صفحه 3 از 6 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 54

موضوع: مباحث jetAudio

1. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط majid_1389
    سلام

دوستان این نسخه از جت ادیو 8.1 گویا مشکل داره نمی دانم چرا کیفیت صدایش اینقدر پایین امده است نسخه قبلی اصلا اینطور نبود واقعا کیفیت صدایش خیلی واضح تر وبهتر بود گویا این شرکت داره راه کا ام را میره توی فرمت mkv هم عدم پشتیبانی و پخش ویدیوهایی با کدک ماتروسکا mkv در حالی که نسخه قبلی به راحتی پخش می‌کرد
    دوست عزیز ویندوز شما 8 هست؟
    برای بنده که ویندوز 7 هست این مواردی گفتید وجود ندارند.من نسخه ی K-Lite Codec Pack 6.0.4 Fullرو روی سیستم نصب دارم و فرمت mkv. خیلی روان پخش می شه و صدا هم کیفیت واقعا خوبی داره. فیلم Inceptionکه با هاش ببینی واقعا صدا عالیه شفاف و استریو درست انگار وسط صحنه ای
    در هر حال اگه ویندوزتون 8 هست احتمالا باهم همخونی ندارند
    از وبلاگی(اسم رو نمی دونم بگم یا نه چون شاید با قوانین سایت
    متناقض باشه) لیست پلیر هایی که از فرمتmkv. پشتیبانی می کنند رو گرفتم.ملاحظه کنید:
    2010-11-05_121453.jpg

یا حق
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام
    ویندوز من اکس پی است سرویس پک 3 که صدایش جت ادیو کم است

4. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    ویندوز من اکس پی است سرویس پک 3 که صدایش جت ادیو کم است
    سلام
    این نسخه ی پلاس رو بنده روی 7نصب کردم اون رو توی xpامتحان نکردم بلکه نسخه ی قدیمیش رو یادم هست رو ی xp داشتم
    کیفیت صدا اگه با پلیر های دیگه مثلا VLC مثل jetaudio باشه شاید به خاطر کارت صداتون باشه.باید چک کنید ولی همونطور که گفتم با جت واقعا صدا عالی هست
    درصورتی که هنوز نمی تونید فرمت mkv. رو با جت یا هر پلیر دیگه ای غیر ازkm ببینید این جا لینک دانلود برای هر 2نسخه ی 32 و64 بیت ویندوز هست.
    Download K Lite Mega Codec Pack 10.1.5 x86/x64 - SoftGozar.com
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام

jetAudio 8.1.1.2010 Plus VX

این نسخه برای تبدیل mp3 احتیاج به کدک داره و میخواد به اینترنت وصل شه
    ارور میده میگه » lame_enc.dll
    lame mp3 encoder
    چرا اینجوری شده

7. نمایش تشکر

8. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

Thumbs up حل شده(solved)

سلام

jetAudio 8.1.1.2010 Plus VX

این نسخه برای تبدیل mp3 احتیاج به کدک داره و میخواد به اینترنت وصل شه
    ارور میده میگه » lame_enc.dll
    lame mp3 encoder
    چرا اینجوری شده
    سلام مجید جان شما این فایلی رو که پیوست کردم رو در ادرس C:\Program Files (x86)\JetAudio اکسترکت کن ببینم jet audio میتونه بازم بهونه بیاره یا نه.

عنوان: دانلود
    دریافت کنید

فایل های پیوست شده
    • Desktop.zip (547.0 کیلو بایت, 210 نمایش)
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام
    جت ادیو تو ی این دو نسخه اخیر واقعا گند زده است نسخه قبلی که مشکل کیفیت صدا داشت عملکرد ضعیف تقویت Bass ومشکل با فرمت mkv این نسخهjetAudio 8.1.1.2010 Plus VX هم توی تبدیل mp3 مشکل داره تازه باید دنبال کدک mp3 دانلود کنی من مقایسه ای انجام دادم هیچ چیز جدیدی ندیدم فقط حجمش بخاطر پوسته هایش است زیاد تر شده است بهترین نسخه جت ادیو نسخه jetAudio 8.0.17.2010 Plus VX است واقعا هیچکدام از مشکلاتی توی این دو نسخه اخیر داشته نداشتم کیفیت صدایش خوب بود مشکلی توی کانورت کردن mp3 نداشت بدون نیاز به کرک نصب میشد و کدک mp3 با صحبت های دوستم صهبا موافق نیستم این نسخه هم توی کانورت کردن فایل mp3 مشکل داره باید کدک دانلود کنی نسخه 8.0.17 2010هیچکدام از این مشکلات را ندارد

11. نمایش تشکر

12. نمایش اطلاعات

Thumbs up مباحث jet audio

با سلام و خسته نباشید به اهالی بزرگوار سافت گذر
    پاسخ ب سوال دوستی که با play/pause برنامه jet audio مشکل داره.
    برای حل مساله برگشت ب عقب play / pause از مسیر زیر تنظیمات دلخواه تو اعمال کن
    در حالی ک برنامه در حال اجراس دکمه های alt و p را همزمان فشار بده
    روی گزینه general در کادر باز شده کلیک کن
    از سمت راست در قسمت playback و در فیلدی که در وسط خط اوله عدد 0 را وارد کن resume from ... seconds before after pause
    موفق باشی!!
    ویرایش توسط player : 02-10-2014 در ساعت 02:05 دلیل: ویرایش موضوع:)

13. نمایش تشکر

14. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام

دوستان کسی روش لود کردن پلاگین lame برای تبدیل به فرمت MP3 در نسخه های جدید جت آیدیو را سراغ نداره؟

15. نمایش تشکر

16. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Moralist!
    سلام

دوستان کسی روش لود کردن پلاگین lame برای تبدیل به فرمت MP3 در نسخه های جدید جت آیدیو را سراغ نداره؟

کدک رو از پیوست پست شماره 25 همین تاپیک دانلود می کنید. فقط فایل lame_enc.dll رو استخراج می کنید و مستقیما در آدرس نصب JetAudio قرارش می دید. بعد هم می بندید و مجددا باز می کنید. با آخرین نسخه سایت (دانلود از سافت‌گذر - نسخه 8.1.2.2100) تست شد;)

ویرایش: به یک دلیل نامعلوم (که مطمئنا بر می گردد به خود JetAudio) فایل پیوست شده در پست 25 وقتی تبدیل به 80 - 90 درصد می رسه Crash می کنه این نسخه JetAudio که تست کردم. حداقل روی ویندوز 8 مجازی 32بیتی). البته فایل مذکور از لحاظ MD5 با فایل اصلی مقایسه شده و مشکل از فایل نیست.
    به هرحال اگه کسی مشکل داشت فایلی که پیوست شده مشکل مذکور رو نداره با این نسخه و در این سیستم عامل.
    فایل های پیوست شده

17. نمایش تشکر

18. نمایش اطلاعات

سلام
    دوستان کسی میدونه چجوری میشه با جت ادیو فایلهای با کدک x265 یا HEVC رو پخش کرد؟

صفحه 3 از 6 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)