن های صفحه دسکتاپم بهم می ریزند و باید مرتبشون کنم و این اتفاق با هر باربستن جت تکرار میشه.
    3.برای زیرنویس چه کنم تا نمایش داده بشه؟؟؟
    ممنون.
    نمایش امضاء

7. عضو ثابت reza1992 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    سلام و شما هم خسته نباشید
    آیا با همه فیلم ها و پسوند های مختلف فیلم که در اختیار دارید اینطوری هست؟ یا فقط یک یا چند فایل فیلم خاص؟
    والا من بیشتر فیلم هام پسوندشون mkv هستن که هیچکدوم صدا ندارن البته پسوند avi رو تست کردم صدا داشت

8. عضو ثابت reza1992 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط صهبا
    سلام
    بنده یه فیلم دارم(برای نمونه البته) که چندتا زیر نویس داره.(فایل های جدا) ازبین اینا فقط چندتاش سالم مونده(یعنی اول همشون سالم بودند ولی بعد از یه مدتی نمی دونم چی شد که زیر نویس فیلم هام یکی پس از دیگری اینطوری شدند:í(å äÝÑ Êæí ÓÇÍá ÇÝÊÇÏå
    حالا همون دوتا زیر نویس سالم (به فارسی هست البته) با هیچ پلیری(جت آودیو، پلیر ویندوز و سایبر لینک) باز نمیشه.
    حالا مشکلاتی که با جت دارم:
    1.فیلم رو که پخش میکنه صدا های بلند مثل تیر اندازی یا دست زدن توی استدیوی فوتبال شنیده می شند ولی صدای مکالمه های ارام یا موزیک متن آرام اونقدر کمه که باید درجه صدا رو ببرم اخر تا یکم شنیده بشند.
    2. به محض بستن جت آیکن های صفحه دسکتاپم بهم می ریزند و باید مرتبشون کنم و این اتفاق با هر باربستن جت تکرار میشه.
    3.برای زیرنویس چه کنم تا نمایش داده بشه؟؟؟
    ممنون.
    سوالاته مربوط به صدا رو نمیدونم ولی برا زیر نویس رو جت کلیک راست کن preferences رو بزن بعد تو سربرگ display که سمت چپ هست language رو بزن تو قسمت language for non-unicode ... تیک use custom language رو فعال کن و زبان رو persian انتخاب کن

9. نمایش تشکر

10. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    با سلام و عرض خوشامدگویی و تسلیت به مناسبت ایام محرمتنظیم خاصی نمی خواهد فقط کافیست آخرین نسخه یکی از کدک پک های موجود (ترجیحا K-Lite) را نصب کنید و JetAudio را بسته و مجددا اجرا نمایید. فقط دقت کنید آخرین نسخه چون پشتیبانی این فرمت خیلی وقت نیست که به LAV filters اضافه شده. موفق باشید.اوه درضمن، عبارت "فایلهای با کدک x265" اشتباه است. صحیحش "فایل های با فرمت تصویری HEVC" هست;)
    من آخرین نسخه LAV رو نصب کردم ولی فایده نداره! اصلا جت آدیو ازش استفاده نمیکنه و فقط صدا دارم. چجوری باید بهش معرفیش کنم؟

11. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza1992
    سوالاته مربوط به صدا رو نمیدونم ولی برا زیر نویس رو جت کلیک راست کن preferences رو بزن بعد تو سربرگ display که سمت چپ هست language رو بزن تو قسمت language for non-unicode ... تیک use custom language رو فعال کن و زبان رو persian انتخاب کن
    ممنونم دوست عزیز
    شما از بابت این راهکار مطمئن اید؟ یعنی تستش کردید؟ چون برای من تاثیری نداشت
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت reza1992 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط صهبا
    ممنونم دوست عزیز
    شما از بابت این راهکار مطمئن اید؟ یعنی تستش کردید؟ چون برای من تاثیری نداشت
    یه راه دیگه هم هست ، زمانی که فیلم و زیر نویس در حال اجرا شدنه روی صفحه کلیک راست کن گزینه configure subtitle option (آخرین گزینه) رو بزن تو پنجره ای که باز شده تو سر برگ display قسمت subtitle file & language زبانت رو به فارسی تغییر بده اگه این کار رو انجام دادی و باز نشد تو همون پنجره باز شده تو سر برگ font فونت خودت رو تغییر بده مثلا arial یا فونت های فارسی مثه فونت های سری B

14. نمایش تشکر

15. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza1992
    یه راه دیگه هم هست ، زمانی که فیلم و زیر نویس در حال اجرا شدنه روی صفحه کلیک راست کن گزینه configure subtitle option (آخرین گزینه) رو بزن تو پنجره ای که باز شده تو سر برگ display قسمت subtitle file & language زبانت رو به فارسی تغییر بده اگه این کار رو انجام دادی و باز نشد تو همون پنجره باز شده تو سر برگ font فونت خودت رو تغییر بده مثلا arial یا فونت های فارسی مثه فونت های سری B
    ممنونم دوست عزیز که راهنماییم می کنید
    برای فیلم اصلی که کلا جت رو به خاطر اون نصب کردم اصلا وقتی روی جت کلیک راست می کنم گزینه ای که گفتید نمیاد یعنی جت هیچ واکنشی نشون نمیده؟!!!!
    برای یه فیلم دیگه هم که زیر نویس فارسی رو نمایش نمی داد هر دو راهکاری که گفتید رو اعمال کردم ولی متاسفانه ج نداد

راستی برای آیکن های دسکتاپ هم توی نت که اصلا چیزی پیدا نکردم. جت رو یه بار حذف تمیز کردم و 2باره نسخه ی جدیدتر رو از سافت گذر دانلود و نصب کردم ولی باز آیکن ها رو بهم می ریخت. یعنی دقت که کردم وقتی باز می شد آیکن ها یه جور و وقتی بسته می شد یه طور دیگه جاشون عوض می شد. یکم که دقت کردم متوجه شدم ممکنه این مشکل به خاطر تسک بار دسکتاپم و تول بار خود جت باشه. چون تسک بار دسکتاپ رو به سمت راست دسکتاپ منتقل کردم و مسلما" آیکن ها تا پایین صفحه نمایش چیده شدند. یکم آیکن ها رو بردم بالاتر طوری که جای تولبار جت خالی باشه. حالا وقتی جت بسته باشه دیگه مثل قبل آیکن ها پروپخش نیستند و فقط 2تای ردیف اخر میان پایین صفحه و اونام وقتی جت باز باشه به خاطر تولبار برمی گردند سرجاشون.
    کلا مشکلم با آیکن ها حل شد خداروشکر فقط مونده این دوتا:

1.مشکلم با نمایش زیرنویس فارسی
    2.عدم شنیدن صداهای آرامِ توی فیلم.(صدا های بلند مثل تیر اندازی یا فریاد یا انفجار شنیده میشه ولی صدای مکالمه ی معمولی به هیچ وجه.)
    نمایش امضاء

صفحه 4 از 6 اولین ... 23456 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)